Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Napadla mne jedna zajímavá aplikace do smartphonů a jelikož to je tak všechno, co s tím dokážu udělat, spojil jsem se s jednou firmou, abychom to dotáhli do úspěšného konce. Od října se pořád na něco vymlouvali, nějaké licencování, těžké zadání apod. - nicméně z nápadu byli nadšeni a mazali med kolem huby (mé). No včera aplikace (více méně stejná) spuštěna, jenže autor je někdo jiný... :crying_anim:

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadla mne jedna zajímavá aplikace do smartphonů a jelikož to je tak všechno, co s tím dokážu udělat, spojil jsem se s jednou firmou, abychom to dotáhli do úspěšného konce. Od října se pořád na něco vymlouvali, nějaké licencování, těžké zadání apod. - nicméně z nápadu byli nadšeni a mazali med kolem huby (mé). No včera aplikace (více méně stejná) spuštěna, jenže autor je někdo jiný... :crying_anim:

to je překvapení, že?:-)

Odkaz ke komentáři

V te firmě je CZ prokurista kamarád, aspoň jsem si to myslel že je. Dneska jsem mu volal a prý to jde mimo něj, dělal naštvanýho... Třeba to zrovna on nepustil, ale ten půrok bez pokroku byl prostě trestuhodný a tohle je výsledek. Kurva mě to sejří.

Odkaz ke komentáři

V te firmě je CZ prokurista kamarád, aspoň jsem si to myslel že je. Dneska jsem mu volal a prý to jde mimo něj, dělal naštvanýho... Třeba to zrovna on nepustil, ale ten půrok bez pokroku byl prostě trestuhodný a tohle je výsledek. Kurva mě to sejří.

Mě tohle udělat kamarád, tak mu zakroutím krkem :) .
Odkaz ke komentáři

To nasere.

Tak trochu inspektor Trachta - ach jo.

Odkaz ke komentáři

dneska jsem po X letech absolvoval jizdu po D1 tam a zpet - Posted Image,tak jestli za tohle si nekdo rekne 1500k za dalnicni znamku,je IMHO vrchol,tak 70 korun by se mi zdalo hodne,at se na me nikdo nezlobi,ze jsem cca 5 zazil predjizdeni kamionu 90km rychlosti,me fakt se.e, a jen sjedu z dalnice a v prvni vsi vyskoci cetnik z radarem a za 59km si rekne 500,--no ku.va teda sem hooodne na.ranej,at si kazdej rika co chce,tento vrchol ceskych silnic je absolutne zivotu nebezpecnej, imho skok do reky plny krokodylu je zhruba stejna sance preziti jako tech 200km

jeste bych podotknul ze mi neni -náct ,ridicak mam 22 let-a posledni dobou najedu 30k km za 2mesice,coz si myslim ze jezdim trosku dost,ale D1 tomu se zas na dlouho vyhnu

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři

http://www.novinky.cz/ekonomika/260651-jak-mam-vyzit-s-350-tisici-dolaru-ani-mycku-nemam-fnuka-banker-z-wall-street.html

těžko říct jestli je to pravda, ale jestli jo tak je to na nakopání těch bankéřů do držky...

No a co udělali s bankéřema na Islandu ? :D

Odkaz ke komentáři

http://www.novinky.c...all-street.html

těžko říct jestli je to pravda, ale jestli jo tak je to na nakopání těch bankéřů do držky...

Trošku soucitu. Já je chápu, je to těžký když jde úroveň dolů, a to je jedno v jakých se bavíme řádech
Odkaz ke komentáři

Jay Doll: Přesně tak, to by mohla kuchařka ze Znojemska s platem 5000 čistého nakopat někoho kdo bral 35 tisíc a nyní mu snížili plat na 30 a brečí jako želva že nevyjde.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Jay Doll: Přesně tak, to by mohla kuchařka ze Znojemska s platem 5000 čistého nakopat někoho kdo bral 35 tisíc a nyní mu snížili plat na 30 a brečí jako želva že nevyjde.

Jenže posrali na co sáhli a stále mají dost velkej platovej nadprůměr a ještě se jich bude litovat? Bóže :sad01_anim: měly by se jim dát zlatý padáky chudáčkům, odškodnit je miliardami dolarů a postavit jim vily ze zlatých cihel aby se necítili tak chudý...

edit: jo asi to byla kachna, proto jsem tam dal v případě, že by to byla pravda a pokud tedy je tak je to prostě hnus...

Upraveno uživatelem lastam
Odkaz ke komentáři

lastam:

No... posrali... to je těžký to takhle šmahem odsoudit... Oni se v tom prostředí jen pohybují, oni ho sami nevytvářeli. Hypotéky soc. slabým (jejichž sekuritizace spustila krizi a na což asi narážíš) by bez vládní podpory nedávali.

Josef, Jay - těžký, když jde úroveň dolů je to jen v případě, že jde pod lidskou důstojnost - a ta není o nějakých řádech, ta je jedna jediná, ta není relativní

Odkaz ke komentáři

lastam:

No... posrali... to je těžký to takhle šmahem odsoudit... Oni se v tom prostředí jen pohybují, oni ho sami nevytvářeli. Hypotéky soc. slabým (jejichž sekuritizace spustila krizi a na což asi narážíš) by bez vládní podpory nedávali.

Josef, Jay - těžký, když jde úroveň dolů je to jen v případě, že jde pod lidskou důstojnost - a ta není o nějakých řádech, ta je jedna jediná, ta není relativní

Hypotéky sociálně slabým je prostě blbost, je jasný, že sociálně slabí to prostě nezvládnou, těm stačí, aby se cokoli v jejich životě zvrtlo a nemaj na splátky, v době nejistoty je to možný ze dne na den, proto si bankéři měli dobře rozmyslet komu to dát a nedat, pak se všichni topí jen v průserech...

bych řekl, že je to o řádech, hodnotim to podle toho jestli ten člověk má v pohodě na žrádlo, na zaplacení nájemného, na plyn a elektřinu, zbytek je nadstandard, s 8000czk měsíčně je to prostě nezvladatelný, 700000czk měsíčně i když je to v americe s tim zaplatíš kde co... Zkrátka o ponížení lidské důstojnosti nemůže být vůbec řeč... v ČR je ponížená lidská důstojnost u každýho druhýho...

Například náš soused důchodce, je sám a má důchod 6500, netopí, jí levná jídla a hlavně brambory, no a naši mu tam občas něco donesou. Navíc v týhle zimě co byla ani netopil, páč by neměl na zaplacení plynu. V těch příšernejch mrazech doma mrznul. Tomuhle se říká život pod lidskou důstojnost...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...