Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Po bytě chodím o berlích bez problémů. Některé věci jsou pro mě zatím ?obtížnější? - sprcháč (je vyvýšenej), přenesení jídla (z lednice, z mikrovlnky, prostě jenom na místě, jinak mám v ruce ty hnusný berle. Samozřejmě cvičím dle doporučení, v nemocnici vyhrožovali kdečím.

Dosavadní práce krachla, tak se aspoň nenudim a posílám CV všude možně. Stará mi doporučuje pokladního v Lídlu, tam maj 28k... S blbym gymplem a ve 47 si nemůžu moc vyskakovat, ale něco snad najdu.

Kluka (8) moc zapřahat nemůžu - leží vedle mě, horečka, kašel štěkajícího psa...

Super! - Tak příště nepiš, že se plazíš po zádech .-))

A držím palce s prací -

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kam musí nutněji, než ti pomoct, kdybys něco potřeboval?

K holiči, ostříhat ona i děti, a pak společně ke kamarádce na Frisco...

Ale už se na to vysejřim se v tom plácat - musim to dát, protože jinak přijdu úplně o všechno, hlavně o děti, a skončím někde pod mostem, což by asi chtěla.

Do září (nejpozději) musím mít nově nalajnováno...

Odkaz ke komentáři

No ku... tak oni si vykračují po návštěvách a na nemohoucího tátu po operaci kašlou?

Musíš krucinál být trochu chlap a ukázat že jsi hlava rodiny.

Nebo nejsi? Vzmuž se a fofrem. Buď chlap, ne jen peněženka. Chlap určuje jak co bude.

Role chlapa je prostě bouchnou do stolu, houknout jak to bude a nehodící se osoby poslat do pr....

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Po bytě chodím o berlích bez problémů. Některé věci jsou pro mě zatím ?obtížnější? - sprcháč (je vyvýšenej), přenesení jídla (z lednice, z mikrovlnky, prostě jenom na místě, jinak mám v ruce ty hnusný berle. Samozřejmě cvičím dle doporučení, v nemocnici vyhrožovali kdečím.

Dosavadní práce krachla, tak se aspoň nenudim a posílám CV všude možně. Stará mi doporučuje pokladního v Lídlu, tam maj 28k... S blbym gymplem a ve 47 si nemůžu moc vyskakovat, ale něco snad najdu.

Kluka (8) moc zapřahat nemůžu - leží vedle mě, horečka, kašel štěkajícího psa...

Hele vykašli se na švédské hole a poři\´d si ty klasiky do podpaží. Měl jsem je cca 4 měsíce a velmi rychle sem se naučil je držet jen podpažím a ruce jsem měl volné - v jedné ruce tašku a v druhé cigáro. A navíc mi to neskutečně uvolnilo páteř.

Odkaz ke komentáři

No ku... tak oni si vykračují po návštěvách a na nemohoucího tátu po operaci kašlou?

Musíš krucinál být trochu chlap a ukázat že jsi hlava rodiny.

Nebo nejsi? Vzmuž se a fofrem. Buď chlap, ne jen peněženka. Chlap určuje jak co bude.

Dávej si bacha. Já sem třeba feminista, musím svou pani poslouchat na slovo a jak co bude určuje vona.

Ricous drž se a s těma berlema do podpaždí je to pravda.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Hele vykašli se na švédské hole a poři\´d si ty klasiky do podpaží. Měl jsem je cca 4 měsíce a velmi rychle sem se naučil je držet jen podpažím a ruce jsem měl volné - v jedné ruce tašku a v druhé cigáro. A navíc mi to neskutečně uvolnilo páteř.

Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo." :)

Taky jsem chodil nějaký čas o berlích, když jsem si zlomil oba kotníky na levé noze. Operace železa, za rok operace železa ven.

Ale to co prožíváš okolo Ricous, je šílený. I když něco podobného taky znám. Vono se to radí, když v tom nejsme. Drž se.

Odkaz ke komentáři

Když tady kua v republice už 14 dní mrzne, tak předpokládám, že koupím "arltickou" naftu, ne?

Skutečnost je taková, že mi 9 aut zamrzlo a v nádržích mají mlíko.

V podstatě všechny, co nabraly naftu z nové várky z páteční cisterny..

Krásné pondělíčko ... :wallbash:  :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo." :)

Taky jsem chodil nějaký čas o berlích, když jsem si zlomil oba kotníky na levé noze. Operace železa, za rok operace železa ven.

Ale to co prožíváš okolo Ricous, je šílený. I když něco podobného taky znám. Vono se to radí, když v tom nejsme. Drž se.

Já radil jen jak se v pozici mrzák pohybovat s maximálním možným komfortem.

A woé neser - "Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo" - já jsem hodně velký ješita, ale na dobu o berlích nevzpomínám s láskou. Oni mi tehdy řekli, že už na berlích zůstanu a možná to vyjde na chůzi o holi, nic lepšího mi nenabídli. Nic moc - bylo mi patnáct. Naštěstí se spletli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...