African Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Našel jsem tuhle hlášku, ale nevím jestli to je tvůj případ Vnější parapetyNové vnější parapety oken jsou provedeny z materiálu TiZn, tedy titan-zinek. Jedná se o bezúdržbový materiál, který nerezaví a není třeba ho vůbec natírat. Také je třeba zmínit, že případné nerovnoměrné zabarvení plechů v době montáže není na závadu. Plech během dalších cca šesti měsíců zoxiduje a získá jednolitou tmavě šedou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 No právě! Proto jsem vybral titan zinek abych se v budoucnu o nátěr ani udržbu nemusel starat.Vypadá to že budu reklamovat ale blby je že je hotová fasáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 tipoval bych to na holuba, ale je to zvlastni, tohle by to melo precijen vydrzet Ono tohle žárový zinkování chce kvalitně ošetřný základ. Typoval bych to na neodstraněnou mastnotu před zinkováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 No možná to mohlo být i špatným skladováním.Byly na parapetech fólie při montaži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Nebyli žádné folie ale když se to montovalo tak měli krásný jednolitý povrch.Je to tak jak píše African-mě nevadi že to ziská časem tmavě-šedivou barvu ale řešim ted ty fleky a jsem moc zvědavý jak se k tomu postaví firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Nebyli žádné folie ale když se to montovalo tak měli krásný jednolitý povrch.Je to tak jak píše African-mě nevadi že to ziská časem tmavě-šedivou barvu ale řešim ted ty fleky a jsem moc zvědavý jak se k tomu postaví firma Jestli se to bude rozšiřovat je to jednoznačně neošetřený základ a leze z toho dolu to zinkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Každopádně děkuju všem za názory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 http://www.konstrukc...ebnich-objektu/ Povrchová oxidace, za rok to tak bude vypadat celý, může to aktivovat třeba chemie při omítce. Podel fotky za to ale může ČEZ, jednoznačně to jde od jejich auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Nebyli žádné folie ale když se to montovalo tak měli krásný jednolitý povrch.Je to tak jak píše African-mě nevadi že to ziská časem tmavě-šedivou barvu ale řešim ted ty fleky a jsem moc zvědavý jak se k tomu postaví firma firma by mela nejen odstranit zavadu na parapetu, ale samozrejme uvest i ostatni veci do puvodniho stavu.. cili panackum rekni, at ti to udelaj cely, vcetne fasady tohle jsou veci, ktery by mely byt bez problemu vysouditelne, takze bych hlavu nevesel.. urcite se s nima domluvis kazdopadne to nastve no dej pak vedet, co borci vymysleli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 ..to, že mám v puse asi 30 čerstvých stehů a mám děsný hlad.. ..no nic jdu lupnout kojeneckou přesnídávku.. ja mel teda drzku take par krat nefunkcni, i kdyz ne se stehy, ale to jidlo je fakt peklo drzime palce Bedjo, at se das brzo dokupy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 do picvlakna neprispievam casto ale dnes som sa zobudil s tak dojebanym chrbtom ze spravim vynimku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 plná huba šití a vypadám jak Hawajský bubeník.. No tak to mě taky zubař slibuje po implantátech. Ale říkal, že tak budu vypadat "jen" tejden . Já nevim, školy nemám, ale proč by po implantátech měla být šitá a oteklá tlama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Pac to vetsinou prodavaj komplet i s botoxem do pysku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já nevim, školy nemám, ale proč by po implantátech měla být šitá a oteklá tlama? Protože do horní čelisti, která je dutá musejí vsadit umělé kosti, aby bylo ty implantáty kam vrazit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Chlapi: a takovej blbej dotaz...celé to přetřit zinkovou barvou? Co myslíte? Blbost? Aby se to časem neloupalo vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 celé to přetřit zinkovou barvou? Co myslíte? Nevrtat se v tom, nechat to udělat odpovědnou firmu pořádně dle zadání a nedovolit jí podobný následný flikování (všichni známe jó to přetřem, jó to tady jenom přichytíme dalším šroubem, jó to se spraví). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Protože do horní čelisti, která je dutá musejí vsadit umělé kosti, aby bylo ty implantáty kam vrazit . Lolohh může mít na mysli úplně jiné implantáty . Upraveno 1. června 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Lolohh může mít na mysli úplně jiné implantáty . Já potřebuji zuby, ne kozy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já nevim, školy nemám, ale proč by po implantátech měla být šitá a oteklá tlama? Já jsem po implantátu měl také stehy.Pořád jde o chirurgický zákrok.Tvář mi natekla už v čekárně,bezprostředně po tom,co jsem slezl z křesla a během několika dalších hodin narostla do obludných rozměrů.Byla tak velká,že jsem jednu její část viděl detailně bez zrcadla.Asi 14 dní jsem doma ležel s bolestmi a teplotou.Rozhodně to není sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Já jsem po implantátu měl také stehy.Pořád jde o chirurgický zákrok.Tvář mi natekla už v čekárně,bezprostředně po tom,co jsem slezl z křesla a během několika dalších hodin narostla do obludných rozměrů.Byla tak velká,že jsem jednu její část viděl detailně bez zrcadla.Asi 14 dní jsem doma ležel s bolestmi a teplotou.Rozhodně to není sranda. No tak to jsi mě potěšil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky