straspol Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Mám to sice zakázaný, ale to víš že jsem číši pozvednul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 10 minút zrýchlený presun z obývačky do spálni. Poondiate kríže.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nemas mit tak velky barak :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Pitomej PayPal a jejich směnný kurz... hlavně že mám eura na účtu, ale oni si to strhnou v CZK (přestože všude potvrzuji částku v ?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Přesně to se mi stalo pár dní zpět. Strhnou podle měny, v jaké je vydána karta, ikdyž všude potvrdíš částku v ? a máš je na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 A mate nastavene ze si to ma najskor brat z balance a az potom z karty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Kdyz si tam nenechavas zadnou balanci, tak je to tezky. Ja jsem resil jinej problem. Prisli mi prachy v EUR, doufal jsem, ze si to paypal necha v EUR, ale prepocetli si to tim svym debilnim kurzem, coz me stalo ve vysledku asi dalsi 3k. To me taky vytocilo. Da se nejak nastavit, aby si to paypal drzel v te dane mene? Jakoze kdyz mi prijdou CZK, tak to podrzi v CZK, kdyz prijdou EUR, tak EUR apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 U mě to byl nákup na ebayi, takže jsem platil přímo kartou, ne paypalem. Což nezkušenému nedojde, že to stejně zpracovává paypal. Na tradingu banky jsem nakoupil EUR a vesele jsem uhradil kartou. Přímo z účtu mi to provedlo blokaci v EUR v bankovním kurzu, protože na czk nebyl dostatečný zůstatek k transakci (multiměnový účet), následně se to zúčtovalo na CZK - čímž vznikl debet a ten se potom vyúčtoval bankovním kurzem z EUR účtu, protože to bylo o svátku kdy jim nejde trading a nemohl jsem to ihned vyrovnat. Takových ztrát. Hezký začátek roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Kdyz si tam nenechavas zadnou balanci, tak je to tezky. Ja jsem resil jinej problem. Prisli mi prachy v EUR, doufal jsem, ze si to paypal necha v EUR, ale prepocetli si to tim svym debilnim kurzem, coz me stalo ve vysledku asi dalsi 3k. To me taky vytocilo. Da se nejak nastavit, aby si to paypal drzel v te dane mene? Jakoze kdyz mi prijdou CZK, tak to podrzi v CZK, kdyz prijdou EUR, tak EUR apod.?Neda, maj to jako nejakou novinku, nemec mi posle eura, paypal mam reglej v USA prapuvodne, ale mam tam eura, dolary aji koruny a stejne mi to prijde v korunach. Dolary chodej v dolckach, aspon zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Dnes jsem si přebíral byt od podnájemníka/ce...no musel jsem si dát potom cígo a půl litru vína. To jako fakt lidi nemají úctu k pronajatému zboží? No co si stěžuji, alespoň platila Jakoby si lidi mysleli, že jsou na hotelu nebo jsem měl štěstí na ženský, co byly strašné špíny....fuj, jdu dodělat další půllitr červeného a domalovat+dát do prodejního stavu byt, aby ho zase nějaká šmudla zajebala. Příští smlouva bude lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Klidne jsi to mohl nafotit a ukazat nam tu hruzu. Takhle te nikdo nepolituje :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Klidne jsi to mohl nafotit a ukazat nam tu hruzu. Takhle te nikdo nepolituje :-PZa chvilku tam jdu a vyfotím vám sprchový box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ty jo, ty lidi si fakt ničeho neváží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Moco, co kauce, strhnuls jí ji celou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Prvý poriadny sneh, idem očistiť auto od snehu, naštartujem, beriem do ruky metličku, zavriem a cvak, centrál zamkne auto.Trochu tomu nerozumiem, ale asi som pri štartovaní musel omylom stlačiť centrál na kľúči alebo čo.Trochu telefonovania, žena po hodine prišla s náhradnými. Šak pohoda. Ale piči, diaľkové nereaguje, neotvára.Tak vyberám z vrecka nôž, že vylúpnem krytku zámku na dverách, nôž sa šmykne rovno do ľavej ruky, krv len pekne kvapká, žiadna tepna tam nebola (to mám z toho, že chodím s ostrým nožom).Resume: auto vyhriate, cca hodina mrznutia pri aute a prepichnutý ľavý palec. Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Jak se rika: na posranyho aji hajzl spadne. Tak snad se ti to brzo zahoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Prvý poriadny sneh, idem očistiť auto od snehu, naštartujem, beriem do ruky metličku, zavriem a cvak, centrál zamkne auto.Trochu tomu nerozumiem, ale asi som pri štartovaní musel omylom stlačiť centrál na kľúči alebo čo.Trochu telefonovania, žena po hodine prišla s náhradnými. Šak pohoda. Ale piči, diaľkové nereaguje, neotvára.Tak vyberám z vrecka nôž, že vylúpnem krytku zámku na dverách, nôž sa šmykne rovno do ľavej ruky, krv len pekne kvapká, žiadna tepna tam nebola (to mám z toho, že chodím s ostrým nožom).Resume: auto vyhriate, cca hodina mrznutia pri aute a prepichnutý ľavý palec. Na paradu fakt.Inac ak mas nastartovane tak druhy kluc (dialkovy) by nemal fungovat. Tak mi povedali v servise, som sa pytal ci mozem druhym klucom zamknut nastartovane auto. Ale je to 10 rocne Mondeo, tak mozno nove auta to maju inac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Dik. Ono väčšia ujma vznikla na hrdosti, než na tele.Ja som ten, čo sa nikdy neporeže, lebo dáva pozor.A ten, čo si nikdy nezabuchne dvere, predsa mám rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Na mojom aute je to v poho. Keď sú mrazy, ráno prídem, naštartujem, vydymím pol ulice, zamknem druhým kľúčom a idem dopiť domov kávu. Kým prídem už je odmrazené a môžem vyraziť do roboty. Ale vždy čakám kedy sa objaví pri aute Gréta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja takhle odmrazoval taky, jen s jednim klicem. Kdyz sem se vratil, auto bylo fpyči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky