bandicoot Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 A já měl teď sedět v autě a jet na hory. Těšil jsem se, že se tam sejdeme s jedním váženým členem, že si pokecáme, zalyžujeme, popijeme...Místo toho sedíme s manželkou doma a dvě ze tří dětí jsou nemocný. Tohle mě potkalo snad poprvý, že děti padly před nějakou akcí, o to víc mě to mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Úplně nesmyslná hádka s přítelkyní, měla očividně "hádavou", chytala se za slovíčka a tak... Proč se to vždycky stane před plesem nebo něčím podobným?! my se se ženou pravidelně pohádáme předtím, než odjedeme k mým rodičům, dokonce několikrát i tak, že za jízdy chtěla vystupovat:-) už to beru tak, že je to kolorit a patří to k tomu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 A já měl teď sedět v autě a jet na hory. Těšil jsem se, že se tam sejdeme s jedním váženým členem, že si pokecáme, zalyžujeme, popijeme... Místo toho sedíme s manželkou doma a dvě ze tří dětí jsou nemocný. Tohle mě potkalo snad poprvý, že děti padly před nějakou akcí, o to víc mě to mrzí. Jo to je taky dobrý. My jsme měli jet na víkend k mým rodičům, už jsme tam chvíli nebyli. Místo toho sedím sám doma protože žena je s malým v nemocnici. Spadnul z konferenčního stolku, zlomil si ruku, dostal do ní dva dráty a bylo. Doufám alespoň že je zítra pustí domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jo to je taky dobrý. My jsme měli jet na víkend k mým rodičům, už jsme tam chvíli nebyli. Místo toho sedím sám doma protože žena je s malým v nemocnici. Spadnul z konferenčního stolku, zlomil si ruku, dostal do ní dva dráty a bylo. Doufám alespoň že je zítra pustí domů nám teď zase malý dvakrát těsně předtím, než jsme s ním měli jet do juda oznámil bolesti břicha... až po delším rozhovoru přiznal, že má problém s jedním klukem... a že o břicho nakonec nejde:-) tak uvidíme, jak se to bude pokračovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Trčím na hotelu, noťas nefunguje, data v háji. Mám jen telefon, nejde mi z něj změnit heslo ke skype, které si fakt nepamatuju, v televizi je houby, na pivo nemužu, protože v Súdánu je zakázán i dovoz alkoholu... To je zase den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 A já měl teď sedět v autě a jet na hory. Těšil jsem se, že se tam sejdeme s jedním váženým členem, že si pokecáme, zalyžujeme, popijeme... Místo toho sedíme s manželkou doma a dvě ze tří dětí jsou nemocný. Tohle mě potkalo snad poprvý, že děti padly před nějakou akcí, o to víc mě to mrzí. Z toho si nic nedělej. To se stane v té, či jiné podobě ještě mockrát. Mě dnes trochu pokazil náladu fakt, že jsem dojel domů na tři válce. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Nemáte někdo zkušenosti s tímto přístrojem?Mám takové nutkání toho sousedovic kundolízka prokopnout a to mám psy rád.http://www.ebay.com/itm/Ultrasonic-Pet-Dog-No-Anti-Bark-Training-Control-Device-/160706406776?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256ad92978#shId Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 my se se ženou pravidelně pohádáme předtím, než odjedeme k mým rodičům, dokonce několikrát i tak, že za jízdy chtěla vystupovat:-) už to beru tak, že je to kolorit a patří to k tomu:-) Jo, taky to tak začínám brát. Dokonce se na to dá i spolehnout mám takový dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Demagogie, stupidita, arogance, plagiátorství, nepřínosnost a nesmysluplnost v akademickém prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 A proti komu bychom meli presne demonstrovat? Už tatík Žižka pravil: Proti všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Že mi celníci odchytli jeansy. Nákup blbých 39,90$. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Demagogie, stupidita, arogance, plagiátorství, nepřínosnost a nesmysluplnost v akademickém prostředí. Vzdyt na tom je cele to prostredi postavene. Idealni je to jeste s dotacemi a cestnymi doktoraty politikum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Vzdyt na tom je cele to prostredi postavene. Idealni je to jeste s dotacemi a cestnymi doktoraty politikum. Však já neříkám, že není. Jen si stěžuju, že to tak je. Samozřejmě jsou vyjímky a těch je záhodno se držet. Jenže těch je tuze málo. Teď ještě zruší AK (nebo ne?) a půjde to celý do kytek. VŠ v každým okresním městě, každej je vysokoškolák... fakt by mě piclo, když vidím některý lidi co mají VŠ titul. Politicky prasata si tituly kupujou, nu coz, aspon jsou usetreny VŠ mašinérie, která úspešně potlačuje jakoukoliv kreativitu, invenci a smysluplnost, a naopak bazíruje na píčovinách, který študák musí splnit, aby dostal kýžený titul, který ho opravňuje vykonávat džob, na který študoval. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Však já neříkám, že není. Jen si stěžuju, že to tak je. Samozřejmě jsou vyjímky a těch je záhodno se držet. Jenže těch je tuze málo. Teď ještě zruší AK (nebo ne?) a půjde to celý do kytek. VŠ v každým okresním městě, každej je vysokoškolák... fakt by mě piclo, když vidím některý lidi co mají VŠ titul. Politicky prasata si tituly kupujou, nu coz, aspon jsou usetreny VŠ mašinérie, která úspešně potlačuje jakoukoliv kreativitu, invenci a smysluplnost, a naopak bazíruje na píčovinách, který študák musí splnit, aby dostal kýžený titul, který ho opravňuje vykonávat džob, na který študoval. Ach jo. já mám teda zkušenost jen z Olomouce z Politologie a musim se týdle katedry resp. některých jejích členů zastat. Taky jsem to tenkrát bral jako jen tak, ale i bakalářka se bere vážně (v rámci určitých mezích). Taky mě s tou mojí vyhodili. A plagiátorství, to už tenkrát byl hon na čarodějnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Samozřejmě jsou vyjímky a těch je záhodno se držet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Streptococcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXx8xXx Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 To, ze mi dnes padol predaj SNZE51, aj ked bolo 2x potvrdene, ze ich dotycny zoberie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 To, že všude padá sníh, závěje jsou skoro v každém městě a v Praze není po sněhu ani památky ( včera to vypadalo nadějně, sníh padal skoro 4,5 hodiny, ale mimo kaluží z toho nebylo nic ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 To, ze mi dnes padol predaj SNZE51, aj ked bolo 2x potvrdene, ze ich dotycny zoberie. Jestli to byl někdo z fóra, tak by bylo fajn napsat, kdo se tak chová :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diode Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Totální zvrácenost hypotéčního trhu :?( v tom aby se..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky