decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Jasný, jsi z toho trošku paf že už ji nějaký ten pátek znám, viď? :-) Už toho necháme, jsou krásnější záležitosti o kterých se můžeme hádat.A mě tedy dnes naštvalo, že mi přišla péřovka, identický model i velikost jako původní Jack Wolfskin, který jsem měl a je mi malá. Jediné vysvětlení že ta původní se vytáhla s přibývajícím objemem mého těla...anebo se JW přizpůsobili čínské poptávce, jiné vysvětlení nemám :-( Škoda, parádní bunda..už jsem ji poslal zpátky.Ne, jsem paf z toho, jak argumentuješ ad hominem, místo aby sis to poslechl a vyvrátil to, co tam říká, nebo aspoň část. Já ji samozřejmě taky znám dýl, v médiích je dlouho, je to takový levný prvoplánový cíl, který vždycky zvedne zájem, což mají vydavatelé rádi. A to ještě netušíš, že moje žena má doma leopardí kožich, po babičce, to tě asi trefí:-). A když říkám leopardí, tak myslím leopardí.
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 leopard z tuzexu se nepočítá Odkud ho měla jsem se nikdy neptal a nevím, jestli to žena ví. Optám se tchýně, ta by mohla tušit, ale protože babička byla původem z Vídně, myslím, že Tuzex to nebyl.
YPO Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 tak to je jasný .....Franc Josef zastřelil leoparda při pochůzce Afrikou ..... tvojí babičce ho dal jakožto milence a aby to neproflákla před Alžbětou ..... noa je z toho rodinné dědictví ..... odhadní cenu nevím ..... na to je tu Karlos .... ale všichni ti tu poradí abys to neprodával páč předci, nostalgie a tak
African Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Ne, jsem paf z toho, jak argumentuješ ad hominem, místo aby sis to poslechl a vyvrátil to, co tam říká, nebo aspoň část. Já ji samozřejmě taky znám dýl, v médiích je dlouho, je to takový levný prvoplánový cíl, který vždycky zvedne zájem, což mají vydavatelé rádi. A to ještě netušíš, že moje žena má doma leopardí kožich, po babičce, to tě asi trefí:-). A když říkám leopardí, tak myslím leopardí.Před sto padesáti lety byla úplně jiná doba, v US bylo kupříkladu velmi populární mít na prádelniku preparovanou hlavu indiána :-) No ale pokud v tom leopardím kožíšku chodí tvá žena do Lídlu pro rohlíky, tak to už je docela nefér :-)
Rudykopalsson Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 hele decebale, ten kožich bych rád viděl... šlo by to?
Liqid Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Paní ho má jistě na nočním stolku
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Před sto padesáti lety byla úplně jiná doba, v US bylo kupříkladu velmi populární mít na prádelniku preparovanou hlavu indiána :-) No ale pokud v tom leopardím kožíšku chodí tvá žena do Lídlu pro rohlíky, tak to už je docela nefér :-)Ona v něm nechodí, visí nám to ve skříni a zabírá to místo, ale co s tím, že jo. Prodat to nechce, že je to památka po babičce a chodit se v tom už dneska taky nedá, by neměla odvahu v tom vylézt na ulici, že ji někdo začne spílat, třeba někdo jako ty:-). Jen jednou si to vzala, když byl v u kamarádů v Mikulově nějaký retro ples a mělo to docela úspěch. Ten materiál, to je něco, z toho normálně vyzařuje ten hoch luxus starých časů. Teď mě napadá, že by to bylo něco pro Sibiře, že by si to nechal přešít:-)). Jo, a ještě tam máme taky po dědovi kožich z mědvěda. Už to vypadá, že kecám, že:-)? Nekecám.
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 hele decebale, ten kožich bych rád viděl... šlo by to?Jakože ti ho povezu ukázat do Opavy, jo? Zítra ho zkusím vyfotit, jestli nezapomenu.
Rudykopalsson Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Tak mi to úplně stačí. :-) Můžeš i medvěda, klidně;-)
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 tak to je jasný .....Franc Josef zastřelil leoparda při pochůzce Afrikou ..... tvojí babičce ho dal jakožto milence a aby to neproflákla před Alžbětou ..... noa je z toho rodinné dědictví ..... odhadní cenu nevím ..... na to je tu Karlos .... ale všichni ti tu poradí abys to neprodával páč předci, nostalgie a takTo nebyla moje babička, a když FJ umřel, byly jí čtyři roky.
OndraTce Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Ona v něm nechodí, visí nám to ve skříni a zabírá to místo, ale co s tím, že jo. Prodat to nechce, že je to památka po babičce a chodit se v tom už dneska taky nedá, by neměla odvahu v tom vylézt na ulici, že ji někdo začne spílat, třeba někdo jako ty:-). Jen jednou si to vzala, když byl v u kamarádů v Mikulově nějaký retro ples a mělo to docela úspěch. Ten materiál, to je něco, z toho normálně vyzařuje ten hoch luxus starých časů. Teď mě napadá, že by to bylo něco pro Sibiře, že by si to nechal přešít:-)). Jo, a ještě tam máme taky po dědovi kožich z mědvěda. Už to vypadá, že kecám, že:-)? Nekecám. Italové kožichy normálně nosí. V jejich horských střediscích jsou často k vidění krásné kousky. Škoda to nenosit=). Kožich z medvěda si úplně neumím představit, ale viděl jsem před lety na Mariahilfer pánský kožich z rysa a byla to teda neskutečná, neskutečná nádhera.
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Italové kožichy normálně nosí. V jejich horských střediscích jsou často k vidění krásné kousky. Škoda to nenosit=). Kožich z medvěda si úplně neumím představit, ale viděl jsem před lety na Mariahilfer pánský kožich z rysa a byla to teda neskutečná, neskutečná nádhera.Medvěd vypadá jako takový normální kožich z Ruska:-).
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Hele, k tématu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jestli-to-nezacneme-resit-vlci-nas-sezerou-rika-chovatel-ovci-z-broumovska-prisel-uz-o-70-kusu-60946?dop-ab-variant=3&seq-no=2&source=hp
Zlý Jabko Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Ať tomu začne říkat biochov. Není nic víc bio a eko než nechat se sežrat vlčí smečkou. Třeba klofne i solidní dotaci!
African Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Hele, k tématu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jestli-to-nezacneme-resit-vlci-nas-sezerou-rika-chovatel-ovci-z-broumovska-prisel-uz-o-70-kusu-60946?dop-ab-variant=3&seq-no=2&source=hpTak z mé strany snad ani nic jiného čekat už nemůžeš :-) :-) :-) https://hobby.idnes.cz/vlk-vlci-u-nas-skody-zver-farmar-dn7-/hobby-mazlicci.aspx?c=A180530_163153_hobby-mazlicci_mce
eskimak Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Afri: na Slovensku sa samozrejme vlk striela, aby sa regulovala populacia. Inak by vsetko sezral. Omnoho vacsi problem su v niektorych lokalitach medvede, ktore sa snad tiez zacnu trochu viac regulovat, skor ako dojde k ozajstnemu nestastiu.
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Jsem hodne nastvanej, az z toho nemuzu spat.Jeste pred mesicem jsem psal vsem majitelum "polarek"- otravoval je, mel vsude poptavky, vsem to rikal a psal do vsech vlaken a nic. Pred tydnem se definitivne vystavil na jinejch hodinkach a ejhle - nove polarky v prodeji a stare ve vymenem vlakne s moznosti prodeje.To neni nahoda, karma se svin, zakon schvalnosti funguje a i ten " Murphy" a jeho zakon me pekne nakopl do zadku.Mam velkou chut vyluxovat lednicku, vzteky.
Návštěvník Ondra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Jsem hodne nastvanej, az z toho nemuzu spat.Jeste pred mesicem jsem psal vsem majitelum "polarek"- otravoval je, mel vsude poptavky, vsem to rikal a psal do vsech vlaken a nic. Pred tydnem se definitivne vystavil na jinejch hodinkach a ejhle - nove polarky v prodeji a stare ve vymenem vlakne s moznosti prodeje.To neni nahoda, karma se svin, zakon schvalnosti funguje a i ten " Murphy" a jeho zakon me pekne nakopl do zadku.Mam velkou chut vyluxovat lednicku, vzteky.Ano, je to Murphyho zakon chronomagu: "Kdyz bys neco koupil, nic zajimaveho v nabidce neni. Kdyz uz mas nakoupeno, zacnou se objevovat zajimave kousky." Ty polarky se mi taky hodne libi...
Doporučené příspěvky