Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem si přebíral byt od podnájemníka/ce...no musel jsem si dát potom cígo a půl litru vína. To jako fakt lidi nemají úctu k pronajatému zboží? No co si stěžuji, alespoň platila :) Jakoby si lidi mysleli, že jsou na hotelu nebo jsem měl štěstí na ženský, co byly strašné špíny....fuj, jdu dodělat další půllitr červeného a domalovat+dát do prodejního stavu byt, aby ho zase nějaká šmudla zajebala. Příští smlouva bude lepší :)

Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. :)

WG18L42.jpg

Odesláno

Tohle je prostě strašný. Nekdy si říkám, že lynčování mělo něco do sebe.

Je to smutný, ale víc bych se k tomu nevyjadřoval. Píšou rychle jedoucí Octavia a mladý řidič, jenže kdo ví jak to bylo, navíc mrzlo. Najet v zatáčce na náledí může každej z nás. Po lynčování bych zrovna v tomto případě nevolal.

Odesláno

Je to smutný, ale víc bych se k tomu nevyjadřoval. Píšou rychle jedoucí Octavia a mladý řidič, jenže kdo ví jak to bylo, navíc mrzlo. Najet v zatáčce na náledí může každej z nás. Po lynčování bych zrovna v tomto případě nevolal.

Mám určité informace o tom viníkovi. Sám ho neznám, ale podle lidí z okolí to nikoho nepřekvapilo. A všichni tak nějak očekávají, že v krvi se najde lecos.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Já to znám moc dobře :) Opravujeme nájemní byty a to jste ještě neviděli pořádné papu :)

Před lety jsme přestali měřit byty pro prohlášení vlastníka. Přestalo nás bavit lézt lidem do bytů a někdy do toho hnoje v kterým byli schopný žít. Ble.

Odesláno

Ja se stehoval do bytu, kde bydlela pani s pritelem a dvema detma, treti cekali. Takhle vypadal spajz. Plisen byla citit hned po vchodu do bytu, ale na cigarka a kaficka cas byl. Zamerne rikam cas, protoze tohle neni o penezich. :)

Proto paradoxně pronajímám byt jen studentům a vždy jen na rok, samozřejmě s možností další prolongace. Když něco rozbili, tak sami dokoupili. Kouřit chodí ven. Ani kauci jim už nedávám. Pár desítek se jich tam vystřídalo a po všech těch letech OK, v bytě jen běžná údržba.  

Odesláno

Odesláno

Jak to tak čtu, tak mě ten můj bývalý podnájemník už tak nesere :)

Odesláno

Zažili jsme s nájemníky lecos, ale štěnice zatím vedou!

Můžu ti říct, že stenice v dnešní době jsou mnohem častější jev než plíseň. Naše SVJ by ti mohlo vyprávět, bohužel.

Odesláno

Faraoni jsou taky kapitola sama o sobě... Kdysi před lety jsme s nimi v pražském bytě marně bojovali přes dva roky, nakonec byl nezbytný zásah v celém paneláku.

Odesláno

Martine, štěnice si přineseš domů, ani nevíš jak. To je hned. Ale je to katastrofa.

Právě, my kvůli jednomu bytu máme absolvovanou "ozdravnou kůru" celého panelového domu o 54 bytech.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...