Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Aha. Tím míň tomu rozumím. 1. Pepe .......................4. Qvido. :D :D :D Tak snad Qvido ví, proč komu nadává do šmelinářů a řeší jeho "zisky".

ono je alespon snad tady rozdil koupit hodinky pro radost a nebo pouze pro cistou smelinu proste me to nastvalo i kdyz to zrovna ty nechapes ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

docela me nastvalo ze smelinar pepe karita asi zase vyfoukne tady v prodeji jedny pekny hodinky, tak pepo doufam ze se ti ho podari jeste trochu sklepnout a udelas si na nich aspon desitku !

Tak nebreč, přidej si pár tisícovek a budeš mít fungl nový a navíc i hezčí - na ciferníku nebude ten divnej nápis "ISO" a navíc bude ciferník krásně strukturovanej (a ne tenhle starej hladkej).

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale do těch rodinných je Vám všem h...o :). Občas si připadám, že Vám dělá dobře, když to můžete řešit. Já jsem Tě nikdy neviděl a neznám Tě. Není mi tedy příjemné když to řešíš.

Já něco řeším ? Kde? Tatík do mě rýpe, tak mu říkám, ať si zamete před vlastním prahem.
Odkaz ke komentáři

Tak nebreč, přidej si pár tisícovek a budeš mít fungl nový a navíc i hezčí - na ciferníku nebude ten divnej nápis "ISO" a navíc bude ciferník krásně strukturovanej (a ne tenhle starej hladkej).

NiGu, ja jsem teda takovy ORISky hledal, ale co vim, tak je v nabidce uz nemaj.. nebo mi neco uniklo? dej pls tip, pokud o necem vis

Odkaz ke komentáři

NiGu, ja jsem teda takovy ORISky hledal, ale co vim, tak je v nabidce uz nemaj.. nebo mi neco uniklo? dej pls tip, pokud o necem vis

Oris už je v nabídce nemá, to je pravda, ale na ebay se nový v komplet balení ještě pořád objevujou.

Jsou to super hodinky, jsem rád, že je mám :)

Odkaz ke komentáři

Ale jo, tady v Kanade to delaji v celkove anestezi, tak to snad bude v pohode, ale ty predstavy...:(

Tak na celkovou anestezii bych se u tohodle zákroku vykašlal,to je pěkněj záhul pro tělo.Stačí trošku umrtvit a je to v pohodě.To je jako,když si někdo nechá dát narkózu kvůli vrtání zubu
Odkaz ke komentáři

Já něco řeším ? Kde? Tatík do mě rýpe, tak mu říkám, ať si zamete před vlastním prahem.

Přečti si, co jsi napsal ?Ještě bys zapoměl na tvojeho synka, tomu to taky není po chuti". Mně je úplně jedno, že do tebe rýpe. Já i Long jsme dospělý a svéprávní lidé. Každý máme svůj názor, na čemž snad není nic špatného. Já jsem Ti nikdy neřekl ani nepsal, jaké mám rodinné vztahy s Longem a pochybuji, že Ti to řekl on. Jestli jsi to tady někdě četl, nebo Ti to řekl někdo jiný, tak je Ti do toho opravdu kulové. Pokud máš pocit, že do tebe rýpal, tak si to řeš s ním, ale mě do toho nezatahuj. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

jacob: Já si psal s Longem ne s tebou. A ano, četl jsem to tu veřejně napsané, tak si pak nestěžuj. Vlastně kdyby se Long choval slušně,tak by nikdy nevzniklo vlákno, ve kterém je to řečeno.

Edit: Jak píšou kluci nademnou, tak je těch vláken víc.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...