Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K tomu se už nikdy nedostanu. Mám několik hodinek po rodině, které prostě neprodám. A red alpinisty se mi taky budou pouštět jen těžko. Ale spěji k tomu mít pár hodinek co vezmu jednou za čas (ta předchozí kategorie) a 1x pilotky 1x potápky 1x oblekovky a moony z roku narození. Ty troje potom točit ? :D

To zní rozumně :) 

Odesláno

Mazání inzerátů v sekci "ostatní prodej". Jaký je rozdíl mezi prodejem dětského kola, který tady normálně prochází a prodejem dětských lyžařských bot, které mi byly smazány....

Precti si pravidla a nefnukej, prodej detskejch kramu tady nema co delat, jestli obcas neco sitem proklouzne, to je chyba jednotlivce - me - tys ale holt neproklouz, tak sup na mimibazar.

Odesláno

Precti si pravidla a nefnukej, prodej detskejch kramu tady nema co delat, jestli obcas neco sitem proklouzne, to je chyba jednotlivce - me - tys ale holt neproklouz, tak sup na mimibazar.

Tahle kauza už se tu nějakou dobu táhne ne ?

Gustave, tak jsi tu cca 2 roky zpět nemohl prodat boty no. Sestim smir :D 

Možná si to ale pletu s tím dětským kolem. Nevím.... Jinak Mimibazar z toho prodeje žije. Tohle fórum ne. Jsou tady nějak nastaveny pravidla a já bych je respektoval. Chronomag taky na rozdíl od mimibazaru nedělá čistý zisk v řádech desítek milionů korun ročně.. Ostatně jsem v minulé práci pracoval na prodeji CNC a něco o tom vím ;) 

Odesláno

Aha já si pamatuji, že už se tu rozčiloval někdo jednou a pak to několik měsíců připomínal. Dokonce myslím, že to byl Gustav.... 

Odesláno

Co mě dnes naštvalo: Doprava v Praze. Doprava všude. Město poloprázdný ale průjezdnost příšerná. Jel jsem si do Helveti vyzvednout limitku ČSR a cestou jsem se tak vytočil, že mi to zkazilo celej zážitek. Všechny auta dnes řídily ženy, děti, Vietnamci, Němci, účka, eska a podobný turisti a jezdili jak nesvéprávný. Já normálně netroubím. Dneska asi 20x. Podobné zvěrstvo se odehrávalo na D11. Můj front assist zažil nejpernější den své existence, předpínače pásů dtto, asi pětkrát dnes ze mě málem vytlačily vnitřnosti a nervy žádají okamžitý přísun cukru a ethanolu. Ať už je po svátcích a za volanty se vrátí normální lidi, co zvládají alespoň standardně ovládat vozidlo a zároveň u toho nevyřadit funkce mozku.

Odesláno (upraveno)

Nefňukám, ty dětský kola tam byly jednoho času 2 a flákaly se tam docela dlouho...nevěřím, že by sis nevšiml ;-) ale pohoda...už je vyřešeno a boty jsou fuč, tím myslím prodané...díky chronomagu za prostor...5minutovej  :lol2:  :lol2:

edit:

vojta: tak to jsem rozhodně nebyl já....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

na sibiře mám také smolíka :lol2:

Já taky, mě smazal třeba krásné zrcadlo. Mám ho dodnes ve sklepě a každé ráno mi říká jak moc jsem krásný :-) Gustaf, nechceš mi ho střelit kamaráde? :-)

Odesláno

Já taky, mě smazal třeba krásné zrcadlo. Mám ho dodnes ve sklepě a každé ráno mi říká jak moc jsem krásný :-) Gustaf, nechceš mi ho střelit kamaráde? :-)

co chceš strelit? Já už nic nemám....lyzaky jsou fuč :D
Odesláno

Potřetí. Potřetí za tenhle rok domluvená akce v Brně, potřetí koupené jízdenky, booknutej hotel a potřetí na poslední chvíli to účastníci ruší. I Buddha by se vzteknul, už na to kašlu.

Odesláno

Synátor, po mém nevinném dotazu, jak daleko jsi s diplomkou? Nooo, napíšu ji do konce měsíce, kuwa to si děláš srandu? Už vloni měl promovat, ale prý se mu nechtělo učit na státnice a psát diplomku. Naštěstí se už půl roku živí sám, ale sere mě to kuewsky. Je ve stadiu všechno vím, všude jsem byl 2x. Na dotaz, jestli chce dělat někde kokota za 30k celý život, na mě hodil pohled ala debil.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...