Horhe Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 ktore to su horhe? ja dokonale hladam uz nejaky ten piatok a stale nic Na jedny jsem narazil, ale pouze na kůži. A to nechci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Na jedny jsem narazil, ale pouze na kůži. A to nechci. Jsou pěkně nízké Tvé cíle,snaž se chlape máš na víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Jsou pěkně nízké Tvé cíle,snaž se chlape máš na víc Vysněnejch mám několik, ale na tyhle mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 horhe, cakal som nieco extravagantnejsieho v kazdom pripade by som ich zobral aj na kozi, mozno na tah niekde narazis. sny si treba plnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Celé dopoledne 503!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Celé dopoledne 503!!! ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Celé dopoledne 503!!! Taky tak, poslední dobou je to zase nějak často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Naštvalo mě, že jsem předminulej tejden po očkování proti chřipce chytil rýmičku, kterou zkomplikoval prcek, kterej mě nakazil typickou dětskou nemocí s názvem "ruce, ústa, nohy", takže vypadám, jako bych měl přinejmenším mor nebo neštovice . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Naštvalo mě, že jsem předminulej tejden po očkování proti chřipce chytil rýmičku, kterou zkomplikoval prcek, kterej mě nakazil typickou dětskou nemocí s názvem "ruce, ústa, nohy", takže vypadám, jako bych měl přinejmenším mor nebo neštovice . Počkej až začne chodit do školky, to si teprve užiješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Aldo-pětiměsičního kluka očokovat proti chřipce?to je úplná kravina a ještě k tomu k ničemu,jen ho potrápíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Nemyslím, že Alda myslel očko proti chřipce, ale hexavakcinaci . Ale možná se pletu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Počkej až začne chodit do školky, to si teprve užiješ... Che, u nás se v tom dámy plácají už třetí týden. Bábovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Právě jsem se dověděl, že nějakej chlap vzteky nakopl malého psíka jen proto, že na něj 2x zaštěkal ( bylo to prý ve zprávách - nebyl jsem v dosahu tv ). Ach jo, nevíte někdo, odkud ti důchodci jsou ? Chtěl bych se s nima spojit . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Právě jsem se dověděl, že nějakej chlap vzteky nakopl malého psíka jen proto, že na něj 2x zaštěkal ( bylo to prý ve zprávách - nebyl jsem v dosahu tv ). Ach jo, nevíte někdo, odkud ti důchodci jsou ? Chtěl bych se s nima spojit . Díky Nevim o co jde, ale uz asi 2 hodiny v kuse ( a jeste to tak 2 budou dle predeslych zkusenosti) steka ve vedlejsim byte civava nebo co to je za hnusneho cokla.... az ho potkam venku tak ho taky nakopnu, i s panicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Právě jsem se dověděl, že nějakej chlap vzteky nakopl malého psíka jen proto, že na něj 2x zaštěkal ( bylo to prý ve zprávách - nebyl jsem v dosahu tv ). Ach jo, nevíte někdo, odkud ti důchodci jsou ? Chtěl bych se s nima spojit . Díky Bylo to někde v centru Prahy, Kampa, nebo tak nějak. Zkus http://www.iprima.cz/videoarchiv/all/2317/all, je to po 7. minutě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Nemohu říct, že naštvalo a hlavně normálně (až na ten zásek na 57") to není zase tak vidět.Dva roky častého nošení jsou holt znát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Naštval mě nAscA svým posledním příspěvkem v tomto vlákně P.S. doufám, že to myslel s notnou nadsázkou. Upraveno 30. října 2011 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Mě štve, že jste tady všichni na sebe naštvaný, protože tady jednoho někdo naštval, a někoho jiného naštvalo to, že to naštvalo toho prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Naštval mě nAscA svým posledním příspěvkem v tomto vlákně Mne takto steka susedov vlciak kazdy den od pol 5 rana,ked odidu do roboty....Cim Ta nAscA n....l?Pes v byte nema co robit a ked ano ma drzat hubu... Ale psa by som nekopol od toho je panicek. Upraveno 30. října 2011 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Mne takto steka susedov vlciak kazdy den od pol 5 rana,ked odidu do roboty....Cim Ta nAscA n....l?Pes v byte nema co robit a ked ano ma drzat hubu... Ale psa by som nekopol od toho je panicek. Vlastně sis poslední větou odpověděl sám. Pes za to nemůže, že si ho nějaký pablb pořídí a nechá ho samotného doma (bez venčení, vody, jídla, nebo jenom výchovy a dozoru). Proto nechápu, jak někdo může psa bez případného ohrožení nakopnout, nebo o tom vůbec mluvit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky