Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A já měl teď sedět v autě a jet na hory. Těšil jsem se, že se tam sejdeme s jedním váženým členem, že si pokecáme, zalyžujeme, popijeme...

Místo toho sedíme s manželkou doma a dvě ze tří dětí jsou nemocný. Tohle mě potkalo snad poprvý, že děti padly před nějakou akcí, o to víc mě to mrzí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně nesmyslná hádka s přítelkyní, měla očividně "hádavou", chytala se za slovíčka a tak...

Proč se to vždycky stane před plesem nebo něčím podobným?! Posted Image

my se se ženou pravidelně pohádáme předtím, než odjedeme k mým rodičům, dokonce několikrát i tak, že za jízdy chtěla vystupovat:-) už to beru tak, že je to kolorit a patří to k tomu:-)

Odkaz ke komentáři

A já měl teď sedět v autě a jet na hory. Těšil jsem se, že se tam sejdeme s jedním váženým členem, že si pokecáme, zalyžujeme, popijeme...

Místo toho sedíme s manželkou doma a dvě ze tří dětí jsou nemocný. Tohle mě potkalo snad poprvý, že děti padly před nějakou akcí, o to víc mě to mrzí.

Jo to je taky dobrý. My jsme měli jet na víkend k mým rodičům, už jsme tam chvíli nebyli. Místo toho sedím sám doma protože žena je s malým v nemocnici. Spadnul z konferenčního stolku, zlomil si ruku, dostal do ní dva dráty a bylo. Doufám alespoň že je zítra pustí domů
Odkaz ke komentáři

Jo to je taky dobrý. My jsme měli jet na víkend k mým rodičům, už jsme tam chvíli nebyli. Místo toho sedím sám doma protože žena je s malým v nemocnici. Spadnul z konferenčního stolku, zlomil si ruku, dostal do ní dva dráty a bylo. Doufám alespoň že je zítra pustí domů

nám teď zase malý dvakrát těsně předtím, než jsme s ním měli jet do juda oznámil bolesti břicha... až po delším rozhovoru přiznal, že má problém s jedním klukem... a že o břicho nakonec nejde:-) tak uvidíme, jak se to bude pokračovat...

Odkaz ke komentáři

Trčím na hotelu, noťas nefunguje, data v háji. Mám jen telefon, nejde mi z něj změnit heslo ke skype, které si fakt nepamatuju, v televizi je houby, na pivo nemužu, protože v Súdánu je zakázán i dovoz alkoholu... To je zase den :(

Odkaz ke komentáři

Z toho si nic nedělej. To se stane v té, či jiné podobě ještě mockrát.

Mě dnes trochu pokazil náladu fakt, že jsem dojel domů na tři válce. :-/

Odkaz ke komentáři

my se se ženou pravidelně pohádáme předtím, než odjedeme k mým rodičům, dokonce několikrát i tak, že za jízdy chtěla vystupovat:-) už to beru tak, že je to kolorit a patří to k tomu:-)

Jo, taky to tak začínám brát. Dokonce se na to dá i spolehnout mám takový dojem Posted Image

Odkaz ke komentáři

Vzdyt na tom je cele to prostredi postavene. Idealni je to jeste s dotacemi a cestnymi doktoraty politikum.

Však já neříkám, že není. Jen si stěžuju, že to tak je. Samozřejmě jsou vyjímky a těch je záhodno se držet. Jenže těch je tuze málo. Teď ještě zruší AK (nebo ne?) a půjde to celý do kytek. VŠ v každým okresním městě, každej je vysokoškolák... fakt by mě piclo, když vidím některý lidi co mají VŠ titul. Politicky prasata si tituly kupujou, nu coz, aspon jsou usetreny VŠ mašinérie, která úspešně potlačuje jakoukoliv kreativitu, invenci a smysluplnost, a naopak bazíruje na píčovinách, který študák musí splnit, aby dostal kýžený titul, který ho opravňuje vykonávat džob, na který študoval. Ach jo.

Odkaz ke komentáři

Však já neříkám, že není. Jen si stěžuju, že to tak je. Samozřejmě jsou vyjímky a těch je záhodno se držet. Jenže těch je tuze málo. Teď ještě zruší AK (nebo ne?) a půjde to celý do kytek. VŠ v každým okresním městě, každej je vysokoškolák... fakt by mě piclo, když vidím některý lidi co mají VŠ titul. Politicky prasata si tituly kupujou, nu coz, aspon jsou usetreny VŠ mašinérie, která úspešně potlačuje jakoukoliv kreativitu, invenci a smysluplnost, a naopak bazíruje na píčovinách, který študák musí splnit, aby dostal kýžený titul, který ho opravňuje vykonávat džob, na který študoval. Ach jo.

já mám teda zkušenost jen z Olomouce z Politologie a musim se týdle katedry resp. některých jejích členů zastat. Taky jsem to tenkrát bral jako jen tak, ale i bakalářka se bere vážně (v rámci určitých mezích). Taky mě s tou mojí vyhodili. A plagiátorství, to už tenkrát byl hon na čarodějnice...

Odkaz ke komentáři

To, že všude padá sníh, závěje jsou skoro v každém městě a v Praze není po sněhu ani památky ( včera to vypadalo nadějně, sníh padal skoro 4,5 hodiny, ale mimo kaluží z toho nebylo nic ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...