Návštěvník Zmizík Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Kazdej, kdo zazil umrti blizke osoby vi, co se ve vas v tu chvili odehrava... clovek se potrebuje nejak smirit s tim, ze tu blizky clovek uz nikdy nebude... je to osobni, dusevni zalezitost. Neverim, ze k tomu (dusevnimu) nekdo potrebuje tenhle tyjatr s konskym zprezenim atd. Tohle je demonstrace sily, moci, majetku. Diplomaticky receno, ve vyspele zapadni kulture takoveto projevy nejsou typicke...Za deset let si pro tebe přídou PČR a budou tě vyslýchat, jak to, žes nebyl na Vinohradech v průvodu buzerantů, ty západní kultůro.
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Za deset let si pro tebe přídou PČR a budou tě vyslýchat, jak to, žes nebyl na Vinohradech v průvodu buzerantů, ty západní kultůro.Tak jesli nekdo prijde, tak to budou ti, co chteji zapadni kulturu, tak jak ji zname, znicit.
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Tak jesli nekdo prijde, tak to budou ti, co chteji zapadni kulturu, tak jak ji zname, znicit.Tak hlavně já nevím, co to ta tvoje západní kultura je ale jestli je to to, co si myslím, tak za deset let to bude zas vo kousek jinde.
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Tak hlavně já nevím, co to ta tvoje západní kultura je ale jestli je to to, co si myslím, tak za deset let to bude zas vo kousek jinde.Treba stara dobra Anglie (bohuzel ne tolik ta soucasna). Hlavne jsem chtel diplomaticky rict, ze kdo pobral trochu vic rozumu (inteligence), tak nema potrebu delat takovejhle cirkus. Vic asi nema smysl se v tom patlat...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Treba stara dobra Anglie (bohuzel ne tolik ta soucasna). Hlavne jsem chtel diplomaticky rict, ze kdo pobral trochu vic rozumu (inteligence), tak nema potrebu delat takovejhle cirkus. Vic asi nema smysl se v tom patlat...Na to nelze než odpovědět biblickým: Nesuď abys nebyl souzen.
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Na to nelze než odpovědět biblickým: Nesuď abys nebyl souzen.Hele koukam, ze se do me chces navazet... Tak si to zitra uzij a dneska vecer si pust treba Emanuelu. Zdar.
OndraTce Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Nebyl kočka jen jednou z obětí experimentu ruských vědců? https://az247.cz/rusti-vedci-zborili-mytus-ze-kocky-maji-9-zivotu-vsech-100-testovanych-kocek-zabili-prvni-pokus/
Kamil Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 (upraveno) To sem zvědavej, kdo bude mít poslední slovo. EDIT: Myslel jsem Milise a Ondru.EDIT 2: Připlet se mi do toho druhej Ondra, kterej si myslí, že je vtipnej. Ať je kolem toho jakékoli divadlo, jak už tu zaznělo, je hodně smutný, když někdo musí pochovat vlastní dítě/pravnuka/vnuka. Upraveno 11. října 2018 uživatelem Kamil 2
Návštěvník Ondra Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 To sem zvědavej, kdo bude mít poslední slovo. EDIT: Myslel jsem Milise a Ondru.Kamile, asi Milis, pac ja jdu spat
OndraTce Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 To sem zvědavej, kdo bude mít poslední slovo. EDIT: Myslel jsem Milise a Ondru.EDIT 2: Připlet se mi do toho druhej Ondra, kterej si myslí, že je vtipnej. Ať je kolem toho jakékoli divadlo, jak už tu zaznělo, je hodně smutný, když někdo musí pochovat vlastní dítě/pravnuka/vnuka.Když už jsi mě jmenoval... Rád bych se ti upřímně omluvil za to, že jsem se ti připletl do cesty a narušil tak kontinuitu tvého hodnotného příspěvku tak, žes musel 2x editovat. Promiň! Samozřejmě ihned si běžím pro kapesník, protože, proč si to ještě párkrát nezopakovat, je hodně smutný, když někdo musí....etc etc... Bože... 1 1
Tom4 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Samozřejmě ihned si běžím pro kapesník, protože, proč si to ještě párkrát nezopakovat, je hodně smutný, když někdo musí....etc etc...Bože...Jak psal Kamil, vtipnej fakt nejsi.Vzhledem k osobním příběhům několika zdejších dlouholetých členů kteří mají rodinnou tragédii prožitou ti klidně můžu napsat že tvoje posty jsou krajně nemístné. Poslední citovaný post působí hodně kokotsky, divím se že tě za to nezjebal někdo hned večer. Neurážej tyhle lidi, buď tak laskav.
kuncák7 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Teď mi přistála na stole stížnost- paní si na mě stěžuje, že jsem na ní byl před 5-ti měsícema arogantní. Kurňa, že jsem neporušil své morální zábrany a poprvé jí jednu nelísknul, aby to stálo za to?Po 5-ti měsících, kurňa.
Návštěvník tolja Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Teď mi přistála na stole stížnost- paní si na mě stěžuje, že jsem na ní byl před 5-ti měsícema arogantní. Kurňa, že jsem neporušil své morální zábrany a poprvé jí jednu nelísknul, aby to stálo za to?Po 5-ti měsících, kurňa. prostě se bála, že od tebe dostane na budku a po pěti měsících ten vnitřní boj vyhrála a bát se přestala
colommbo Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 ...anebo paní teprve včil propustili ze zařízení, kde si dávala dohromady pošramocenou psýchu... Jo, jeden ze základních rozdílů mezi muži a ženami je, že ženy si pamatujou snad úplně všecko ( = nezapomínají)...
VintageLover Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Teď mi přistála na stole stížnost- paní si na mě stěžuje, že jsem na ní byl před 5-ti měsícema arogantní. Kurňa, že jsem neporušil své morální zábrany a poprvé jí jednu nelísknul, aby to stálo za to?Po 5-ti měsících, kurňa.Počkej až se budou ozývat ty, které si "obtěžoval udicí" před 15 lety tvl. Me too už to jede. No offense Martine.
Návštěvník Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Teď mi přistála na stole stížnost- paní si na mě stěžuje, že jsem na ní byl před 5-ti měsícema arogantní. Kurňa, že jsem neporušil své morální zábrany a poprvé jí jednu nelísknul, aby to stálo za to?Po 5-ti měsících, kurňa.A neřekla Ti to rovnou a tím pádem se teď probrala a podala stížnost?
Návštěvník Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 A k té diskuzi tady.. já jsem asi parchant bez citu, ale odmítám litovat někoho čí primární business jsou drogy, prostituce a tahá nám tu ruskou mafii. Dal bych si pozor ať Paroubek zase neudělá křest knihy, ať ty Vinohrady nestojí znovu...
kuncák7 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 ...anebo paní teprve včil propustili ze zařízení, kde si dávala dohromady pošramocenou psýchu... Jo, jeden ze základních rozdílů mezi muži a ženami je, že ženy si pamatujou snad úplně všecko ( = nezapomínají)... Presne, chlap by si pripadne stezoval hned.Navic si ji pamatuju, poradil jsem ji reseni a podekovala. A ted tohle.
martar Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Jak psal Kamil, vtipnej fakt nejsi.Vzhledem k osobním příběhům několika zdejších dlouholetých členů kteří mají rodinnou tragédii prožitou ti klidně můžu napsat že tvoje posty jsou krajně nemístné. Poslední citovaný post působí hodně kokotsky, divím se že tě za to nezjebal někdo hned večer. Neurážej tyhle lidi, buď tak laskav.Tome, ja k těm lidem patřím, taky jsem objednával a vyprovázel malou bílou rakvičku - a přesto s OndrouTCE souhlasím. Pátečni uzavirka (i kdyby to nakonec proběhlo vcelku rychle a v klidu) nijak nesouvisí s mirou žalu pozůstalých. Přičemž svý naštvání rovnoměrně dělím mezi Čiči family a magistrát, který to umožnil.
luka Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Presne, chlap by si pripadne stezoval hned.Navic si ji pamatuju, poradil jsem ji reseni a podekovala. A ted tohle.Je možný, že se jí vrátila paměť až po 5-ti měsících- po otřesu mozku se to někdy stává..
Doporučené příspěvky