Berbatow Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Tom4, to je jak svěcená voda na duši mého známého (poslal jsem mu s dovolením kopii tvého textu).Nic na tom, že v chatě jsou v několika jazycích sepsány pravidla chování v objektu. Nestěhujte žádný nábytek (už vůbec ne ven z chaty) - nezájemV krbu používejte pouze dřevo k tomu připravené v dřevníku - nezájemNevnášejte lyžařské vybavení do obytných prostot (odkládejte je v místnosti k tomu určené, venku na terase) - nezájem Lidi jsou hovada
Tom4 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 @geometr: jak se staví nové hotely tak tohle pomalu mizí, nejvíc je to v x-krát renovovaných objektech,kde jsou pokoje pro hosty s vidinou keše najebaný z bývalých sklepů, personálních pokojů, skladůa produkty kreativních výtvorů majitelů (a samozvaných architektů i projektantů v jedné osobě )I u těch starých se to ale velmi rychle mění, doba kdy hotel měl jednu A4 na výšku jako skládačkua la propagační materiál, rok dopředu se jednalo s Čedokem o zápisu do katalogu s 2 fotkama . . . dávno pryč, dneska si klient rezervuje přesně to, co vidí. Za jedinou dekádu tohle odvětví udělaloskok o světelný rok dopředu. Technologií, nikoliv myšlením lidí a nemovitostmi. @berbatow: pravidla? pokud to má ten známý jako svou srdcovku tak ho lituju, nad tohle se musí povznést.A do ceny nájmu počítat že zařízení komplet obnoví.Hotely obnovují vybavení dle obsazenosti a typu hotelu, klidně co 4 roky.
geometr Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Jo, je fakt, že u těch novejch (hlavně větších a slušnejch) hotelů nebo i u některejch renovovanejch jsou už ty cimry jak přes kopírák. Taková účelová nuda.
cali Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Mal som cest navstivit chatku kde navstevnici prilozili do krbu matrac. Jedine dve biele miesta v celom tom priestore boli na linke pod poharmi.
martar Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Tvl na podzim jsem se na jedný akci ožral a předal pak apartmá s rozbitejma vinnejma skleničkama a zakrváceným ložním prádlem ( stoupnul jsem si ještě do těch střepů...). Co šlo jsem ráno uklidil, zónu střepů vykolíkoval pro pokojskou, kdyby tam náhodou něco zbylo, na recepci se napráskal a nabídl kompenzaci. A bylo mi divný, že se recepční jen smála a mávla rukou. Už to trochu chápu a trochu míň se stydím Edit: pokojná --> pokojská Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem martar
Tom4 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Stydět se? Jednou jdu takhle po ránu kontrolovat rajón (rozuměj kdo tomu velí chodí asi tak skoro první hned potěch kteří připravují snídaně) a znamená to projít celý barák a venek okolo, udělat si fotky do mobiluabych moh sprcat dotyčné zodpovědné kuchaře za nevynesené odpadky, pokojské za nezamknuté dveře, údržbuza otevřenou kotelnu a bordel na zahradě, parkovišti atd. atd. atd. a rovnou jim nedostatky ukázat nafoto aby bylo jasno jak to má či nemá být. No a takhle na zahradě vidím na lehátku postavu, pán tam spí, krasný zářijový ráno, teplo, skoro 12 stupňů,slunce už je před sedmou ráno skoro nad obzorem, závlaha mu sprchuje prdel a nohy, on se vždy jen tak zavrníkdyž přes něj jde ta voda jak se točí ten sprinkler,oděn je do hotelového županu, říkám si no tak to jsem v klidu, jestli má náš župan, tak je náš, nechám ho vyspat.To je takový hezký, milý ráno potom. Kolegové z firmy si ho šli vzdbudit sami, myslím že to bude někde na youtube a tak. Někdy se ale za co stydět fakt je.Jednou teda na horách si dva mladíci rozmysleli že si udělají na pokoji táborák, to už bylo míň milé,normálně rozlámali židli a uprostřed pokoje ji zapálili.Než tam doběhla recepční protože začal řvát alarm tak ti chuji zpanikařili, zapálenou židli vyhodili z okna,třetí patro, zapálili tím záclonu a závěs, a rozbili auto na parkovišti. Nalitý jak houby, kreténi, v baráku spalo XX dalších lidí. Zaplatili vše do koruny, to ano, ale jinak od té doby velmi, velmi dobře chápu proč musí textilie v hotelusplňovat určité požární předpisy, že EPS není jen zbytečná byrokracie a že kontrola funkčnosti hasičáků a hydrantů je základ, stejně jako duchapřítomnost personálu, který ho použije . . .
cali Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Moj domov (Liptov) je sice k/raj ubytovavatelov a ubytovanych, ale najlepsie zazitky mam z Prahy, kde sa na leto studentske internaty menia na hostely. To co dokazu za noc nemecki alebo polski mladeznici by som nezelal zazit nikomu,... Videl som izbu povracanu tak, ze mal clovek pocit, ze tam museli dat doprostred vedro blitkov a do vnutra granat. A viete co sa odstranuje z povrchov horsie nez suche blitky?...suche blitky za mokra zmiesane s obsahom praskoveho hasicaku
martar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Právě jsem skouknul ty dvě videa z venkovních kamer, na kterých je "gang zlodějů", co má údajně na svědomí až 120 vloupání do rodinných domů v okolí Jesenice, Velkých Popovic a Průhonic. Média to v uplynulých týdnech podávala tak, že u nás má už každej druhej doma po ruce vyčištěnou a promazanou zbraň... a teď koukám, že je to spíš nějaká parta skautíků, co vypadá, že ty krádeže má jako plnění hodně pitomýho bobříka. A co mě na tom štve? Že to dost pravděpodobně skončí zle buď pro někoho z domácích, kterej je neozbrojenej vyplaší, nebo pro někoho ze zlodějů. A samozřejmě i pro ozbrojenýho pana domácího, kterej se lekne a zareaguje. A milovníci práv zlodějů (a potenciálních vrahů zmatkářů) se pominou. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/domovni-kradeze-za-prahou-policie-video-zlodeju.A200107_101321_praha-zpravy_rsr Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem martar
Violoncello Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Právě jsem skouknul ty dvě videa z venkovních kamer, na kterých je "gang zlodějů", co má údajně na svědomí až 120 vloupání do rodinných domů v okolí Jesenice, Velkých Popovic a Průhonic. Média to v uplynulých týdnech podávala tak, že u nás má už každej druhej doma po ruce vyčištěnou a promazanou zbraň... a teď koukám, že je to spíš nějaká parta skautíků, co vypadá, že ty krádeže má jako plnění hodně pitomýho bobříka. A co mě na tom štve? Že to dost pravděpodobně skončí zle buď pro někoho z domácích, kterej je neozbrojenej vyplaší, nebo pro někoho ze zlodějů. A samozřejmě i pro ozbrojenýho pana domácího, kterej se lekne a zareaguje. A milovníci práv zlodějů (a potenciálních vrahů zmatkářů) se pominou. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/domovni-kradeze-za-prahou-policie-video-zlodeju.A200107_101321_praha-zpravy_rsrMně se "líbí" uvědomělost reportérů IDnes, kteří jezdí po místech možných trestných činů a s hrdostí v hlase informují národ o tom, že je dvakrát sledovala hlídka Policie, která by místo toho mohla pomáhat a chránit.
martar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Tak jim to přej, tu chvilku investigativních pocitů, to normálně asi nezažívaj
Violoncello Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Tak jim to přej, tu chvilku investigativních pocitů, to normálně asi nezažívaj Z tohoto úhlu pohledu to dává smysl :-)
Liqid Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Jako "skautíky" bych je teda neviděl, 120 vloupaček bez problému je profi práce.
geometr Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 To už je regulérně živnost. Činnost provozovaná soustavně za účelem zisku.
martar Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Jo, to jednoznačně, mě prostě jen překvapil jejich vzhled a způsob pohybu. Fakt to na mě působí jak parta sousedovic děcek. I ten omezenej akční rádius a časový okno 16-22h tomu odpovídá Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem martar
geometr Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 V každým případě vám povím, že kolem Prahy je pro tuhle živnost ráj. Novejch lokalit plnejch baráků, kde vpodstatě nikdo nikoho ani nezná, ti lidi, co tam bydlej, se běžně vůbec nevídaj, rozloha na to, aby ji někdo soustavně hlídal suma sumárum obrovská. No, slušnej byznys plán.
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 ....skoro hodinu sem hledal potřebnou tlumivku.... . Sem si naivně myslel, že jako dycky zadám do googlu a šup šup, za pět minut mám hotovou objednávku. Eshopy, kde běžně nakupuji ji neměly.Si začínám připadat zase jako před 25-ti lety, kdy koupě nějaké součástky na elektrobastlení byla fakt výzva.
Liqid Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zlodeji-gang-osnice-vloupani.A200110_525567_domaci_zaz#anketa-progress-A20200110_remy_136 Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček navrhuje, aby se k policejním hlídkám v dotčených oblastech přidali také vojáci se samopaly.
Doporučené příspěvky