Kapo Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 A ještě více http://breclavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/napadeny-mladik-lezi-s-tezkym-zranenim-v-nemocnici-20120416.html
kejklik Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 92 000 km a turbo v hajzlu. VW koncern . Dnes se auta nedělají jako "držáky", ale jsou spotřební zboží, jako všechno. To potvrdí každý spřátelený prodejce. Prostě máme 8 hodin vydělávat peníze, 8 hodin je utrácet a 8 hodin spát. Ať žije spotřeba, do pr_dele.
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 A ještě více http://breclavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/napadeny-mladik-lezi-s-tezkym-zranenim-v-nemocnici-20120416.html cerny svine
African Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 cerny svine Souhlasím, bejt to můj kluk, asi bych vraždil
miccalek Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Sů to grázli, ale víc (nebo aspon stejně) mě serou lidi, co umožnili, aby se ty zvířata měly u nás dobře.
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) cerny svine Stoprocentní souhlas jo a ještě mě nasralo jak to opatrně řekli v telce, že prej trochu hnědší pleti ................ Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem mondeo2
miccalek Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Sme z nich zasraní až za ušama. Zbožňuju tu falešnou morálku: všichni do posledního bysme je s radostí vykopali na Měsíc, ale v reálu se ksichtíme a kážeme o rasismu. Třeba tudle jsem čuměl z okna a po tři metry širokém chodníku šla banda nedobrých. Naproti nim policista. Přisámbohu, že nekecám - páč nebylo místo, tak ten poliš uskočil na trávu! To je v pr.....
quest987 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 A ještě více http://breclavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/napadeny-mladik-lezi-s-tezkym-zranenim-v-nemocnici-20120416.html cerny svine Souhlasím, bejt to můj kluk, asi bych vraždil Sů to grázli, ale víc (nebo aspon stejně) mě serou lidi, co umožnili, aby se ty zvířata měly u nás dobře. Stoprocentní souhlas jo a ještě mě nasralo jak to opatrně řekli v telce, že prej trochu hnědší pleti ................ Se vsím souhlasim, jen me desi to jak dlouho se budou takoveto pripady tolerovat a povazovat za pouhe excesy mladých výrostků a jak dlouho jeste budu muset cist aby jsme jim dali sanci zapadnout a zaradit se do spolecnosti..ocividne nekterym to dela velky problem
mondeo2 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Oni zapadnout nemusí, oni totiž mají vše, no nic jdu si dát panáka chce se mi zvracet............
Radek K Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 A ještě více http://breclavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/napadeny-mladik-lezi-s-tezkym-zranenim-v-nemocnici-20120416.html kouknu do Břeclavského deníku a : Vážení čtenáři, vzhledem k velkému množství nevhodných příspěvků jsme byli nuceni diskuzi zrušit. Všem slušným čtenářům se omlouváme. cerny svine Souhlasím, bejt to můj kluk, asi bych vraždil ... byly tam podobné komentáře. Co je na tom tak špatnýho? Už mne tahle připosranost médií a politiků pěkně s..e. Kdy už konečně někdo řekne, že to není rasizmus, ale nasrání na hajzly, co někoho pomalu ukopou...
African Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Mám takový pocit, že se tak trochu otázka s čertíkama vymkla kontrole a asi s tím už horko těžko někdo něco udělá, anebo si živě nedokážu představit, jakým způsobem Asi to bude směřovat k tomu, že lidem přeteče trpělivost a vezmou zákon do vlastních rukou. Problém bude, že když se kací les, lítaj třísky a odprdne to i takových pár normálních morgošů, mezi kterými ač se to nezdá, mám dobré kamarády. A průser tady bude a velkej, všechno to visí ve vzduchu, jen to spadnout"
Churchill Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Tady si lze krásně počíst, jak pár zm.dů terorizuje město http://www.novinky.cz/krimi/264983-romum-slo-jen-o-agresi-nevzali-penize-ani-mobil-rika-matka-zbiteho-hocha.html
Churchill Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Mám takový pocit, že se tak trochu otázka s čertíkama vymkla kontrole a asi s tím už horko těžko někdo něco udělá, anebo si živě nedokážu představit, jakým způsobem Asi to bude směřovat k tomu, že lidem přeteče trpělivost a vezmou zákon do vlastních rukou. Problém bude, že když se kací les, lítaj třísky a odprdne to i takových pár normálních morgošů, mezi kterými ač se to nezdá, mám dobré kamarády. A průser tady bude a velkej, všechno to visí ve vzduchu, jen to spadnout" Máš naprostou pravdu. Průšvih je, že pár procent slušnejch tam je, ale všichni ti zbylí drbani se na ně odvolávají. Pořád by chtěli, aby to někdo řešil za ně, lil do nich prachy a sociální projekty a podobný drahý srágory. Kdy už konečně pochopí, že řešení cikánské otázky mají v rukou oni sami?? Ať si udělají pořádek sami mezi sebou a bude klid, ne? Jenže to je sci-fi. Znám u nás ve městě rodinu, která se musela odstěhovat z cikánského sídliště jenom proto, že chodí do práce a žijí jako slušný lidi. Jejich komunita je zavrhla. Poblejt se z toho, velebnosti
svijanskymaz Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Máš naprostou pravdu. Průšvih je, že pár procent slušnejch tam je, ale všichni ti zbylí drbani se na ně odvolávají. Pořád by chtěli, aby to někdo řešil za ně, lil do nich prachy a sociální projekty a podobný drahý srágory. Kdy už konečně pochopí, že řešení cikánské otázky mají v rukou oni sami?? Ať si udělají pořádek sami mezi sebou a bude klid, ne? Jenže to je sci-fi. Znám u nás ve městě rodinu, která se musela odstěhovat z cikánského sídliště jenom proto, že chodí do práce a žijí jako slušný lidi. Jejich komunita je zavrhla. Poblejt se z toho, velebnosti [/quote Ale prdlajs su medzi nimi slusnaci.Ked som naposledy omylom videl vymenu manzeliek a ta kofolacka rodinka zo seba robila div nie andelsku perut a potom sprosto ujebu pocitac...Je to jedna cvarga a ti kvazy slusni maju len zapnuty level na slusnost.Staci malo a level je fuc.... Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem svijanskymaz
lastam Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 kouknu do Břeclavského deníku a : Vážení čtenáři, vzhledem k velkému množství nevhodných příspěvků jsme byli nuceni diskuzi zrušit. Všem slušným čtenářům se omlouváme. ... byly tam podobné komentáře. Co je na tom tak špatnýho? Už mne tahle připosranost médií a politiků pěkně s..e. Kdy už konečně někdo řekne, že to není rasizmus, ale nasrání na hajzly, co někoho pomalu ukopou... hold v zemi kde romská agresivita, podvody a korupce jsou nejchráněnější lidské hodnoty, nelze čekat, že se proti tomu pujde, je to k nasrání a k pláči zároveň...
Návštěvník tolja Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Montoval jsem regál na zeď a trefil dráty od světla, pak mi spadla digi posuvka. Regál visí, světlo nesvítí, posuvka neukazuje. K čemu je dobrá digitální posuvka?
gougy Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Ale prdlajs su medzi nimi slusnaci.Ked som naposledy omylom videl vymenu manzeliek a ta kofolacka rodinka zo seba robila div nie andelsku perut a potom sprosto ujebu pocitac...Je to jedna cvarga a ti kvazy slusni maju len zapnuty level na slusnost.Staci malo a level je fuc.... Když jsem já naposledy viděl Ramba, měl nekonečnej zásobník.. Kurňa takovou názorovou vytříbenost stylu "znám to z telky, vím vše" mám nejradši. Problém s černými je a bude zametán pod koberec do té doby, než někomu z politiků šlápnou na kuří oko, ale to neznamená, že jsou všichni STEJNÍ!
FrantisekH Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Pánové, neházejte všechny černé do jednoho pytle, někteří z nich mají v kapsách nože a dokážou ten pytel snadno proříznout
kubson Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 t-mobajl? dohnán okolnostmi si chci objednat jejich předražený tarif na e-shopu a ono to nejde bez úvazku nebo dotovaného telefonu? wtf?!
911 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 to gougy: tech par normalnich poznas relativne rychle a lidi s nima nemaji problem. tohle pausalizovani se tyka jasne definovany skupiny a vsichni to vedi. otazka jina. muzu nejak aktivne prispet tohle zmenit. ve me to dnes asi prekrocilo nejakou mez a rad bych se nejak angazoval. jakkoli. novinari (cest vyjimkam) jsou zaprodany zm.di, kteri zamerne neinformuji pravdive. muze se vubec neco zmenit aniz by u toho musel napr. zemrit nekdo blizky nejakeho politika? minimalne bych uvital nejaou stranku, ktera by napravovala ty hovdiny co pisou na romea.cz, ktera je navic placena z nasich dani. antirom.cz je zatim volny
Doporučené příspěvky