Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak nenakopnu, ale s panicky si to vyridim. Kdyby vam vedle v byte stekal nekolikrat do tydne (kdyz nejsou doma) a klidne i do 23:00 pes s tak hnusnym stekotem jako ma civava, tak bych vas chtel videt. Psy mam rad, ale toto je proste moc. Ona je schopna se i 4 hodiny fakt nezastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nenakopnu, ale s panicky si to vyridim. Kdyby vam vedle v byte stekal nekolikrat do tydne (kdyz nejsou doma) a klidne i do 23:00 pes s tak hnusnym stekotem jako ma civava, tak bych vas chtel videt. Psy mam rad, ale toto je proste moc. Ona je schopna se i 4 hodiny fakt nezastavit.

Ahoj, s páníčkama si to vyřiď klidně, to ti schvaluju, ale ten pes za to opravdu nemůže ( jak byl vychován, tak se chová ). Teď mám doma jedno z neuštěkanějších plemen - malého knírače ( stáří 5 měsíců ) a po dvou týdnech u nás neštěkal když odcházíme, nepláče, prostě je hodnej ( vše ověřeno přes kameru a sousedy). Tohle se dá naučit každej pes, i ten nejhloupější.

Odkaz ke komentáři

Sousedi měli labradora, který si večer sednul pod naše rozsvícené okno obýváku (asi 5m od plotu) a štěkal dokud jsme nezhasli. On byl chudák, oni ho koupili i s barákem a ani s nim nechodili ven.

Bud rad,ze to nebolo naopak....:D

Odkaz ke komentáři

Dnes jsme byli s máti zapálit svíčky na hřbitově a máti se zastavila 5 metrů od otcova hrobu a říká....to není možné, ten věnec jsem předevčírem dávala strejdovi na hrob ( asi o 200m dál ) ptám se ji a víš to jistě a máti říká no 100% ,sama jsem ho vázala. Jdeme tedy 200m ke strejdovému hrobu a věnec tam doopravdy nebyl.... je toto vůbec možné? Jaké hyeny jsou mezi námi ? Šel jsem a věnec vrátil tam kde patřil.....

Odkaz ke komentáři

hrabu s tátou listí venku na chodníku před naším domem (ale už za plotem), samo na sobě máme modráky, vaťáky a kolem jde ženská a chlap. Ženská se otočí na asi manžela a praví: "Vidiš, a na nás město s..e..." nejdřív jsem se v duchu zasmál, ale pak mě to naštvalo, protože je to takovýto debilní uvažování, který nesnášim - já jsem bit, město/státe postarej se o mě, nejlépe mi utírej i zadnici...

Odkaz ke komentáři

hrabu s tátou listí venku na chodníku před naším domem (ale už za plotem), samo na sobě máme modráky, vaťáky a kolem jde ženská a chlap. Ženská se otočí na asi manžela a praví: "Vidiš, a na nás město s..e..." nejdřív jsem se v duchu zasmál, ale pak mě to naštvalo, protože je to takovýto debilní uvažování, který nesnášim - já jsem bit, město/státe postarej se o mě, nejlépe mi utírej i zadnici...

Tak to si nasieraci hodne...:rolleyes: ,ale pripomenul si mi krasne obdobie ked cela nasa rodina a nielen rodina,ale cela ulica vysla pred domy,zametali sme chodniky,dokonca aj ulicu a ked bolo cisto ludia vytiahli krhle a ked bol teply vecer,tak sa polieval ten chodnik a aj ulica.A ta vona toho vzduchu...Najkrajsia vona na svete...:smile_anim: .Ja viem,ze to nema spolu moc spolocneho,ale nejak sa mi to pripomenulo a musel som to vyventilovat.

Odkaz ke komentáři

Tak to si nasieraci hodne...:rolleyes: ,ale pripomenul si mi krasne obdobie ked cela nasa rodina a nielen rodina,ale cela ulica vysla pred domy,zametali sme chodniky,dokonca aj ulicu a ked bolo cisto ludia vytiahli krhle a ked bol teply vecer,tak sa polieval ten chodnik a aj ulica.A ta vona toho vzduchu...Najkrajsia vona na svete...:smile_anim: .Ja viem,ze to nema spolu moc spolocneho,ale nejak sa mi to pripomenulo a musel som to vyventilovat.

to bylo ale za komanče ne? Pracovní soboty a závazky ke sjezdům jediné strany si ještě pamatuju...:sad01_anim:
Odkaz ke komentáři

to bylo ale za komanče ne? Pracovní soboty a závazky ke sjezdům jediné strany si ještě pamatuju...:sad01_anim:

Bolo to za komousov,ale aj neskor,pokial vevymrela ta starsia generacia,ktora este bola schopna nieco urobit len tak,pre vsetkych....A nebolo to len o sobotach...A celkom ma series.v tej dobe sme barak nezamykali,na rozdiel od dneska...

Odkaz ke komentáři

je to k neuvěření,vloupali se mi do auta,prej se do něho dostali přes zámek kufru,ve škodovce mi poradili ať si tam dám slepý zámek,to bylo asi před 3.měsícema,no dnes ráno koukám že to zase zkoušeli,do auta se sice nedostali ale jsou tam stopy po šroubováku a kus ulomeného plastu

Odkaz ke komentáři

příspěvěk nAscA

Ale co mi opravdu nasralo, když jsem přijel na hrob do Čáslavi a zjistil jsem,že do tepané kovové vázy asi 40 cm vysoké nemohu dát kytku protože ji někdo ukradl a ještě páčením porušil mramorovou desku

Odkaz ke komentáři

příspěvěk nAscA

Ale co mi opravdu nasralo, když jsem přijel na hrob do Čáslavi a zjistil jsem,že do tepané kovové vázy asi 40 cm vysoké nemohu dát kytku protože ji někdo ukradl a ještě páčením porušil mramorovou desku

Když už si někdo dovolí krást na hřbitovech a poškozovat hroby, tak to svědčí o značném morálním poklesu úrovně národa. Kdyby to byly případy ojedinělé, tak si člověk řekne, že to asi vždy tak bylo, ale ono to už je trochu jinak - jistá část národa to dělá kvůli rasizmu (ničení židovských hřbitovů), jistá část národa z nudy (blbečkové jdou a poničí hroby, protože nemají jiný nápad, jak se pobavit), jistá část národa kvůli zisku (prodejci kradou z hrobů výzdobu a květiny a dávají je znovu do prodeje) - to je přece úpadek společnosti.
Odkaz ke komentáři

Kamarád mně říkal, že když na židovskym hřbitově jednou náhrobek padne na zem, že už se nesmí postavit. Takže ničení židovskejch hřbitovů má o tuhle skutečnost hlubší a nelidštější rozměr. Jinak usuzovat z ukradenýho věnce na morální pokles celýho národa, to se mi zas moc nezdá, Pavčo.

Odkaz ke komentáři

Kamarád mně říkal, že když na židovskym hřbitově jednou náhrobek padne na zem, že už se nesmí postavit. Takže ničení židovskejch hřbitovů má o tuhle skutečnost hlubší a nelidštější rozměr. Jinak usuzovat z ukradenýho věnce na morální pokles celýho národa, to se mi zas moc nezdá, Pavčo.

No jo, ono to takhle vypadá přehnaně a je to asi přehnané. Jen se mi zdá, že všeobecně klesá úcta lidí k jistým věcem a hodnotám.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...