AndyAaron Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 No a cos teda vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Táta už naštěstí pro všechny řídit nebude, bude se vozit (asi se mu hlavně nelíbil, já se tam s ním hádat nechtěl). Výběr byl jasnej, nejmenší brblani=kup. Většina to tu zná. Jsem z toho unavenej a otrávenej zároveň.Aha, tak to už chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Hjondé do každé rodiny? A jakou barvu vybraly neteře?Já vzal červenou (protest neteri na barvu Slavie neberu na zřetel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Červená - to jhe Sparta. Slávie je rozpolcená a sešitá ze dvou barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Teď jsi ho dorazil už úplně, chudáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak hlavně ať se ta Martinova objektivní frustrace z výběru pekáče nezvrhle na fotbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Neboj, na tohle už nereaguju:-). Do sparťanskýho bych nesedl :-). Upraveno 19. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak ale preventivne bys je jeste serezat mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Když jsme u těch aut, přestaly mi na služební I30 svítit potkávací a obrysové světla, vše ostatní svítí. Pojistky jsem náhodně vyzkoušel, a nic, takže zítra servis, vůbec se mi to nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Mně zas nesvítí ta zkujwená H7 (potkávací),jinak svítí vše.Proud do svorkovnice až ke světlu jde.Do prdele,že by se posralo něco v tom světle .Je tam přístup jak penězům.A když budu chtít vyndat celý světlo,tak musím sundat přední nárazník . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Serou mě rolexoví šmelináři... a teď do mě!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 ´´... a teď do mě´´ je klasický závěr příspěvků smetáků z Novinek a podobných diskusí, kteří si myslí, že snad jejich příspěvek někoho zaujal a má nějakou váhu. Většinou nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Mně svítí všechno, včetně kontrolky na kontrolu světel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Serou mě rolexoví šmelináři... a teď do mě!!Jako že když se tady objeví něco zajímavého, tak to během minuty zmizí a za týden to vidíš o několik tisíc víc na chrono24? :-) Nejenom Rolex a už jsem si zvyknul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Mně svítí všechno, včetně kontrolky na kontrolu světel Kontrolky taky svítí na jedničku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Mate stesti, ze jdu zrovna kolem. Mel jsem v praci jako prvni auto Kia Venga 1.4 CRDI, coz je myslim stejny jako iX20. Jizdni vlastnosti blby. Mista celkem dost. Pohodli o nicem, po 200 kilometrech moje koleno odmitalo jet dal. Dojem z auta blbej.Pak jsem jednou dostal smyk a sel dvakrat pres strechu. Pambuzaplat, nic se mi nestalo. Na jezdeni do Penny a na chatu dobry. Jinak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 ´´... a teď do mě´´ je klasický závěr příspěvků smetáků z Novinek a podobných diskusí, kteří si myslí, že snad jejich příspěvek někoho zaujal a má nějakou váhu. Většinou nemá.Hluboké moudro, zůstaň u novinek, já to nečtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Mate stesti, ze jdu zrovna kolem. Mel jsem v praci jako prvni auto Kia Venga 1.4 CRDI, coz je myslim stejny jako iX20. Jizdni vlastnosti blby. Mista celkem dost. Pohodli o nicem, po 200 kilometrech moje koleno odmitalo jet dal. Dojem z auta blbej.Pak jsem jednou dostal smyk a sel dvakrat pres strechu. Pambuzaplat, nic se mi nestalo. Na jezdeni do Penny a na chatu dobry. Jinak neJo, je to to samé ( byl jsem u obouch, seděl v tom, porovnával rozměry, parametry,..... ). Jak píšeš, je to auto na chatu a zpět, k lékaři, na nákup- pro staroušky a pro neteře po Praze.A víc to tu už plevelit autama zatím nebudu, ať Vás už neprovokuju :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Kua, kuncáku, nehrej Zagorku...Tak co si vybral? Jsem kvůli tomu od včerejška nervozní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Kua, kuncáku, nehrej Zagorku...Tak co si vybral? Jsem kvůli tomu od včerejška nervozní.:-) IX20 v červené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky