michal_45 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 bond je connery.connery je bond. craig je akcni hrdina ve filmech se spionskou tematikou. ty filmy jsou dobre akcni, dobre natoceny, to zadna. ale craig a bond ... :sad01_anim: :sad01_anim: toz asi tak je to u me ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Skoda, producenti by se meli zamyslet ... je tu jeden kandidat... je na tuhle pracicku idealni. Se zbrani je kamarad, zeny mu neodolaji, v aute je to dabel... ledove klidny, vzdy elegentni. Myslíš tohodle Bonda? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Fazer, že jo? Jestli beres kosili Afrika corps jako elegantni tak asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Myslíš tohodle Bonda? To je nepovedená fotomontáž - Táda nosí přece jinčí kvér, mnohem větší a drsnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tak se předveď s fotošopem ty, NiGu . Mimochodem, jak tak koukám na ten plakát, tak Tada by mohl zfleku toho Bonda hrát. Je vysokej a hubenej jak má Bond být (přesný opak Craiga) a eleganci taky svojí má. No a o zbytek se stejně postarají maskéři, kostyméři, výprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Me se teda Craig jako Bond libi. Je drsnej, krutej, ironickej, zlej, jedovatej........proste me to tu predstavu Bonda naplnuje. Je to proste hajzl. Brosnan to dost dojebal, protoze me to pak prislo, jako jakasi parodie nebo komedie. Uz to bylo prehnaný. Ano, byl tam ten nadhled a nadsazka, ale uz to bylo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tak se předveď s fotošopem ty, NiGu . Neee, mně se to líbilo, fakt super jsi to udělal, smekám. Ale prostě Táda by měl mít v ruce minimálně leteckej kulomet, já ho mám tak zafixovanýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Teď jsem něco rochal na internetu a narazil jsem na stránky, kde se prodávají repliky různých hodinek. To že tam jsou zastoupeny značky jako Rolex, Breitling, ... mne nepřekvapilo, ale měli tam třeba i Seika!!! To už mi přišlo divný, protože mám pocit, že ceny některých těch ,, Seik " byly stejný, ne-li vyšší než originál. Další věc co mě šokovalo, byla škála modelů třeba u Brajtlí. Že se mastí kopie Navitimerů a Bentleyů jsem věděl, ale oni tam nabízejí třeba i Steelfishe. U těch jsem nikdy kopírování nepředpokládal a zatím na něj nenarazil. Jen mě trošku rozesmála udávaná vodotěsnost 30m. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 ale měli tam třeba i Seika!!! To už mi přišlo divný, protože mám pocit, že ceny některých těch ,, Seik " byly stejný, ne-li vyšší než originál. To je fligna jen pro vyhledavace, aby Te zavedl k temto prodejcum. Pokud nerozumis hodinkam, hledas Seiko a tam zjistis, ze za stejne penize muzes mi treba Breitling, co si jako laik vyberes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 To je fligna jen pro vyhledavace, aby Te zavedl k temto prodejcum. Pokud nerozumis hodinkam, hledas Seiko a tam zjistis, ze za stejne penize muzes mi treba Breitling, co si jako laik vyberes. No to asi jo. Ale když hodinkám nerozumíš, budeš vědět co je Breitling a budeš znát rozdíl mezi nima a těma Seikama cos původně hledal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 No to asi jo. Ale když hodinkám nerozumíš, budeš vědět co je Breitling Myslim, ze jo, lide tam venku vnimaji Breitling jako vrchol hodinariny a luxusu (mnohokrat overeno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 I Seika za "pár" babek se fejkujou. Tím nechci vyvracet Bakerovu teorii, dodávám to jenom pro pořádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 I Seika za "pár" babek se fejkujou. Tím nechci vyvracet Bakerovu teorii, dodávám to jenom pro pořádek. Nejde jen o to, že se fejkujou, ale že jejich cena je kolem 250USD. To mi přijde jako paradox. Mluvím například o Seiko 5. Za ty prachy plusmínus chlup jsou originály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Kam to jenom spěje http://www.novinky.cz/ekonomika/249580-pivo-z-plzne-bude-od-prosince-drazsi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Kam tohle jenom spěje http://revue.idnes.cz/matce-udajneho-syna-zpevaka-biebera-hrozi-zaloba-za-znasilneni-p7q-/sex.aspx?c=A111104_124424_sex_zar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Kluci, tohle je sranda, ale já si přečet obraz ČR v očích The Economist. Hrůzná pravda. Odkaz sem ale nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Jojo, Economist ale objevil jenom to, co my češi už dávno přece víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 25 litrů v hajzlu, díky pane Dvořáku, generální reprezentante pojišťovny Allianz.Never more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Horhe ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Mamka vyhodila super hodinky do koše, protože prej nešly - viz. moje vlákno. Ach jo...zkaženej nálada na dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky