Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Strašně mě bolí odchod mé nejlepší kamarádky. Necelých 11 let měla s námi nádherný život v přírodě, který by jí mohl nejeden pejsek závidět. Kdy jsem brečel naposledy si nepamatuji, ale teď mi tečou slzy jak hrachy. Hodně to bolí...

Ahoj, v únoru nás potkalo po 14 letech totéž - knírač a má rada zní, sežen si jiného a líp zapomeneš ( máme ted 5 měsíčního malého knírače a věř mě, nemám čas už truchlit :-)))), to co malej předvede, mě až vyráží dech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to doplním, nikdy a ani lépe nezapomeneš, ale nový pejsek Ti přidá radosti do života a budeš si mít s kým povídat o jeho předchůdkyni ^_^

Pravdu cdíš, vždy je budeme porovnávat, tomu se neubráníš, i když se to nemá, ale prostě přes jeho nápady a skopičiny není čas na truchlení.

Odkaz ke komentáři

Strašně mě bolí odchod mé nejlepší kamarádky. Necelých 11 let měla s námi nádherný život v přírodě, který by jí mohl nejeden pejsek závidět. Kdy jsem brečel naposledy si nepamatuji, ale teď mi tečou slzy jak hrachy. Hodně to bolí...

Já to prožil v dubnu potom, kdy nás opustil ten NEJ hafan, náš irskej setr Bret. Do dneška se s tím celá rodina nedokáže srovnat a přes rady ostatních jsme si nového nepořídili - byl pro nás natolik vyjímečný, že bychom srovnávali...

Vydržať, vzpomínat na ty krásné chvilky s ním a někdy si i zabulet...

Odkaz ke komentáři

Celý den nálada nic moc, tak jsem se těšil na večerní trénink.

Přijedu domů dost na knap, nahážu věci do batohu proběhnu kuchyní a vidím, že z mražáku kape. Takže trénink nic, převléct zpět a hurá zachraňovat zásoby. :suicide_anim:

Navíc odjíždíme zítra na prodloužený víkend.

Edit: teď čtu o vašich miláčcích :( držte se.

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Co na to napsat, neboj, ona nezapomene ani ve psím nebi a určo ví, že ji máte rádi.

Udělej co nejdříve jinému pejskovi hezkej život,,tak jsem to řešil já,když odešel Kubíček / v srdci a avataru samozřejmě zůstává/

Všichni pejsci přijdou do nebe lidé jen někteří.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Štve mě tohle a hned ve dvou úrovních...

http://www.novinky.cz/ekonomika/248669-v-moste-plati-stat-chudym-dvojnasobne-najmy.html?ref=ostatni-clanky

1 úroveň: Dostanu dávky, odpočítám nájem, zjistím, že proboha, nájem je víc jak 30% příjmu, jsem se propad pod nějaký minimum a tak dostanu další dávku jako dorovnání.

Plivanec do tváře všem lidem, který tvrdě makaj a 50% příjmu dávaj do hypotéky.

2. úroveň: on se na tom dá založit i business a tak si říkám (jako u LTO, u solárek atd.), co vůbec byl prvotní drive této úpravy, pomoct nájemníkům nebo je to plánovaná malá domů spřáteleným pronajímatelům (a tím nemyslím majitele jednoho domu, ale velké ryby)...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Je mi to líto, chlapi/pejskaři. My to měli před třema rokama na štědrý den. Plus nedávno čičina, viz vlákno o kočkách.

Narovinu přiznávám, že i když jsem po pár dnech dovezl další kočku, tak tu, která odešla, nám nenahradila. Ale .... máme doma veseleji.

Držte se....:)

Odkaz ke komentáři

"vinarstvi' Sonberk. Vcera vecer 1 deci octa z cukrem, pak jeste 1 deci octa s cukrem a hypermanganem a jeste ted je mi blbe. Chapu ze do Prahy lifrujou to nejhorsi co maj, ale takovouhle sr@cku vyprodukovat, to uz chce fakt odbornika. Vyhnete se jejich 'vinum' obloukem.

Odkaz ke komentáři

tento pocit poznam,preto som kupil papagaja,vraj sa doziva 50 rokov....

Odkaz ke komentáři

"vinarstvi' Sonberk. Vcera vecer 1 deci octa z cukrem, pak jeste 1 deci octa s cukrem a hypermanganem a jeste ted je mi blbe. Chapu ze do Prahy lifrujou to nejhorsi co maj, ale takovouhle sr@cku vyprodukovat, to uz chce fakt odbornika. Vyhnete se jejich 'vinum' obloukem.

no sonberk tutově nepatří k nejlepším bohužel, ale tutově mají nejhezčí vinařství na morave. myslím tím budovu a polohu. kdyby i dělaly dobrý vína tak se tam snad odstěhuju.... btw je tady někde diskuze o vínech?

Odkaz ke komentáři

cítím s Tebou, předevčírem D1 Brno-Pha tam a zpět 7,5 HODINY!!! (jakou dostanu slevu na známku za spotřebu o 35% vyšší, to netuším..)

Asi žádnou, naopak, připlatíš si za ten luxus :-)). Právě jsem se probojoval ( a to doslova, protože tady žádná pravidla neplatí ) na avizovanou opravu na 18- tém km, tak už jen 3 km, urááááá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...