WATCHES Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 jj, odborně se tomu říká prokrastinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 jj, odborně se tomu říká prokrastinace Tak, tak.... Do dokonalosti dotaženo zde, akorát v souvislosti s vyplňováním daňovýho přiznání. http://www.youtube.com/watch?v=rtxUdbNKpK0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Myslel jsem že jsem odolný proti davové psychoze,včera jsem byl v Makru a kromě pár věci,které jsem chtěl se mi ani nevím jak dostala do koře 700g. šiška uheráku Pick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Bratranec je velky boss v marketingu potravin a vzdycky, kdyz mame rodinnou slezinu, tak nam nase mamky tvrdi, jak reklmay nemaji radi, jak jim nepodlehaji a jak kupuji jen a pouze podle toho, co potrebuji a co preferuji z vlastni zkusenosti. No a pak bratranec otevre lednicku a dostane zachvat smichu. Vsichni nakonec podlehnem. Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 ... Aktuálně za poslední 4 roky najezdím po jižní Moravě 220tis Km... To je skoro 300 km za pracovni den, doufam pro Tve zdravi, ze ve zbylych 3 hodinach na den trochu cvicis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Bratranec je velky boss v marketingu potravin a vzdycky, kdyz mame rodinnou slezinu, tak nam nase mamky tvrdi, jak reklmay nemaji radi, jak jim nepodlehaji a jak kupuji jen a pouze podle toho, co potrebuji a co preferuji z vlastni zkusenosti. No a pak bratranec otevre lednicku a dostane zachvat smichu. Vsichni nakonec podlehnem. No jo.ale to nebylo z reklam ale ze zdejších keců o tom zázraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Vsak to je taky reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 To je skoro 300 km za pracovni den, doufam pro Tve zdravi, ze ve zbylych 3 hodinach na den trochu cvicis :-) No je to jen neco nad 220km,ale to vis, obchodni zastupce ... jo cvicim, za 10 let cca 24 kg nahoru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 že mi utekly na fóru Radiomiry za supr penízTyhle prodeje v řádu vteřin mě fascinují, jak to ti kupující dělají? To jim chodí nějaká upozornění na nové prodeje nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Tyhle prodeje v řádu vteřin mě fascinují, jak to ti kupující dělají? To jim chodí nějaká upozornění na nové prodeje nebo co? No samozřejmě, klikneš si tam na sledovat forum a chodí ti mail, nebo si můžeš nastavit kanál RSS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 A nebo tu muzes byt cely den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 ani ne tak nastvalo, jako nasralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Ty wolle, tak to je masakr. Nechápu...sám jsem pěstoun, tohle fakt nechápu. Když si vezmu, jakým martýriem a lustrací jsme museli projít, kolik psychologů se na nás vystřídalo, právě proto, aby se tohle eliminovalo.....jak psycholog o mně řekl památnou větu, když tam manželku držel už čtvrtou hodinu a páčil z ní, jestli ji doma nemlátím :" v testu mi vyšlo, že je agresivní, když chce "......manželka se mu vysmála, páč to je asi každej, ne, když chceme být agresivní. Ale tohle, honit si na malém děcku, které už toho má takhle za sebou dost......tfuj. A to chtějí rušit veškeré ústavy a všechny děti se budou snažit umístit k profesionálním pěstounům.....nasrat, toho vylízance, co tohle vymyslel, toho bych rád potkal a popovídal bych si s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 No samozřejmě, klikneš si tam na sledovat forum a chodí ti mail, nebo si můžeš nastavit kanál RSS... Hmm, tak na to kašlu, protože mě zajímá tak 1% prodejů a za ten spam mi to nestojí. Takže mi nezbývá než tu být nonstop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Hmm, tak na to kašlu, protože mě zajímá tak 1% prodejů a za ten spam mi to nestojí. Takže mi nezbývá než tu být nonstop hele, ja tu byl, ale cucel sem zrovna nekam jinam, takze sem napsal az dve minuty po zajemci a uz byly fuc. je to hlavne vo stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Mě naštvalo to že Nokia neumi poslední dobou vyrobit pořádný telefon...už druhá reklamace během krátké doby!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 hele, ja tu byl, ale cucel sem zrovna nekam jinam, takze sem napsal az dve minuty po zajemci a uz byly fuc. je to hlavne vo stesti Muuuška jenom zlatá! A máš Radiomiry. No tak snad příště, Už před cca 2 lety tu byly na prodej a nestih jsem to, třeba mi prostě nejsou souzený. A třeba by mi ani neseděly, co já vím. Takže vlastně ani naštvanej kvůli tomu nejsem. Spíš mě s.e.r.e a děsně vyčerpává, že mám už 3 měsíce v kuse nemocný obě děti. Synek vždycky něco přitáhne ze školky a pak lehnem všichni. Od pátku mám zase novej virovej klon. Merde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Nas..al ma masívny prepad akcií. Ja takto skončím s holou ... Že som to ja radšej všetko nerozfrckal na hodinky a iné potešenia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Ty wolle, tak to je masakr. Nechápu...sám jsem pěstoun, tohle fakt nechápu. Když si vezmu, jakým martýriem a lustrací jsme museli projít, kolik psychologů se na nás vystřídalo, právě proto, aby se tohle eliminovalo.....jak psycholog o mně řekl památnou větu, když tam manželku držel už čtvrtou hodinu a páčil z ní, jestli ji doma nemlátím :" v testu mi vyšlo, že je agresivní, když chce "......manželka se mu vysmála, páč to je asi každej, ne, když chceme být agresivní. Ale tohle, honit si na malém děcku, které už toho má takhle za sebou dost......tfuj. A to chtějí rušit veškeré ústavy a všechny děti se budou snažit umístit k profesionálním pěstounům.....nasrat, toho vylízance, co tohle vymyslel, toho bych rád potkal a popovídal bych si s ním. ještě jednu věc nechápu, ten trest. Někdo udělá sice hnusný čin, ale takový který nebyl primárně zaměřený na dítě a to dítě vpodstatě náhodou přijde k úrazu, tak dostane dvacet let natvrdo. A když někdo systematicky týrá dítě které je mu skoro jako vlastní a způsobí mu zranění které nejspíš taky ponese trvalé následky tak dostane dva roky podmíněně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Chtěl jsem napsat, že bych zabil toho hajzla, co vymyslel tzv. přenesení daňové povinnosti. Ale když čtu výše uvedenou hrůzu, tak je to úplná prkotina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky