geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Hasňa: ... a vyměnil řetěz, páč na Libertě a tom tříkolečku byl širší, co na pětikolečko nešel, páč se nevešel mezi kolečka. Libertu tříkolečko jsem taky chvilku měl, pak jsme sehnali tu Esku. Upraveno 26. září 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Chlape,nepleteš si to s autem?Tady se řeší bicikly.S beranama.HeHeJá ho po ročním škemrání dostal za vysvědčení od babičky.Měla hospodu,a znala ve městě všechny.Ale musel jsem si na něj našetřit tři stovky.Stál(ten Favorit)1.250korun.Minimálně stopade jsem ale za ten rok stejně nafasoval od babičky.Chodil jsem do sedmičky.Konec sedmdesátejch let.A měl jsem štěstí.Přišly do prodejny /Jízdní kola-šicí stroje/ ten měsíc tři kusy. "... Měla hospodu ... " Chtěls napsat pracovala v RaJi ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Hasňa: ... a vyměnil řetěz, páč na Libertě a tom tříkolečku byl širší, co na pětikolečko nešel, páč se nevešel mezi kolečka. Libertu tříkolečko jsem taky chvilku měl, pak jsme sehnali tu Esku.Spot on! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 A když prasklo lanko u brzdy, resp. se z něj utrhla ta chabě přiletovaná (nebo co to bylo za spolehlivou technologii) koncovka, bylo taky vymalováno. Jo a na Esce jsem měl místo rychloupínáků motýlky. Supr byly taky ty klínky na kliky u šlapek, taky dobře nesehnatelný zboží, a že se jim ty závity trhaly. Jo a jakej jsem měl taky jednu chvíli cyklocomputer - mechanickej tacháč hnanej lankem od náboje.to fšechno jsem měl a klínky si vozil v zásobě.........Favoria s beranama a dvojtácem s čtyřkolečkem vzadu mi tehdá sehnal strecj z vesnice kam jezdil na chalupu nějakej Vejvoda co dělal vedoucíno v Praze v nějakým železářství.Stál celejch čtrnáct stovek a měl zelenou metalízu. Psal se rok 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Von byl problém i s dušema a to lepení - záplaty s lepidlem vulkán, to mě dohánělo k šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Já měl Favorita po bráchancovi, byl o pět let starší, ale byl nějakej menší či co, tak jsem na něm vypadal komicky... ale stejně jsem jezdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 To byla Eska tříčtvrtka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 "... Měla hospodu ... " Chtěls napsat pracovala v RaJi ne :-)Ano.Chtěl jsem napsat,že pracovala v RAJi.Byla sice už před válkou rodinná(ta hospoda),ale pak jim to sebrali,ale zase jim dovolili tam pracovat.Tak na ně byli vlastně hodní.HeHe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Teda já jsem sedumdesátej ročník, cyklistiku jsem juniorsky taky dělal, a tohle teda neznám. V oddíle jsem ziskal (koupil z třetí ruky) starší efkovej rám, nechal si ho zkrátit, a postupně postavil na tu dobu relativně slušný kolo. Pro boty (Germina) a některý součástky se jezdilo do NDR, hromada věcí se dala sehnat přes Polsko (ja měl Cinelli představec a RX přehazovací páčky ), zbytek od reprezentantů a od oddílu Dukly. Nakombinováno s brzdami Centrig nebo Special Dres jsem měl tuším Kovo. A musím upozornit, že jsem si všechno musel objevit a zařídit sám, neměl jsem žádný VIP rodiče. Prostě jsem to moc chtěl a cesta se našla. Jinak teda argument, že za komárů to bylo horší, je super. Z tohohle pohledu je dneska všechno easy a bez chybičky, včetně politiky To bys Hasňo mohl být benevolentnější i v otázkách košil v kalhotech, bot nebo potápek na koženým řemeni... protože za komunismu se tu nosily větši hrúzy (třeba řemínky Saturn v bund verzi na PS2). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Modrý to bylo... trictvrtka asi jo, ale myslím, že to byl Favorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tady jsem jí našel: https://www.sbazar.cz/tomkadl/detail/19944422-chlapecke-retro-kolo-eska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 geometr: hele nevím, ta modrá byla jiná... favorit se 3/4 nedělal? každopádně nevylučuji, že si bráchanec to kolo přelakoval a předělal nálepky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Netušim, možná jo. Já viděl dycky jenom Esku. A když ji nějakej kluk měl ke svýmu věku, (tzn. na normálního favorita ještě nedošáhnul), tak to byl borec největší - kolo s beranama a přehazovačkou na svojí vejšku, když my ostatní jezdili na nějakym pionýru nebo Sobi 20, nedejbože někdo na Esce skládačce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 :-) Ja jsem taky nejprve musel zit s Libertou. :-( Nalepku jsem ztrhnul, tripastorek vymenil za peti, dopredu jednotac vymenil za dvojtac a skoro to byla Favoritka. Tu jsme sehnali az napodruhe, kdy mi Libertu ukradli ze sklepa a do veci se vlozil tata nejakyma cetkama z kapely a ochotou se s tim zaprdenym prodavacem chvili bratrickovat. No a pak stacilo pul roku pockat a prijit si proni v zaviraci dobe, aby to nikdo nevidel. Zasrani komunisti. Nicmene ve svetle techto vzpominek, a treba i dalsich o ctvrtecnich frontach pred Knihou, vypadaji tragicke prihody o tom, jak neprisla pres internet objednana kniha az domu hned a okamzite a obchod se omluvil a vratil penize, jako celkem dobry humor.Za komoušů jsme jezdili za vodou na Mácháč, letos pojedeme k moři do Polska. V porovnání s tím rybníkem s toho budeme určitě všichni úplně hotový. Myslíš to tak? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) 3/4 favorita jsem nikdy nevidel, takze pro me se nikdy nevyrabel :-). Jen esky.Ja si rychloupinaky ihned vymenil za motylky, protoze to bylo u nas IN.A to lepeni mam jeste doma. Upraveno 26. září 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 ...Ja si rychloupinaky ihned vymenil za motylky, protoze to bylo u nas IN.... Že by tehdá šla jen tak koupit plná osa? Tak to jsi měl kliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Že by tehdá šla jen tak koupit plná osa? Tak to jsi měl kliku Ne, co si pamatuju tak jsem to odsrouboval a na druhe strane fikl pilkou na zelezo :-).Tata moc rad nebyl, navic motylky jsem mel z jeho stareho favorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Martine, já si toho také už moc nepamatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Parkovací senzor nefungoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky