African Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Zrovna od tebe si necham radit se zubama .. ty, kterej si radsi poridi Rolexky... Já si dal pro změnu banán a po tom tvém příspěvku jsem si ho plivnul na monitor, tak dík" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolik Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Dneska mě fakt naštvalo, když jsem zjistil, že někdo kompletně okopíroval text a obrázky mojí aukce na aukru a nyní podvodně inzeruje na bazos.cz. Na bazos.cz to inzeruje za lákavou cenu. Teď váhám jestli s tím mám něco dělat. Zkoušel jsem volat na číslo uvedené v inzerátu, ale je nedostupné. Tak doufám, že už nikoho neobral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Kurs koruny, a jeho trend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 V dnesnich zpravach me vytociła reportaz jak nasi romsti spoluobcane zase delaji zbytecne problemy(napadaji bez duvodne kolem jdouci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 V dnesnich zpravach me vytociła reportaz jak nasi romsti spoluobcane zase delaji zbytecne problemy(napadaji bez duvodne kolem jdouci) jj-spoluobčané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 naštvalo mě, že jsem debil při couvání přehlídl auto a zrušil mu přední dveře... já jsem neměl ani setřenou špínu a borec dveře na výměnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Osel co me u nakupaku umyslne najel kosikem do boku auta, promackle a odrene dvere. Chudak mel smulu, udelal to kdyz jsem kracel na.srany k autu bo tam nebyla cerstva bazalka ... Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Osel co me u nakupaku umyslne najel kosikem do boku auta, promackle a odrene dvere. Chudak mel smulu, udelal to kdyz jsem kracel na.srany k autu bo tam nebyla cerstva bazalka ... U toho bych rád byl Nemá obtisk korunky v xichtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 naštvalo mě, že jsem debil při couvání přehlídl auto a zrušil mu přední dveře... já jsem neměl ani setřenou špínu a borec dveře na výměnu... napodobne.. couvam a prehlidnu Š 1203... 1203ka jak nova a ja nacechranej kufr na 2 mesice stary oktavce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 U toho bych rád byl Nemá obtisk korunky v xichtu? Mel jsem iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Kouknul jsem do vlákna sraz Chronomagu Praha a .... prostě jsem málem vyprázdnil obsah svého žaludku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Kurs koruny, a jeho trend Myslíš že to bude pokračovať? Vzhľadom k eurosituácii a zverejneniu reforiem v ČR sa tomu dosť čudujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Myslíš že to bude pokračovať? Vzhľadom k eurosituácii a zverejneniu reforiem v ČR sa tomu dosť čudujem. Já bych se nedivil už ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Mel jsem iwc Tak rybičku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Osel co me u nakupaku umyslne najel kosikem do boku auta, promackle a odrene dvere. Chudak mel smulu, udelal to kdyz jsem kracel na.srany k autu bo tam nebyla cerstva bazalka ... to nechápu, jak úmyslně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 jj-spoluobčané Né, že bych to někomu přál, to chraň bůh, ale na druhou stranu jsem docela rád, že agrese čertů, která je u nás v pohraničí na denním pořádku již několik let, dorazila konečně do Prague" Spíš by měli ale sejmout nějákýho z politiků, aby se celá záležitost začla řádně řešit" A prosím "NO FLAME" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Kouknul jsem do vlákna sraz Chronomagu Praha a .... prostě jsem málem vyprázdnil obsah svého žaludku ... Co tam je tak hroznyho? Nebo mas nejake zaludecni obtize? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Politika to není tak snad moderátoři budou mít pochopení. Včera mě nasr.li CIKÁNÍ, píši ůmyslně CIKÁNÍ a ne romové. Nejsme žádný rasista a ani nejsem v žádném uskupení které kohokoliv omezuje nebo cokoliv popírá. To to co jsem viděl včera v televizi tedy to jak zmlátili toho 28 letého Slováka, lépe řečeno to jak ho praštil zezadu bylo hrozné a ještě hroznější bylo jak se vrátil zvedl mu hlavu poté co ležel bezvládně na zemi a zase mu ji nechal spadnout a v klidu utekl. CIKÁN JEDEN Z..SRANEJ. Od nynějška budu dělat opravdu vše proto, aby táhli někam do pr...e ??? Do Kanady, do Velké Británie, prostě kamkoliv jinam. :smile_anim: jelikož takhle se občan, člen středovrepského národa nemůže chovat !!! Myslím si, že pro útoky mačetami a likvidační údery zezadu do hlavy tady prostě není prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Tak to není o tom,že to byl cikán,takovýhle sviňárny dělaj i ostatní,třeba bílý občané-sviní je na světě dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Není nad dobrou reprezentaci rodné země http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-krimi/162714/muz-ukradl-dobrocinnou-sbirku-v-kanade-ztrapnil-cele-cesko.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky