Jay Doll Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE Díky, jsem tu na foru, abych se něco dověděl o hodinkách, protože jsem fanda- amatér. Takhle se chová suverén, kterej všemu rozumí, už byl popsán v knize Ferda mravenec ( ale on to není ). Malá nápověda - brouk Pytlík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE Díky, jeho prodejní inzerát mě minul, takže po přečtení, že ho z cca 110g bolí vyholené zápěstí jsem musel utírat displej a vysvětlovat, čemu že se to tak hlasitě směju Edit: asi první co mě potěšilo ve vlákně Co mě právě naštvalo Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem Boudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Jayi dík. Tohle je kus práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 No ty kjaaaavo, dat to sesumirovany vlakno cely najednou je slusny davidlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Tak to je moc pěknej materiál. Tenhle kandidát mě úplně utekl, a proto jsem nebyl v obraze o jakém to individuu se tu vlastně bavíte. Dík za hezký shrnutí všech jeho perel...nešekaně jsem se pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Přimlouvám se za speciální vlákno pro takovýhle exoty, mohla by to bejt třeba podsekce HUMORu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Head Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Kanadska posta, cekam mesic na balik ze statu, prej mi balik dorucili, podpis nebo nejakej predavaci lejstro nemaj a kdyz se ptam tam mi to vlastne poslali tak ani nevedi, nechapu jak muzou neco dorucovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE Měl sis to nechat až na 1.1.2012 jako best of 11. Neskutečně jsem se u toho bavil. Škoda, že jsem ho nezachytil, když byl ještě mezi námi. Nabídl bych mu plastový Swatchky po dceři. Ty by mu vyhověly průměrem a kýla by mu z nich taky nehrozila. Možná kdyby si koupil v Chronoshopu XL řemen, moh ty Tagy nosit kolem pasu. Podle ruky soudím, že by to bylo tak akorát. I váhově by mu to organismus snášel líp, měl by je blíž k těžišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Pokud byste se nekdo chtel k Pavlovi Karizkovi tulit, tak pokud mu date 55.000,- Kc za hodinky tak se muzete setkat i u nej doma Pouze předání v Praze, i u mě doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Kua, vzdy sa tak naseriem pri tom cetnickom epilogu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Pripalilo se cukrovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Pripalilo se cukrovi! Nemáš při pečení čučet na Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 ku.vy teroristicke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovy" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Zajeď si do lékárny a nech si poradit nějakou antiseptickou mast. Doktor Ti stejně nic jinýho nedá....maximálně, pokud to bude potřeba, prořízne a vyčistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovi" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej. Pokud tam máš infekci, tak se bez doktora už neobejdeš. Skoč za chirurgem, dá ti injekci, nehet podélně odstřihne, dá ti antibiotika a za pár dní budeš zase fit. A příště tomu předcházej zasouváním vaty pod nehet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 dostal jsem nabídku práce... není natolik dobrá, abych ji z fleku vzal...na druhou stranu ani není tak špatná, abych ji mohl s klidem odmítnout... a já si teď lámu hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovy" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej. Minulý čtvrtek mi po půlročním trápení dělali v narkoze oba palce u nohou. Měl jsem jít domu hned po probuzení, ale jedna noc ve špitále se po mých zkušenostech dá vydržet celkem v pohodě. Jenže se opět ukázalo mé štěstí - neudržely se dreny, na jedné noze jedu "do masa" a každý den v nemocnici na převazech poslouchám, jak se takový případ objeví jednou za X let... Jinak pokud máš zánět, dost pomáhá mast Betadine - mažou mi to tím furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky