Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že mně začala bolet levá ruka,kterou jsem ač pravák, poslal na zem direktem opilého blbce co mně před 20 svědky napadl.No a pravá ho potom dodělala.

Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 9:36, 'HonzaX' napsal:

Že mně začala bolet levá ruka,kterou jsem ač pravák, poslal na zem direktem opilého blbce co mně před 20 svědky napadl.No a pravá ho potom dodělala.

Tebe bolí levá ruka, ale jeho dneska bolí celý ksicht :D. Ta představa by Ti od bolesti měla trochu pomoct.
Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 9:36, 'HonzaX' napsal:

Nemáš si obouchávat ruce... vod čeho na těch stolech mají takový pěkný těžký skleněný popelníky

Odesláno

že jsem debil a všechno jsem dneska v práci posral kvůli svý vlastní blbosti... :suicide_anim:

Odesláno
  V 3. 2. 2012 v 17:16, 'Gustaf' napsal:

dneska sem chtěl v autě protočit motor (jako to dělám každý den), ale bohužel nenaskočil...tudíž čekám na první teplé jarní dnyPosted Image

Pořiď si tohle a náš vystaráno

post-227-042759100 1328365164.jpeg

Odesláno

narazil jsem na další negativum té zatracené zimy- potíže s močením. Nemyslím tím problém zdravotní, urologický, ale jaksi technický. Potřebujete na pár hodin ven a tak se samozřejmě pořádně oblečete. Jste tam v tý zimě a najednou to přijde. Odskočit si někde za křovíčko? Děsivá představa. Ten mráz je hroznej i na částech těla který jsou zvyklejší na venkovní klima. Takže vydržet někam do tepla. Pak přijdete domů, už si říkáte že záchod je na dosah, tělo to chápe taky tak a najednou je to už k nevydržení. Už jste na záchodě a najednou nastává proces kdy je každá vteřina vzácná. Rozepnout bundu a přes vrstvy oblečení se dobývat.... no však víte k čemu. No řeknu vám, je to nepopsatelná úleva když se to povede.

Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 16:38, 'Gustaf' napsal:

mnaja, když tady ani ten sníh není Posted Image

Musíš si umět poradit

post-227-031515900 1328375829.jpeg

Odesláno

Maminka si šla koupit šaty, tatínek měl hlídat děti, usnul a Kačenka si hrála s toaleťákem... Po včerejšku mi je zle, nemůžu se moc hejbat, takže mamince vyla doručena MMS aby věděla, na co se má těšit...

post-3263-003518900 1328376163.jpg

Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 16:10, 'PepaSFI' napsal:

narazil jsem na další negativum té zatracené zimy- potíže s močením. Nemyslím tím problém zdravotní, urologický, ale jaksi technický. Potřebujete na pár hodin ven a tak se samozřejmě pořádně oblečete. Jste tam v tý zimě a najednou to přijde. Odskočit si někde za křovíčko? Děsivá představa. Ten mráz je hroznej i na částech těla který jsou zvyklejší na venkovní klima. Takže vydržet někam do tepla. Pak přijdete domů, už si říkáte že záchod je na dosah, tělo to chápe taky tak a najednou je to už k nevydržení. Už jste na záchodě a najednou nastává proces kdy je každá vteřina vzácná. Rozepnout bundu a přes vrstvy oblečení se dobývat.... no však víte k čemu. No řeknu vám, je to nepopsatelná úleva když se to povede.

Jednoduchá pomoc...

post-390-056781800 1328382145.jpg

Odesláno

nová zpřísněná pravidla pro dovoz číského čaje (EU nařízení). Fakt mám pocit, že chtějí zlikvidovat malé živnostníky a dovozce, protože teď musíte každou zásilku dopředu ohlásit (donést dva formuláře a všechny doklady) na českou potravinářskou a zemědělskou inspekci, tam papíry zkotrolují a člověk si je musí vyzvednout. Když má štěstí a nic se fyzicky nekotroluje, je to jen buzerace, ale když se zboží testuje, tak si můžou z každého čaje odebrat vzorek a udělat test, který ovšem já musím zaplatit... Bohužel já vozím hodně vzácné a speciální čaje a když koupím dohromady kilo v nákupu za 20.000 a oni si z toho vezmou 250 g a nechají si zaplatit 1.500 za test, tak mám škodu 6.500, kterou prodejem zbytku ani nedostanu zpátky. A to nemluvím o tom, že by v zásilce bylo třeba 30 druhů čaje a oni se rozhodli zkontrolovat každý a nechali si za ty testy zaplatit v tomto případě nějakých 45.000,- To to můžu rovnou zavřít, protože na takové věci prostě nemám... Fakt nechápu, proč zrovna jenom čínský čaj - jakoby snad jinde práškovali méně...

Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 19:21, 'zdenek.prachar' napsal:

nová zpřísněná pravidla pro dovoz číského čaje (EU nařízení). Fakt mám pocit, že chtějí zlikvidovat malé živnostníky a dovozce, protože teď musíte každou zásilku dopředu ohlásit (donést dva formuláře a všechny doklady) na českou potravinářskou a zemědělskou inspekci, tam papíry zkotrolují a člověk si je musí vyzvednout. Když má štěstí a nic se fyzicky nekotroluje, je to jen buzerace, ale když se zboží testuje, tak si můžou z každého čaje odebrat vzorek a udělat test, který ovšem já musím zaplatit... Bohužel já vozím hodně vzácné a speciální čaje a když koupím dohromady kilo v nákupu za 20.000 a oni si z toho vezmou 250 g a nechají si zaplatit 1.500 za test, tak mám škodu 6.500, kterou prodejem zbytku ani nedostanu zpátky. A to nemluvím o tom, že by v zásilce bylo třeba 30 druhů čaje a oni se rozhodli zkontrolovat každý a nechali si za ty testy zaplatit v tomto případě nějakých 45.000,- To to můžu rovnou zavřít, protože na takové věci prostě nemám... Fakt nechápu, proč zrovna jenom čínský čaj - jakoby snad jinde práškovali méně...

Asi to je třeba chápat, protože čínští sou.ruzi jsou schopni vyrobit a dodat cokoli a přitom nerespektovat jakékoli normy. No a český zákazník to pak koupí v dobré víře od živnostníka a ani neví, že si domů nese něco, co ho třeba může připravit i o zdraví.... Bohužel to platí i pro naše severní slovanské sousedy :-(

Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 19:21, 'zdenek.prachar' napsal:

Hmm, EU klasika. Rád bych věděl, na co potřebujou čtvrt kila. To jako budou měřit výhřevnost, nebo co? :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Po pravě řečeno asi trochu celej Chronomag. Akorát možná nedokážu přesně specifikovat proč. Nějak se to tady celý změnilo nebo co. Možná je to tím, že jsme se tak dlouho zaklínali gentlemanstvím, až jsme všichni tak nějak pozapomněli, co to vlastně je. Všichni se tady bijem v prsa, že pokleslá zábava nám nic neříká, že fejsbůčkovou kulturu je třeba přiložit na oheň, ale skutek ve skutečnosti zase jenom utek. A možní i díky tomu tady máme vlákna o uheráku (nic proti této pochutině) a o slaďoučkejch fotečkách z našich, jinak celkem nezajímavých, životů, který vévodí v počtu návštěvnosti a v počtu příspěvků za minutu. I když, jak všichni tvrdí, s tím nikdo vlastně nechce mít nic společnýho. Protože co je horší? Vlákno, kde se pár podivínu pokouší o PRIM limitku za cenu, která je míň než nemravná? Nebo třeba skupina bojovníků, která s kadencí členů Tygrů osvobození tamilského ilámu brojí proti této snaze? Ale možná to jenom celý reflektuje náš skutečný život. O kterým vlastně ani nic nevíme. Protože...:" způsobí větev padající v lese zvuk, když není nikdo, kdo by ho slyšel?..." :)

Těžko říct.

EDIT: pokud se některým zdá můj post tak trochu "sick", tak máte pravdu. S vědomím lehké horečky, ktreá mně nejspíš efektivně zatemňuje mozek, píši také tento příspěvek. :)

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

Brett: to, co píšete se týlá většinou čajů (či obecně jakýchkoli produktů), kde je ze strany odběratele zásadním kriteriem "aby to bylo co nejlevnější". Pak Číňan opravdu udělá jakkoli cokoli norma nenorma. Ale třeba japonské čaje se donedávna práškovali naprosto extrémně (samozřejmě ne všechny, opět spíše ty masověji produkované) ale ty se nekontrolují... navíc je otázka, jak moc se tyto škodlivé látky louhují z lístů do samotného nálevu....

A pokud to chce někdo přesto plošně kontrolovat, měl by v případě, že je vše ok, zaplatit dovozci vzniklou škodu z odebrání vzorků a rozhodně je totální úlet, aby si testy ještě nechávali od dovozce zaplatit. Ona totiž cena testů při objednávce 30 druhů čajů za cca 100.000 v nákupu více než dvojnásobně převyšuje můj celkový zisk z prodeje...

Představte si, že si nechám poslat 1 koláč (některé čaje se lisují do tvaru disku či koláče) archivního (řekněme padesátiletého) čaje určité receptury, jehož cena dnes v aukci dosahuje cca 50 USD/gram. Tedy ten koláč by stál cca 20.000 USD. A nějaký úředník by z něj kus odlomil kvůli nějakému testu (tím ho zcela zničil a znehodnotil) a ještě si za to ode mne naúčtoval 1.500,- návdavkem... Je to samozřejmě extrémní případ, ale jak jsem psal, párkrát do roka vezu něco v ceně kolem 20.000 Kč za kus či kg a riskovat, že mi z toho někdo kus ulomí nebo odebere čtvrtinu na nějaké testy, to fakt nejde...

Odesláno (upraveno)

zdenek.prachař: Na druhou stranu nám taková regulace postupně umožní kupovat jen liptóny, ahmady, jemči apod. - no zkrátka co najdeme v krabičkách nebo už rovnou v pytlíkách v marketu, takové ty náhražky na obyčejné louhování, hlavně aby to barvilo :crying_anim: chjo...

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno
  V 4. 2. 2012 v 20:09, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

Po pravě řečeno asi trochu celej Chronomag. Akorát možná nedokážu přesně specifikovat proč. Nějak se to tady celý změnilo nebo co. Možná je to tím, že jsme se tak dlouho zaklínali gentlemanstvím, až jsme všichni tak nějak pozapomněli, co to vlastně je. Všichni se tady bijem v prsa, že pokleslá zábava nám nic neříká, že fejsbůčkovou kulturu je třeba přiložit na oheň, ale skutek ve skutečnosti zase jenom utek. A možní i díky tomu tady máme vlákna o uheráku (nic proti této pochutině) a o slaďoučkejch fotečkách z našich, jinak celkem nezajímavých, životů, který vévodí v počtu návštěvnosti a v počtu příspěvků za minutu. I když, jak všichni tvrdí, s tím nikdo vlastně nechce mít nic společnýho. Protože co je horší? Vlákno, kde se pár podivínu pokouší o PRIM limitku za cenu, která je míň než nemravná? Nebo třeba skupina bojovníků, která s kadencí členů Tygrů osvobození tamilského ilámu brojí proti této snaze? Ale možná to jenom celý reflektuje náš skutečný život. O kterým vlastně ani nic nevíme. Protože...:" způsobí větev padající v lese zvuk, když není nikdo, kdo by ho slyšel?..." :)

Těžko říct.

EDIT: pokud se některým zdá můj post tak trochu "sick", tak máte pravdu. S vědomím lehké horečky, ktreá mně nejspíš efektivně zatemňuje mozek, píši také tento příspěvek. :)

Kalife, sám víš, že nejsem zrovna slečinka, ale je fakt, že některá vlákna vážně nejsem schopen pobrat. Takže ano ... s..e mě to!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...