FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Dnes nám odešla po 4 letech AEG indukce Nezná někdo nějakého elektrikáře z Prahy, který by jí uměl opravit a ne jen vyměnit? Prosím do SZ, díky Ahoj, sic dobrého opraváže neznam, ale dle mojich zkušeností indukce neopravují ale mění se celý zářič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Ahoj, sic dobrého opraváže neznam, ale dle mojich zkušeností indukce neopravují ale mění se celý zářič... To tvrdili i mně, respektive elektroniku a chtějí za to 10-13KKč! Nová, s podobnými funkcemi je kolem 10KKč. Ale nechce se mi věřit, že to není možné opravit. V autorizovaním autoservisu také jen mění a v běžných servisech opravují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zítra se ti zeptam v práci kolegině co řeší reklamace a zkusim z ní vytáhnout kontakt na jinej servis, ale cena 10-13k mi přijde moc.. zářič by se mohl pohybovat v ceně do pěti tis dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Venku je krásně a já se tady trápím s Analýzou propagační argumentace ve prospěch uživatele v segmentu kulturních produkcí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Jakube a ted mi to řekni v češtině prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Úprava velikosti "buznatahu" na Seamasterech.Mám úplně rudý kolena a stejně jedna dutinka je asi v řiti. Ještě že jsem našel náhradní. Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 ze som dnes u....l(odlomil) pätku na biku a rozkašoval prehadzovač a vyrobil si dost drahu kolobezku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 ze som dnes u....l(odlomil) pätku na biku a rozkašoval prehadzovač a vyrobil si dost drahu kolobezku... měls jezdit u nás - na cestách v lese ještě půl metru sněhu (akorát už nedrží teda - jezdí se v ňom jak v hlubokým blatě) smotáš se na něm do měkkýho .-) byť mokrýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 měls jezdit u nás - na cestách v lese ještě půl metru sněhu (akorát už nedrží teda - jezdí se v ňom jak v hlubokým blatě) smotáš se na něm do měkkýho .-) byť mokrýho... stastie,ze som nelahol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 (upraveno) proc jsou nekteri clenove zde nepoucitelni,a musi za kazdou cenu neustale reagovat ve vlaknech kdyz o dane problematice vedi kulove,proc nenechaji vyjadrit toho kdo to vi? pak je v tom takovej maglajz ze az Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 1. května 2012 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Tato zpráva o úmrtí zakladatele Beastie Boys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Že tu s někým zaoobchoduješ, napíšeš mu aj kladnou recenzi a on ti nevěnuje ani písmenko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 qeust987 to mě včera tky dostalo... Jsa vytočen doruda použiji toto vlákno... Jsem už nějakou chvíli v 5ti hvězdovém hotelu v Alžírsku... Kdekoli ve městě v lepší restauraci se dá velmi dobře najíst za cca 15,- EUR. Byl jsem dnes líný sednout do auta a někam jet, tak jsem využil služby "ROOM SERVICE" objednal jídlo za 50,- a čekal, čekal, čekal, přešvihli čas který si sami napsali do menu o 15 minut, pořád OK, ale přinesli takovej blaf, že jsem to začal řešit... Po druhém telefonátu jsem se dozvěděl, že jsem lhář... Tak jsem sjel dolů na recepci a řešíme to dál... I ten mager co jsem ho donutil přijet na pokoj se na daný pokrm tvářil zvláštně a pořídil si fotky, jen mi stále nechtějí ukázat toho bastarda, co mi řek do telefonu, že lžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tohle a dost. A ještě u toho smažou diskuzi, než jsem si ji stihl celou pročíst: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-se-svedkem-strelby-z-kuse-dur-/krimi.aspx?c=A120505_150827_krimi_brm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tohle a dost. A ještě u toho smažou diskuzi, než jsem si ji stihl celou pročíst: http://zpravy.idnes....50827_krimi_brm Já jsem jí četl než jí smazali. 50% příspěvků byla ostrá kritika autora článku P. Bangy a zbytek bylo na téma podpora střelce a jeho verze události . Jinak diskuze pokračuje v tomto článku Edit: Jo a nechť se tohle řeší na iDnesu a ne tady. Proč si kazit poklidný víkendový den na fóru něčím takovým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 (upraveno) Tristní hra našich na MS. Upraveno 5. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tristní hra našich na MS. Jo, měli tam poslat Kometu, ti by alespoň bojovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Jo, měli tam poslat Kometu, ti by alespoň bojovali... Prakticky bez nápadu, útok nulový. Jaryn by jim řekl, co si o té hře myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 Že už se přes měsíc snažíme dostat fotky z jednoho tzv. profesionálního fotografa z Brna, který nám napřed den před focením odřekl termín (měl blbeček narychlo domluvené focení v cizině tak nás prostě sprostě kopl do prde...), domluvil si druhý termín, na který zapomněl, tudíž se focení konalo později, bez vizážistky (která měla být v ceně) a nakonec nám dodnes neposlal papírové fotky, pouze nasdílel upravené domluvené fotky. Nereaguje na mail, nezvedá telefon, "fotoateliér" je asi opuštěný (protože tam nikdy nikdo není a ze dveří zmizela cedule), u něj doma jsem taky nikoho nezastihl. Mě navíc mrzí, že jsem to celé dostal jako dar k narozeninám - takže bacha, fotografa jménem Pala rovnou obcházejte obloukem, je to šmejd! Já jsem úplně nasranej a ne jen naštvanej, ale už mě nenapadá, jak se ventilovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2012 ... no ... tak letos zadna slava ... mistri teda asi nebudem ... akorat ze se na to neda teda moc koukat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky