Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abyste už nebyli naštvaní na včerejšího návštěvníka, a abyste nepřišli o celý ten proces co zde proběhl, vyhrabal jsem z koše všechny jeho příspěvky a dal je do jednoho vlákna. Mohlo by to snad fungovat jako poučení o tom, jak se nechovat na fóru. Tak přeji příjemné čtení ZDE

Díky, jsem tu na foru, abych se něco dověděl o hodinkách, protože jsem fanda- amatér. Takhle se chová suverén, kterej všemu rozumí, už byl popsán v knize Ferda mravenec ( ale on to není ). Malá nápověda - brouk Pytlík :-)

Odkaz ke komentáři

Díky, jeho prodejní inzerát mě minul, takže po přečtení, že ho z cca 110g bolí vyholené zápěstí jsem musel utírat displej a vysvětlovat, čemu že se to tak hlasitě směju :gora:

Edit: asi první co mě potěšilo ve vlákně Co mě právě naštvalo

Upraveno uživatelem Boudy
Odkaz ke komentáři

Měl sis to nechat až na 1.1.2012 jako best of 11. Neskutečně jsem se u toho bavil. Škoda, že jsem ho nezachytil, když byl ještě mezi námi. Nabídl bych mu plastový Swatchky po dceři. Ty by mu vyhověly průměrem a kýla by mu z nich taky nehrozila.

Možná kdyby si koupil v Chronoshopu XL řemen, moh ty Tagy nosit kolem pasu. Podle ruky soudím, že by to bylo tak akorát. I váhově by mu to organismus snášel líp, měl by je blíž k těžišti.

Odkaz ke komentáři

Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovy" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu :crying_anim: Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej.

Odkaz ke komentáři

Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovi" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu :crying_anim: Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej.

Pokud tam máš infekci, tak se bez doktora už neobejdeš. Skoč za chirurgem, dá ti injekci, nehet podélně odstřihne, dá ti antibiotika a za pár dní budeš zase fit. A příště tomu předcházej zasouváním vaty pod nehet.

Odkaz ke komentáři

Ráno jsem si nůžkama doloval zarostlej nehet na noze a už v tom mám docela velkou infekci, jsem debil" Ani na nohu se nemůžu postavit, nevíte nohodu někdo co s tím? Máčím v heřmánku, a zítra asi k doktorovy" Bude mít radost, dnes jsem u něj byl na rengenu kvůli naraženému ramenu :crying_anim: Byli to naštěstí "jenom" vazy, ale bolí to taky jak čert. Jsem před vánocema nějákej docela rozsekanej.

Minulý čtvrtek mi po půlročním trápení dělali v narkoze oba palce u nohou. Měl jsem jít domu hned po probuzení, ale jedna noc ve špitále se po mých zkušenostech dá vydržet celkem v pohodě. Jenže se opět ukázalo mé štěstí - neudržely se dreny, na jedné noze jedu "do masa" a každý den v nemocnici na převazech poslouchám, jak se takový případ objeví jednou za X let... :suicide_anim:

Jinak pokud máš zánět, dost pomáhá mast Betadine - mažou mi to tím furt.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...