sery.vlk Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Po bytě chodím o berlích bez problémů. Některé věci jsou pro mě zatím ?obtížnější? - sprcháč (je vyvýšenej), přenesení jídla (z lednice, z mikrovlnky, prostě jenom na místě, jinak mám v ruce ty hnusný berle. Samozřejmě cvičím dle doporučení, v nemocnici vyhrožovali kdečím.Dosavadní práce krachla, tak se aspoň nenudim a posílám CV všude možně. Stará mi doporučuje pokladního v Lídlu, tam maj 28k... S blbym gymplem a ve 47 si nemůžu moc vyskakovat, ale něco snad najdu.Kluka (8) moc zapřahat nemůžu - leží vedle mě, horečka, kašel štěkajícího psa... Super! - Tak příště nepiš, že se plazíš po zádech .-))A držím palce s prací - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Super! - Tak příště nepiš, že se plazíš po zádech .-))A držím palce s prací -Hodil jsem na mokré podlaze záda a berle zajely po skříň a nemohl jsem se k nim dostat, tak jsem hodil zadoležku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 A syn nebyl doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 A syn nebyl doma?V sobotu 13:00 - 21:00 home alone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Domluv si tu pečovatelku. Vo hovno de - přijde ti někdo 3 krát deně pomoct s tím vo potřebuješ. Nebo di aspon z charity pujč vozík na jistější pohyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 V takových situacích se ukáže kolik lidí vlastně člověk na světě doopravdy má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ti může pečovatelka písknout rákos, ať přijdeš na jiný myšlenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ty si vul Romane, mam zanet mocaku a pri silnem smichu to fakt boli.Kurna, taky vlastne potrebuju nejakou pecovatelku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 V sobotu 13:00 - 21:00 home alone...Kam musí nutněji, než ti pomoct, kdybys něco potřeboval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 2Ricous: K mikrovlnce pochopitelně patří štokrle a nebo barovka, ať můžeš klohnit a uždibovat "Handsfree".A stará ať už si do Lidlu smolí vlastní CV - aby Tě měl po rozvodu kdo živit, když teď vlastně kvůli ní budeš invalida... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Kam musí nutněji, než ti pomoct, kdybys něco potřeboval?K holiči, ostříhat ona i děti, a pak společně ke kamarádce na Frisco...Ale už se na to vysejřim se v tom plácat - musim to dát, protože jinak přijdu úplně o všechno, hlavně o děti, a skončím někde pod mostem, což by asi chtěla.Do září (nejpozději) musím mít nově nalajnováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) No ku... tak oni si vykračují po návštěvách a na nemohoucího tátu po operaci kašlou?Musíš krucinál být trochu chlap a ukázat že jsi hlava rodiny.Nebo nejsi? Vzmuž se a fofrem. Buď chlap, ne jen peněženka. Chlap určuje jak co bude. Role chlapa je prostě bouchnou do stolu, houknout jak to bude a nehodící se osoby poslat do pr.... Upraveno 26. února 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Po bytě chodím o berlích bez problémů. Některé věci jsou pro mě zatím ?obtížnější? - sprcháč (je vyvýšenej), přenesení jídla (z lednice, z mikrovlnky, prostě jenom na místě, jinak mám v ruce ty hnusný berle. Samozřejmě cvičím dle doporučení, v nemocnici vyhrožovali kdečím.Dosavadní práce krachla, tak se aspoň nenudim a posílám CV všude možně. Stará mi doporučuje pokladního v Lídlu, tam maj 28k... S blbym gymplem a ve 47 si nemůžu moc vyskakovat, ale něco snad najdu.Kluka (8) moc zapřahat nemůžu - leží vedle mě, horečka, kašel štěkajícího psa... Hele vykašli se na švédské hole a poři\´d si ty klasiky do podpaží. Měl jsem je cca 4 měsíce a velmi rychle sem se naučil je držet jen podpažím a ruce jsem měl volné - v jedné ruce tašku a v druhé cigáro. A navíc mi to neskutečně uvolnilo páteř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) No ku... tak oni si vykračují po návštěvách a na nemohoucího tátu po operaci kašlou?Musíš krucinál být trochu chlap a ukázat že jsi hlava rodiny.Nebo nejsi? Vzmuž se a fofrem. Buď chlap, ne jen peněženka. Chlap určuje jak co bude.Dávej si bacha. Já sem třeba feminista, musím svou pani poslouchat na slovo a jak co bude určuje vona. Ricous drž se a s těma berlema do podpaždí je to pravda. Upraveno 26. února 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) ony srandicky jsou vtipny, dokud se sam clovek do takove situace nedostane..vim, jake to je, kdyz se stanou veci, na ktere neni pripraveny.. mam to ted v souvislosti s dopravni nehodou.. Upraveno 26. února 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Berle do podpaždí mám, ne ty francouzské. A vyskakovat si a být drsoň před rozvodem je trocho vo hubu, i když by po ni potřebovala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Hele vykašli se na švédské hole a poři\´d si ty klasiky do podpaží. Měl jsem je cca 4 měsíce a velmi rychle sem se naučil je držet jen podpažím a ruce jsem měl volné - v jedné ruce tašku a v druhé cigáro. A navíc mi to neskutečně uvolnilo páteř.Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo." Taky jsem chodil nějaký čas o berlích, když jsem si zlomil oba kotníky na levé noze. Operace železa, za rok operace železa ven.Ale to co prožíváš okolo Ricous, je šílený. I když něco podobného taky znám. Vono se to radí, když v tom nejsme. Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Když tady kua v republice už 14 dní mrzne, tak předpokládám, že koupím "arltickou" naftu, ne?Skutečnost je taková, že mi 9 aut zamrzlo a v nádržích mají mlíko.V podstatě všechny, co nabraly naftu z nové várky z páteční cisterny..Krásné pondělíčko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo." Taky jsem chodil nějaký čas o berlích, když jsem si zlomil oba kotníky na levé noze. Operace železa, za rok operace železa ven.Ale to co prožíváš okolo Ricous, je šílený. I když něco podobného taky znám. Vono se to radí, když v tom nejsme. Drž se. Já radil jen jak se v pozici mrzák pohybovat s maximálním možným komfortem.A woé neser - "Sem čekal, že tam bude "A navíc mi to neskutečně slušelo" - já jsem hodně velký ješita, ale na dobu o berlích nevzpomínám s láskou. Oni mi tehdy řekli, že už na berlích zůstanu a možná to vyjde na chůzi o holi, nic lepšího mi nenabídli. Nic moc - bylo mi patnáct. Naštěstí se spletli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky