martar Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Připadá mi, že zastánci zrušení letniho času dost věcí nedomýšlí a dopadnou jak hugenotská čeleď, která během chvilky přišla o většinu svátků v roce... teď každej vidí jen to vstávání, ale už se těším, jak ve všední dny děti přijdou ze školy a než si udělají úkoly, bude tma a ven se vůbec nedostanou. Dospělej dorazí z práce a místo přijemný koupele v bazénu nebo poležení v lehátku na terase nebo blbnutí s potomstvem venku zbyde leda tak noční chlast a cigárko nebo grilovačka. Každej samozřejmě preferuje néco jinýho, ale řekl bych, že je řada lidí, kterejm tma ve volným čase baterky zrovna nedobíjí. Řadu sportovních aktivit taky není tak snadný provozovat za tmy. Ta hodina světla "navíc" byl podle mě obrovskej benefit. Sovy se svý tmy dočkají ve všech případech, ale skřivanům se světlo v připadě vitězství SEČ (zimního) času prostě odpoledne z volna s rodinou vezme a maj smůlu. No nic, já si režim prizpůsobím, ale běznej dělnej lid na tom podle mě prodělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Casio G-Shock GXW-56-1BJF nj, po mesiaci na Slovensku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 nejaka cunda mi ukradla antenu z auta ..... tvl todle se snad delalo za husaka ne ? ..... dneska se to uz da koupit .... ze jo ? ritime se do zahuby ..... lidstvo je v pyci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Koupíš bez problémů na vrakáči :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Připadá mi, že zastánci zrušení letniho času dost věcí nedomýšlí a dopadnou jak hugenotská čeleď, která během chvilky přišla o většinu svátků v roce... teď každej vidí jen to vstávání, ale už se těším, jak ve všední dny děti přijdou ze školy a než si udělají úkoly, bude tma a ven se vůbec nedostanou. Dospělej dorazí z práce a místo přijemný koupele v bazénu nebo poležení v lehátku na terase nebo blbnutí s potomstvem venku zbyde leda tak noční chlast a cigárko nebo grilovačka. Každej samozřejmě preferuje néco jinýho, ale řekl bych, že je řada lidí, kterejm tma ve volným čase baterky zrovna nedobíjí. Řadu sportovních aktivit taky není tak snadný provozovat za tmy. Ta hodina světla "navíc" byl podle mě obrovskej benefit. Sovy se svý tmy dočkají ve všech případech, ale skřivanům se světlo v připadě vitězství SEČ (zimního) času prostě odpoledne z volna s rodinou vezme a maj smůlu. No nic, já si režim prizpůsobím, ale běznej dělnej lid na tom podle mě prodělá.Poležení u bazénu je fajn, ale ono by to skoro znemožnilo fungování sportovních oddílů! Trenéři taky chodí do práce a tréninky těžko můžou začínat před pátou. Jak chcete trénovat s dětma třeba fotbal, když je v dubnu v půl sedmý tma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 By ma zaujímalo, čo robia chudáci v krajinách bližšie k rovníku, v ktorých žltá guľa po šiestej večer padne za obzor a je tma. martar: GMT+3, čo povieš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 By ma zaujímalo, čo robia chudáci v krajinách bližšie k rovníku, v ktorých žltá guľa po šiestej večer padne za obzor a je tma. martar: GMT+3, čo povieš? To sis trošku poplet, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Připadá mi, že zastánci zrušení letniho času dost věcí nedomýšlí a dopadnou jak hugenotská čeleď, která během chvilky přišla o většinu svátků v roce... teď každej vidí jen to vstávání, ale už se těším, jak ve všední dny děti přijdou ze školy a než si udělají úkoly, bude tma a ven se vůbec nedostanou. Dospělej dorazí z práce a místo přijemný koupele v bazénu nebo poležení v lehátku na terase nebo blbnutí s potomstvem venku zbyde leda tak noční chlast a cigárko nebo grilovačka. Každej samozřejmě preferuje néco jinýho, ale řekl bych, že je řada lidí, kterejm tma ve volným čase baterky zrovna nedobíjí. Řadu sportovních aktivit taky není tak snadný provozovat za tmy. Ta hodina světla "navíc" byl podle mě obrovskej benefit. Sovy se svý tmy dočkají ve všech případech, ale skřivanům se světlo v připadě vitězství SEČ (zimního) času prostě odpoledne z volna s rodinou vezme a maj smůlu. No nic, já si režim prizpůsobím, ale běznej dělnej lid na tom podle mě prodělá.No přesně.Většině lidí kolem mne (tudíž předpokládám, že všem norm. do práce chodících lidí) nevadí jít do práce za tmy (resp. vstávat stejně musí tma netma), ale po práci si chtějí trochu užít, odpočinout, což za tmy lze hůře než za světla.Zdravotní benefit s odkazem na biorytmy je podle mne blbost, stejně večer budou všichni čumět do modrejch monitorů... a v případě zimního času o to hůř, že o hodinu déle, takže to bude mít efekt na zdraví přesně opačný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Poležení u bazénu je fajn, ale ono by to skoro znemožnilo fungování sportovních oddílů! Trenéři taky chodí do práce a tréninky těžko můžou začínat před pátou. Jak chcete trénovat s dětma třeba fotbal, když je v dubnu v půl sedmý tma? Takže budeme mít letní čas i v zimě kvůli trenérům fotbalu, paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 V televizi včera nějaká pani profesorka neurologie povídala, že letní čas (ať už si ho k čertu označuje ka6dej jak chce) je ekonomicky nevýhodnej. Lidi prej pak víc chlastaj a kouřej a pak se musí snad léčit nebo či co :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 By ma zaujímalo, čo robia chudáci v krajinách bližšie k rovníku, v ktorých žltá guľa po šiestej večer padne za obzor a je tma. martar: GMT+3, čo povieš? Chudáci v tropech a subtropech si to volno dost intenzivně vybiraj kolem oběda pod stromem jsou tam jiný podminky, maj to vymyšlený jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Casio G-Shock GXW-56-1BJF nj, po mesiaci na Slovensku ... paráda, tak se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 cakam na ne od 3.10.2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 cakam na ne od 3.10.2018 ... ale z JPN, mohlo to jít lépe, ale nepříjde mi to tak strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Takže budeme mít letní čas i v zimě kvůli trenérům fotbalu, paráda... Ne, jsem pro letní čas proto, aby vichni měli o hodinu delší možnost aktivního života v době, kdy je to možné. Nerozumím tomu, proč mám ubrat hodinu světla večer, kdy jsou všichni vzhůru a přidat ji na půl čtvrtou ráno, kdy všichni spí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ne, jsem pro letní čas proto, aby vichni měli o hodinu delší možnost aktivního života v době, kdy je to možné. Nerozumím tomu, proč mám ubrat hodinu světla večer, kdy jsou všichni vzhůru a přidat ji na půl čtvrtou ráno, kdy všichni spí?Souhlas, ale asi bychom to měli přesunout sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66293-zm%C4%9Bna-%C4%8Dasu-letn%C3%ADzimn%C3%AD-%C4%8Das/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 OK, už jsem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Štve mě, že už poměrně dlouho nikoho nic nenaštvalo, dycky se na to těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 za 5 min. se dockas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky