Pavelpu27 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 https://www.play.cz/novinky/jaromir-nohavica-dostane-medaili-od-putina/ Mně se dělá šoufl...Třeba to byla nabídka, která nešla odmítnout
kuncák7 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 https://www.play.cz/novinky/jaromir-nohavica-dostane-medaili-od-putina/ Mně se dělá šoufl...Recese, ne?
kdojinej Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Bába v pekárně, arogantní jak nevimco.. takovyhle lidi fakt nemusim..
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 https://www.play.cz/novinky/jaromir-nohavica-dostane-medaili-od-putina/ Mně se dělá šoufl...Dostat vyznamenani od Zemana nebo od Putina je v dnesnich dnech hodne kontroverzni. Clovek to ale musi trosku odpersonalizovat. Dostat vyznamenani od ceskeho nebo ruskeho prezidenta je super pocta a uspech. O nejake ritolezectvi zrovna ze strany Nohavici nejde. Nema to zapotrebi. Cituju z jineho clanku: "Puškinova medaile je od roku 1999 udělována ruským občanům i cizincům, kteří se významně zapsali v kulturní oblasti, humanitárních vědách, literatuře či jiných oborech umění. Medaili dosud obdrželo přes 940 lidí. Z Čechů byli medailí dosud oceněni bývalý prezident Václav Klaus, který ji dostal v roce 2007 a předseda Česko-ruské společnosti Jiří Klapka, který medaili obdržel letos v březnu. Mezi jinými Nohavica ocenění dostane za zásluhy o upevnění přátelství a spolupráce mezi národy a sbližování a vzájemné obohacování národních kultur. Jaromír Nohavica už během totality zpíval kromě vlastních písní i texty ruských básníků Bulata Okudžavy či Vladimíra Vysockého." Nevim, co je na tom spatne, nedejboze ke zvraceni
sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Mozna dostane i Blankpeny taky mi to zily netrha..
nickolas Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Já asi nemám nic extra proti té ceně jako takové (moc jsem toho Puškina nestudoval). Ale bohužel neumím odpersonalizovat toho, kdo tu cenu/metál aktuálně uděluje/předává. Jasně, návrh mohl dát i někdo koho si vážím a nakonec si vážím i toho ocenění jako takového. Ale osoba předávajícího je pro mě velmi důležitá a hodnotu toho ocenění v mých očích může devalvovat a daných případech devalvuje. Ale každopádně je to jen můj problém, navíc pro mě naprosto neaktuální, že... Takže všichni zpět na místa a kolty do pouzder
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Puskina jsi nestudoval, budiz. Ale Vergilia v originale sis snad precetl
snake Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Nohavicu mam rad a jestli dostane blankpajny jak pise serif-budu ho mit jeste radeji Vyznamenani nevyznamenani-je to sikovnej kluk ten Nohavica..
nickolas Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Vergilia čtu zásadně v originále! Když takhle ve šroubárně máme volnou chvilku
Hasňa Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) :-) U nej to neni kratkodoba kratochvile. Ruskymi folkari a basniky se Jarek zabyva od zacatku sve cesty. Naopak, pred revoluci byl tim dost jedinecny. Rusko bylo jednoznacne negativni prvek ve spolecnosti, a furt je, co si budem namlouvat, a on v tom lezel uz tehda a oteviral nam ty dvere a ukazoval ty obzory. Jeho Metro, nebo Pulnocni trolejbus mi Rusaky celkem polidstili. A to je asi dobre. Kutluru ma Rusko bohatou a barevnou a o to mu slo a bavilo ho to a delal to dobre. Jeho koncerty v Moskve jsou vyprodane, kulturni "fronta", ktera tam dre bidu s nouzi, ne ta televizni estradova, ale ta hardcorova, si ho tam hodne vazi a povazuje. Takze takovahle cena za me cajk. Samozrejme by bylo lepsi, kdyby ji udelil a predal nejaky Puskinuv ustav pameti naroda, nebo tak, neb od Putina je to samozrejme jako dostat po dlouhe praci a rigorozce pogrcany diplom. To bohuzel. Upraveno 26. října 2018 uživatelem Hasňa
nickolas Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 To je to proč z toho mám rozporuplné pocity...dobře, mám z toho hodně špatné pocity.Přesto "Vy jste tím vinna Naděždo Ivánovno", to budu milovat do konce svých dní!
AndyAaron Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Hasno, pekne Nickolas - ja ti rozumim, ale proto rikam, ze to clovek musi odosobnit. Ale nechtel bych byt v tele tech vyznamenanych, kdy se prave musi rozhodovat, jestli od Zemana vyznamenani prijmout nebo ne.
Hasňa Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Od Zemana půl bídy, ale od Putina bych se to nepřijmout docela bál. Už ukázal co umí, že nezapomíná a že je ješitný. Turistů lačných vidět Ostravskou radnici má jistě plný rukáv.
luka Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Kámoš si dnes zlomil ruku (dominantní), rozbil mobil za 7 litrů (není moc movitý) a žena mu oznámila, že je těhotná s jiným maníkem (odešla od něj před cca 2M; a to se x let pokoušeli otěhotnět).No spíš než naštvalo, mě to zarmoutilo.
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Tak dobre na tom je, ze to byly vsecky tri prusery najednou...(aspon co vim, tak to dycky byva - 3 prusery za sebou) a ma zase na nejakou dobu vystarano
luka Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 No, kéž by. A to mu pravila, že se chtěla vrátit...Teď už jen formality jako rozvod, soud o otcovství..., ale jsou v životě i horší věci, pravda.
zceyee Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 aspon co vim, tak to dycky byva - 3 prusery za sebouTohle pravidlo potvrzuju, ono se to ale celkem stupňuje. Nejdřív jsou za sebou průsery 3, pak 4, no a pak nevíš kdy už se co začalo a přestalo srát.
dtx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Ta D2 je peklo. Kdo tam pravidelně jezdí, tak ví. Minulej rok proběhla výměna svodidel za eurosvodidla a tenhle rok na podzim kopou znovu svodidla a zakopávají tam nějaké kabely. Neumím si představit že bych to takhle řídil v soukromé firmě. Smutné je, že už jsme si zvykli, že na těch 4 úsecích se ve vždy ve 2 nepracuje vůbec, v jednom jentak aby se neřeklo (to znamená 4 borci opřený o lopaty) a v jednom se pracuje usilovně. Hlavně že tam máme 4x4 km v jednom pruhu.
kuncák7 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Ta D2 je peklo. Kdo tam pravidelně jezdí, tak ví. Minulej rok proběhla výměna svodidel za eurosvodidla a tenhle rok na podzim kopou znovu svodidla a zakopávají tam nějaké kabely. Neumím si představit že bych to takhle řídil v soukromé firmě. Smutné je, že už jsme si zvykli, že na těch 4 úsecích se ve vždy ve 2 nepracuje vůbec, v jednom jentak aby se neřeklo (to znamená 4 borci opřený o lopaty) a v jednom se pracuje usilovně. Hlavně že tam máme 4x4 km v jednom pruhu.Klasika, fakt bohuzel nejde naridit domluvu vsech a zkoordinovat vsechny prace najednou. A co nastvalo me? Ze Tok oznamil, ze kongres o doprave se bude konat v roce 2023 v Praze. Asi jim chce ukazat ulici U Seradiste a projet se tam s nima, ci nejakej mostik a nebo dokoncenej obchvat Prahy. A prej je to diplomatickej uspech.
Doporučené příspěvky