jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 7:56, 'lolohh' napsal: nebo jsem si to spletl a nebyl jsi to ty, kdo komentoval zkrácený gumový řemen)Byl jsem to já a do teď nechápu, proč někdo zkrátí řemen, když se mají hodinky prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:18, 'African' napsal: Ty máš teda náladu v krásný slunečný pátek Slunečnej pátek? tady leje, teď jsi mi náladu totálně zkazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:19, 'jacob' napsal: Byl jsem to já a do teď nechápu, proč někdo zkrátí řemen, když se mají hodinky prodávat. A když něco nechápeš, tak to musíš psát do prodejního inzerátu? Vadí ti příspěvky v prodejním vlákně, kde někdo upozorní, že hodinky nejsou v top stavu, ale že jich kus chybí a nevadí ti příspěvky v prodejním vlákně, které komentují něco, nač bylo přesně upozorněno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:19, 'FrantisekH' napsal: Slunečnej pátek? tady leje, teď jsi mi náladu totálně zkazil Jejda, tak to se omlouvám chlapíku, u nás na Východě je Afrika a stejně tak jsem předpokládal, že je i v Trutnově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:22, 'lolohh' napsal: A když něco nechápeš, tak to musíš psát do prodejního inzerátu?Ano, občas se neudržím. V 20. 4. 2012 v 8:22, 'lolohh' napsal: Vadí ti příspěvky v prodejním vlákně, kde někdo upozorní, že hodinky nejsou v top stavu, ale že jich kus chybí a nevadí ti příspěvky v prodejním vlákně, které komentují něco, nač bylo přesně upozorněno?Vůbec mi to nevadí, ale asi jsi mě nepochopil. Vadí mi, když pepahop neodepíše na soukromou zprávu a místo toho znovu píše do vlákna jako dobrovolník Transparency International. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:27, 'jacob' napsal: Ano, občas se neudržím. Vůbec mi to nevadí, ale asi jsi mě nepochopil. Vadí mi, když pepahop neodepíše na soukromou zprávu a místo toho znovu píše do vlákna jako dobrovolník Transparency International. Píšeš, že Pepahop neodepíše na SZ (a proč by odepisoval, když se mu nechce? Je povinnost odepisovat na všechny SZ? Mně když přijde divná SZ, nebo SZ, která se mi nelíbí, tak taky neodepisuju.) a sám nejsi schopný poslat SZ a místo toho se cpeš do prodejního vlákna? Když to nechápeš, tak proč nenapíšeš SZ, když jima tady mlátíš Pepahopovi o hlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) V tomto případě nemá smysl longa obhajovat. Stojím za pepahopem, je dobře, že poukázal na vadu oněch voňavek v supr stavu a na to jak se zachoval long nemám slov. Resp. mám, ale všechna jsou sprostá a ten robot by to stejně vytečkoval. Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:31, 'lolohh' napsal: Píšeš, že Pepahop neodepíše na SZ (a proč by odepisoval, když se mu nechce? Je povinnost odepisovat na všechny SZ? Mně když přijde divná SZ, nebo SZ, která se mi nelíbí, tak taky neodepisuju.)Tak to se podle mě chováš stejně neslušně. Možná jsem já divnej, ale neodepsat na soukromou zprávu, která je adresována přímo mně, je prostě neslušné. V 20. 4. 2012 v 8:31, 'lolohh' napsal: Když to nechápeš, tak proč nenapíšeš SZ, když jima tady mlátíš Pepahopovi o hlavu? Já jsem se na nic neptal. Jen jsem subjektivně konstatoval určitou skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 tak to je uz tedy celkem drsne pokracovani. takze long to dal na aukro a opet zamlcel chybejici vterinovku? tzn ze je to oficialne podvodnik a snazi se konkurovat petemu? a jeste je obhajovan? doufam, ze admini prehodnoti predchozi vyjadreni, ze do longova vlakna hodnoceni prodavajicich ma svou nespokojenost vyjadrit pripadny kupujici (vzhledem k tomu, ze zadny nebyl, tak asi tezko) a ze sami racionalne vyhodnoti, ze toto je tak hruby pripad poruseni pravidel, ze varovani o tomto podvodnem prodejci umisti do jeho hodnoceni natvrdo sami. pripadam si jak v nejakem spatnem snu, ze tady vubec diskutujeme o tom, jestli to je nebo neni v poradku, kdyz to je prasarna nejhrubsiho zrna a vys uz je zatim jenom pete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:41, 'jacob' napsal: Tak to se podle mě chováš stejně neslušně. Možná jsem já divnej, ale neodepsat na soukromou zprávu, která je adresována přímo mně, je prostě neslušné.Když se s někým nechci bavit v hospodě, tak se s ním nebavím, když se s někým nechci bavit na Chronomagu, tak se s ním nebavím, když se s někým nechci bavit po SZ, tak se s ním nebavím. Jestli máš pocit, že je to neslušné, tak OK, beru na vědomí. V 20. 4. 2012 v 8:41, 'jacob' napsal: Já jsem se na nic neptal. Jen jsem subjektivně konstatoval určitou skutečnost.Ano, prostě jsi psal komentář do prodejního vlákna, což je věc, která se dělat nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 (upraveno) V 20. 4. 2012 v 8:43, 'tmoris' napsal: tak to je uz tedy celkem drsne pokracovani. takze long to dal na aukro a opet zamlcel chybejici vterinovku? tzn ze je to oficialne podvodnik a snazi se konkurovat petemu? a jeste je obhajovan? doufam, ze admini prehodnoti predchozi vyjadreni, ze do longova vlakna hodnoceni prodavajicich ma svou nespokojenost vyjadrit pripadny kupujici (vzhledem k tomu, ze zadny nebyl, tak asi tezko) ...Možná by se mohl vyjádřit ricous, jak koupil od longa Seata se zfalšovanou servisní knížkou... Upraveno 20. dubna 2012 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 8:46, 'lolohh' napsal: prostě jsi psal komentář do prodejního vlákna, což je věc, která se dělat nemá. Ano, máš pravdu . Komentář do prodejního vlákna jsem psát neměl a zbytek není moje starost. Takže... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pepahop Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Jacob s vrabym si mě berou do klávesnice, proč? Protože jsem si dovolil upozornit ve vrabyho případě na neetické chování? Asi jsem se trefil pořádně, když je toho ještě plný navzdory tomu, že už uteklo hodně vody od té doby. A duo jacob/long snad ani nemá smysl komentovat. Long nám nabídl vymazlenou srágoru bez vteřinového kola a vydává to za komunikační šum. Longu-jacobe, vraby a všichni ostatní, máte smůlu, protože pokud uvidím čuňárnu, a budu ji umět alespoň trochu zabránit, tak to udělám, ať se vám to líbí nebo ne - mám to totiž v povaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 9:32, 'pepahop' napsal: A duo jacob/long snad ani nemá smysl komentovat.Nenavážej se do mě, prosím! Já jsem Ti nic prodat nechtěl a ani nechci. Že zřejmě neumíš (nechceš) odepsat na soukromou zprávu už také neřeším, protože mi zde bylo vysvětleno, že to není žádná povinnost. Jen jsem se domníval, že je to slušností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Co tady resite furt nejakou odpoved na zpravu !! Kdyz vidim tu aukci na aukru tak by stejne nepomohla - Long to tam stejne do popisu nenapsal i kdyz uz o chybejici vterinovce vedel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 9:42, 'Dantechno' napsal: Co tady resite furt nejakou odpoved na zpravu !! Kdyz vidim tu aukci na aukru tak by stejne nepomohla - Long to tam stejne do popisu nenapsal i kdyz uz o chybejici vterinovce vedel... Co dělal na Aukru nám může být přece jedno, to zdejší "gentlemanství" není přeci nijak závazné a nebudeme persekuovat členy jenom proto, že se v reálném životě nechovají "gentlemansky". Mně vadí, jak se zachoval zde na fóru, to, jaká byla jeho reakce a následné popotahování pepahopa, kterému naopak děkuju za jeho obezřetnost. Bez ohledu na nějakou SZ, jejíž obsah neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 9:42, 'Dantechno' napsal: Co tady resite furt nejakou odpoved na zpravu !!Úplně v jiné rovině. Tobě nevadí, když někomu napíšeš zprávu, email, sms, ... a dotyčný Ti neodpoví ani ň, ale místo toho to řeší veřejně? Nic jiného tady alespoň já neřeším. Ty ostatní věci jsou nezpochybnitelné :-). Jinak bych tímto chtěl pozdravit kolegu philipmorris, který se tady do mě navážel a soukromé zprávy maže a neodpovídá. A ano, takový přístup mě štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Nevím co bylo v SZ mezi longem a pepahopem ale mistr long měl celé tři dny (po prvním, velmi jemném upozornění na nedostatek) na to aby v inzerátu doplnil informace o chybějící vteřinovce... Což se nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 V 20. 4. 2012 v 10:11, 'jacob' napsal: Úplně v jiné rovině. Tobě nevadí, když někomu napíšeš zprávu, email, sms, ... a dotyčný Ti neodpoví ani ň, ale místo toho to řeší veřejně? Nic jiného tady alespoň já neřeším. Ty ostatní věci jsou nezpochybnitelné :-). Jinak bych tímto chtěl pozdravit kolegu philipmorris, který se tady do mě navážel a soukromé zprávy maže a neodpovídá. A ano, takový přístup mě štve. Jo, vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 toto je fakt fajn zabavne vlakno na piatok je celkom zaujimave spoznavat, co koho irituje...troska mi to zacina pripominat ine vlakno o OKP...ale na druhej strane, je to dobry pocit vidiet, ze su aj ludia, ktori len tak nenechaju bezat veci ked vybocuju z moralky, slusnosti, dohodnutych pravidiel a daju si tu namaju a energiu s tym nieco robit alebo to aspon dat najavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky