Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Našel jsem tuhle hlášku, ale nevím jestli to je tvůj případ :oneeyed02:

Vnější parapety

Nové vnější parapety oken jsou provedeny z materiálu TiZn, tedy titan-zinek. Jedná se o bezúdržbový materiál, který nerezaví a není třeba ho vůbec natírat. Také je třeba zmínit, že případné nerovnoměrné zabarvení plechů v době montáže není na závadu. Plech během dalších cca šesti měsíců zoxiduje a získá jednolitou tmavě šedou barvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyli žádné folie ale když se to montovalo tak měli krásný jednolitý povrch.Je to tak jak píše African-mě nevadi že to ziská časem tmavě-šedivou barvu ale řešim ted ty fleky a jsem moc zvědavý jak se k tomu postaví firma :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Nebyli žádné folie ale když se to montovalo tak měli krásný jednolitý povrch.Je to tak jak píše African-mě nevadi že to ziská časem tmavě-šedivou barvu ale řešim ted ty fleky a jsem moc zvědavý jak se k tomu postaví firma :worried_anim:

Jestli se to bude rozšiřovat je to jednoznačně neošetřený základ a leze z toho dolu to zinkování.
Odkaz ke komentáři

firma by mela nejen odstranit zavadu na parapetu, ale samozrejme uvest i ostatni veci do puvodniho stavu.. cili panackum rekni, at ti to udelaj cely, vcetne fasady :) tohle jsou veci, ktery by mely byt bez problemu vysouditelne, takze bych hlavu nevesel.. urcite se s nima domluvis

kazdopadne to nastve no :(

dej pak vedet, co borci vymysleli

Odkaz ke komentáři

..to, že mám v puse asi 30 čerstvých stehů a mám děsný hlad..:sad01_anim::suicide_anim:

..no nic jdu lupnout kojeneckou přesnídávku..:crying_anim02:

ja mel teda drzku take par krat nefunkcni, i kdyz ne se stehy, ale to jidlo je fakt peklo

drzime palce Bedjo, at se das brzo dokupy..

Odkaz ke komentáři

Já nevim, školy nemám, ale proč by po implantátech měla být šitá a oteklá tlama?

Já jsem po implantátu měl také stehy.Pořád jde o chirurgický zákrok.Tvář mi natekla už v čekárně,bezprostředně po tom,co jsem slezl z křesla a během několika dalších hodin narostla do obludných rozměrů.Byla tak velká,že jsem jednu její část viděl detailně bez zrcadla.Asi 14 dní jsem doma ležel s bolestmi a teplotou.Rozhodně to není sranda.
Odkaz ke komentáři

Já jsem po implantátu měl také stehy.Pořád jde o chirurgický zákrok.Tvář mi natekla už v čekárně,bezprostředně po tom,co jsem slezl z křesla a během několika dalších hodin narostla do obludných rozměrů.Byla tak velká,že jsem jednu její část viděl detailně bez zrcadla.Asi 14 dní jsem doma ležel s bolestmi a teplotou.Rozhodně to není sranda.

No tak to jsi mě potěšil :D .
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...