Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ktore to su horhe? ja dokonale hladam uz nejaky ten piatok a stale nic :)

Na jedny jsem narazil, ale pouze na kůži. A to nechci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštvalo mě, že jsem předminulej tejden po očkování proti chřipce chytil rýmičku, kterou zkomplikoval prcek, kterej mě nakazil typickou dětskou nemocí s názvem "ruce, ústa, nohy", takže vypadám, jako bych měl přinejmenším mor nebo neštovice :D.

Počkej až začne chodit do školky, to si teprve užiješ...
Odkaz ke komentáři

Právě jsem se dověděl, že nějakej chlap vzteky nakopl malého psíka jen proto, že na něj 2x zaštěkal ( bylo to prý ve zprávách - nebyl jsem v dosahu tv ). Ach jo, nevíte někdo, odkud ti důchodci jsou ? Chtěl bych se s nima spojit . Díky

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se dověděl, že nějakej chlap vzteky nakopl malého psíka jen proto, že na něj 2x zaštěkal ( bylo to prý ve zprávách - nebyl jsem v dosahu tv ). Ach jo, nevíte někdo, odkud ti důchodci jsou ? Chtěl bych se s nima spojit . Díky

Nevim o co jde, ale uz asi 2 hodiny v kuse ( a jeste to tak 2 budou dle predeslych zkusenosti) steka ve vedlejsim byte civava nebo co to je za hnusneho cokla.... az ho potkam venku tak ho taky nakopnu, i s panicky.

Odkaz ke komentáři

Bylo to někde v centru Prahy, Kampa, nebo tak nějak. Zkus http://www.iprima.cz/videoarchiv/all/2317/all, je to po 7. minutě...

Odkaz ke komentáři

Nemohu říct, že naštvalo a hlavně normálně (až na ten zásek na 57") to není zase tak vidět.

Dva roky častého nošení jsou holt znát...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Naštval mě nAscA svým posledním příspěvkem v tomto vlákně :sad01_anim:

Mne takto steka susedov vlciak kazdy den od pol 5 rana,ked odidu do roboty....Cim Ta nAscA n....l?Pes v byte nema co robit a ked ano ma drzat hubu... Ale psa by som nekopol od toho je panicek.:guitar:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Mne takto steka susedov vlciak kazdy den od pol 5 rana,ked odidu do roboty....Cim Ta nAscA n....l?Pes v byte nema co robit a ked ano ma drzat hubu... Ale psa by som nekopol od toho je panicek.:guitar:

Vlastně sis poslední větou odpověděl sám. Pes za to nemůže, že si ho nějaký pablb pořídí a nechá ho samotného doma (bez venčení, vody, jídla, nebo jenom výchovy a dozoru). Proto nechápu, jak někdo může psa bez případného ohrožení nakopnout, nebo o tom vůbec mluvit!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...