Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Už je to tu na jedno brdo a decebal je neutahatelný... Třeba bych mohl vyjádřit svůj despekt a nenávist vůči levičácké lůze, myslivcům, právníkům, sluníčkům, absolventům různých humanitních oborů, fízlům, celníkům, úředníkům, agentům OSA (a kurva...) a jiným parazitům... Takže vůči tak cca 70% čechů (s malým č), aby se s vervou mohli pustit do mě.

Takže co mě právě naštvalo? Vědomí, že s tímhle zkur... státem, který se roztahuje v zemi, kde jsem se narodil, a tím "materiálem" na jeho území, to nikdy nebude lepší. A ještě je tu 8 měsíců v roce zima... :-(

-> cíl <-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Už je to tu na jedno brdo a decebal je neutahatelný... Třeba bych mohl vyjádřit svůj despekt a nenávist vůči levičácké lůze, myslivcům, právníkům, sluníčkům, absolventům různých humanitních oborů, fízlům, celníkům, úředníkům, agentům OSA (a kurva...) a jiným parazitům... Takže vůči tak cca 70% čechů (s malým č), aby se s vervou mohli pustit do mě.

Takže co mě právě naštvalo? Vědomí, že s tímhle zkur... státem, který se roztahuje v zemi, kde jsem se narodil, a tím "materiálem" na jeho území, to nikdy nebude lepší. A ještě je tu 8 měsíců v roce zima... :-(

-> cíl <-

S tou zimou to přece není tak docela pravda a podle mě jsme přes to všechno jedna z nejsvobodnějších (nebo nejsvobodomyslnějších) zemí na světě vůbec. Vono nesral bych si zbytečně na knedlik.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Ok, ja jen ze jsem nevidel zadne obrazky. Pritom se tu resi Organizace Spojenych Amfibistu, a Amfibie tu nikdo nevyfoti...

tos mně docela nasral, počítat Decebala k Amfibistům... :)

Odkaz ke komentáři

Sorry no. Ja jak nemam ignore list, tak vidim asi mylyjon prispevku, tak jsem precetl prvni, vidim OSA. Pak jsem precetl posledni, vidim OSA. Tak si rikam, ze jsem o nic neprisel. Ale kdo tady dnes diskutoval nemam sajnu. A ty obrazky fakt zadne.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Sorry no. Ja jak nemam ignore list, tak vidim asi mylyjon prispevku, tak jsem precetl prvni, vidim OSA. Pak jsem precetl posledni, vidim OSA. Tak si rikam, ze jsem o nic neprisel. Ale kdo tady dnes diskutoval nemam sajnu. A ty obrazky fakt zadne.

ještě se Kuncák pohádal s vedoucí, možná bude měnit místo (nevim teda jestli on nebo vedoucí :) )

Upraveno uživatelem pebe
Odkaz ke komentáři

Hele, ja v tom 26 let delam na obou stranach a pro nejvetsi agentury a klienty ....

Tak teď teprve jsem ten Tvůj ,, spravedlivý "  boj pochopil...

K autorskemu zakonu: 70 let po smrti autora je dost a poplatek majiteli prav za dalsi prodej dila mi prijde opravdu prehnanej, nemam problem to uznat a to strilim do vlastnich rad.

Je to zákon trhu, nic víc. Poslední dobou je už ale skoro v každé smlouvě, co podepisuju, bod, ve kterém se zavazuju, že na koncertě nezazní skladba, na kterou by se vztahovala autorská práva, a pokud by se to stalo, že případné finanční plnění jde za mnou. Velmi dobře to chápu a velmi rád to plním. Mám klid a pokoj, a co víc, hraju krásnou muziku a těší mě to. Časem se to určitě rozšíří i na některá média. Občas si při interpretaci Dvořáka, Schuberta, Haydna, Beethovena a dalších s povzdechem musím připustit, že díky legislativě se musím vyhýbat některým zdařilým dílům od druhé poloviny 20. století dál (není jich nějak moc), ale to jsou přesně ty bomby, na které hudební svět a publikum nikdy nezapomene, protože jsou to skvělá díla.  Užiju si je třeba na konzertech, kde za ně zaplatí pořadatel a dokonce si je přímo žádá (jsou takové, chodí na ně úplně jiné publikum). Myslím, že časem autoři přijdou na to, že situace je pro životnost některých jejich děl nevýhodná, a věci se pohnou zase jiným směrem...

Odkaz ke komentáři

Cas 4:00 ... Aneb Jarek Nohavica a OSA  :lol2:

Dobrý chlap je to :-) +1

To krtenek: Neboj už pouští nerva, ještě tak pět stránek a složí se jako domeček z karet :-) Ne Nohavica, neboj, bojovník za správnou věc přeci...

Jé, tohle jsem přehlíd, Nohavica je samozřejmě členem OSA taky a myslím, že spokojeným:-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...