Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska mě fakt naštvalo, když jsem zjistil, že někdo kompletně okopíroval text a obrázky mojí aukce na aukru a nyní podvodně inzeruje na bazos.cz. Na bazos.cz to inzeruje za lákavou cenu. Teď váhám jestli s tím mám něco dělat. Zkoušel jsem volat na číslo uvedené v inzerátu, ale je nedostupné. Tak doufám, že už nikoho neobral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj-spoluobčané :suicide_anim:

Né, že bych to někomu přál, to chraň bůh, ale na druhou stranu jsem docela rád, že agrese čertů, která je u nás v pohraničí na denním pořádku již několik let, dorazila konečně do Prague" Spíš by měli ale sejmout nějákýho z politiků, aby se celá záležitost začla řádně řešit" A prosím "NO FLAME" :cheers:

Odkaz ke komentáři

Politika to není tak snad moderátoři budou mít pochopení.

Včera mě nasr.li CIKÁNÍ, píši ůmyslně CIKÁNÍ a ne romové.

Nejsme žádný rasista a ani nejsem v žádném uskupení které kohokoliv omezuje nebo cokoliv popírá.

To to co jsem viděl včera v televizi tedy to jak zmlátili toho 28 letého Slováka, lépe řečeno to jak ho praštil zezadu bylo hrozné a ještě hroznější bylo jak se vrátil zvedl mu hlavu poté co ležel bezvládně na zemi a zase mu ji nechal spadnout a v klidu utekl. CIKÁN JEDEN Z..SRANEJ.

Od nynějška budu dělat opravdu vše proto, aby táhli někam do pr...e ??? Do Kanady, do Velké Británie, prostě kamkoliv jinam.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim: jelikož takhle se občan, člen středovrepského národa nemůže chovat !!!

Myslím si, že pro útoky mačetami a likvidační údery zezadu do hlavy tady prostě není prostor.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...