JaRooN Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Kua, už jsem starý na akce, které trvají přes půlnoc. Dnes jsem jak praštěný lopatou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Kua, už jsem starý na akce, které trvají přes půlnoc. Dnes jsem jak praštěný lopatou... Jsem na tom podobně .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Taky jsi "pařil" do rána u kamaráda v hospodě a vypil "pár" panáků a lahev bublinek? Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Ne, ale nezapomeň že jsem starší ...pařil jsem doma a jsem zralej na generálku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Kua, už jsem starý na akce, které trvají přes půlnoc. Dnes jsem jak praštěný lopatou... Tak trošku zapařit není od věci,ale ty stavy :-) Myslím se spravím Ginem s Tonikem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Gin s Tonikem? Tím to včera všechno začalo. Bohužel neskončilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Že někteří jedinci nezvládli vystřílet veškerou munici již včera. Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Děda s babičkou dělají naschvály a posílají od sklenky vína fotky, to je nefér :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 To je teda hnus, Když si představím, že bych tam byl, tak je mi na nic. Celý rok se těším na zimu a pak bych jel do vedra, písek a slaná voda. Běhá mi při té představě mráz po zádech, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Děda s babičkou dělají naschvály a posílají od sklenky vína fotky, to je nefér :-)To je super, tam chci taky. Skoro prazdna plaz Kde to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) To Dali: Přesně, není nad pořádnou kalamitu jaká probíhá právě teď, ani pes nechce před barák :-)To honza71: Tunis, důchodci snad s celé Evropy se tam stahují na zimu. Žádné velké pařáky, večer tanečky, hrozby bombového útoku už je v osmdesáti letech tolik neberou, prostě taková správná pohoda. Plně to chápu :-) Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Aha, diky. Dulezity je, ze jsou tam tvoji rodice spokojeny. Me v ty zemi doufam uz nikdo nikdy neuvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Aha, diky. Dulezity je, ze jsou tam tvoji rodice spokojeny. Me v ty zemi doufam uz nikdo nikdy neuvidi Jsou tam na zimu už po třetí, každý rok se tam potkávají se svými kamarády a jo, jsou tam spokojený. Navíc táta procestoval celý svět křížem krážem, tak jsem taky byl docela překvapený. Copak tobě tam vyzvedli, jestli se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Neprovedli mi nic. Jen jsem si potvrdil, ze jsou o tolik jini nez ja, ze i nimi (u nich) nechci travit svuj cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Neprovedli mi nic. Jen jsem si potvrdil, ze jsou o tolik jini nez ja, ze i nimi (u nich) nechci travit svuj cas Aha, chápu :-) Tak to můj táta to má přesně naopak, přes půl života běhal po Africe, dlouhá léta Indie a další exotika, takže zase naopak z EU utíká jak jen to jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Zase jsem si vzpomněl, tak jako několik posledních let na vánoce na tohodle kluka.Jednou jsme se potkali, podruhé to neklaplo i když jsem byli dohodnuti. Volám mu píšu a nic. Až po třech dnech jsem se dozvěděl co se stalo! Zdravím tě tam nahoru Mnovace! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Nikdy jsem se s nim nepotkal, ale presto si na nej vzpomenu casto. A neni jediny... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Zase jsem si vzpomněl, tak jako několik posledních let na vánoce na tohodle kluka.Jednou jsme se potkali, podruhé to neklaplo i když jsem byli dohodnuti. Volám mu píšu a nic. Až po třech dnech jsem se dozvěděl co se stalo! Zdravím tě tam nahoru Mnovace!Jo, taky zdravím, už je to kurva osm let. Jednou mě v Ostravě přinutil neplánovaně jít do zamřížovanýho kvelbu s motohadrama, kterej týpek votvíral jen na zazvonění a tam si koupit kompletní oblečení na motorku. Mám to dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Taky se přidávám s pozdravem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Další jeden, kterýho jsem znal a už neni. Smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky