Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 4. 2012 v 9:00, 'Andrew' napsal:

Dnes nám odešla po 4 letech AEG indukce :(

Nezná někdo nějakého elektrikáře z Prahy, který by jí uměl opravit a ne jen vyměnit? Prosím do SZ, díky

Ahoj, sic dobrého opraváže neznam, ale dle mojich zkušeností indukce neopravují ale mění se celý zářič...

Odesláno
  V 29. 4. 2012 v 11:21, 'FrantisekH' napsal:

Ahoj, sic dobrého opraváže neznam, ale dle mojich zkušeností indukce neopravují ale mění se celý zářič...

To tvrdili i mně, respektive elektroniku a chtějí za to 10-13KKč! Nová, s podobnými funkcemi je kolem 10KKč. Ale nechce se mi věřit, že to není možné opravit. V autorizovaním autoservisu také jen mění a v běžných servisech opravují...:(

Odesláno (upraveno)

Úprava velikosti "buznatahu" na Seamasterech.Mám úplně rudý kolena a stejně jedna dutinka je asi v řiti. :wallbash:

Ještě že jsem našel náhradní.

Upraveno uživatelem vikhra
Odesláno
  V 29. 4. 2012 v 21:09, 'obchodnik-o3' napsal:

ze som dnes u....l(odlomil) pätku na biku a rozkašoval prehadzovač a vyrobil si dost drahu kolobezku...

měls jezdit u nás - na cestách v lese ještě půl metru sněhu (akorát už nedrží teda - jezdí se v ňom jak v hlubokým blatě)

smotáš se na něm do měkkýho .-) byť mokrýho...

Odesláno
  V 29. 4. 2012 v 21:27, 'sery.vlk' napsal:

měls jezdit u nás - na cestách v lese ještě půl metru sněhu (akorát už nedrží teda - jezdí se v ňom jak v hlubokým blatě)

smotáš se na něm do měkkýho .-) byť mokrýho...

stastie,ze som nelahol...

Odesláno (upraveno)

proc jsou nekteri clenove zde nepoucitelni,a musi za kazdou cenu neustale reagovat ve vlaknech kdyz o dane problematice vedi kulove,proc nenechaji vyjadrit toho kdo to vi? pak je v tom takovej maglajz ze azPosted Image

post-13493-028831100 1335900331.jpg

Upraveno uživatelem lexa
Odesláno

qeust987 to mě včera tky dostalo...

Jsa vytočen doruda :furious: použiji toto vlákno... Jsem už nějakou chvíli v 5ti hvězdovém hotelu v Alžírsku... Kdekoli ve městě v lepší restauraci se dá velmi dobře najíst za cca 15,- EUR. Byl jsem dnes líný sednout do auta a někam jet, tak jsem využil služby "ROOM SERVICE" objednal jídlo za 50,- a čekal, čekal, čekal, přešvihli čas který si sami napsali do menu o 15 minut, pořád OK, ale přinesli takovej blaf, že jsem to začal řešit... Po druhém telefonátu jsem se dozvěděl, že jsem lhář... Tak jsem sjel dolů na recepci a řešíme to dál... I ten mager co jsem ho donutil přijet na pokoj se na daný pokrm tvářil zvláštně a pořídil si fotky, jen mi stále nechtějí ukázat toho bastarda, co mi řek do telefonu, že lžu :boxing:

Odesláno
  V 5. 5. 2012 v 17:23, 'Radek K' napsal:

Tohle a dost. A ještě u toho smažou diskuzi, než jsem si ji stihl celou pročíst: http://zpravy.idnes....50827_krimi_brm :furious:

Já jsem jí četl než jí smazali. 50% příspěvků byla ostrá kritika autora článku P. Bangy :evil2: a zbytek bylo na téma podpora střelce a jeho verze události :) . Jinak diskuze pokračuje v tomto článku

Edit: Jo a nechť se tohle řeší na iDnesu a ne tady. Proč si kazit poklidný víkendový den na fóru něčím takovým

Odesláno

Že už se přes měsíc snažíme dostat fotky z jednoho tzv. profesionálního fotografa z Brna, který nám napřed den před focením odřekl termín (měl blbeček narychlo domluvené focení v cizině tak nás prostě sprostě kopl do prde...), domluvil si druhý termín, na který zapomněl, tudíž se focení konalo později, bez vizážistky (která měla být v ceně) a nakonec nám dodnes neposlal papírové fotky, pouze nasdílel upravené domluvené fotky. Nereaguje na mail, nezvedá telefon, "fotoateliér" je asi opuštěný (protože tam nikdy nikdo není a ze dveří zmizela cedule), u něj doma jsem taky nikoho nezastihl. Mě navíc mrzí, že jsem to celé dostal jako dar k narozeninám - takže bacha, fotografa jménem Pala rovnou obcházejte obloukem, je to šmejd!

Já jsem úplně nasranej a ne jen naštvanej, ale už mě nenapadá, jak se ventilovat :wallbash:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...