Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

A v návaznosti na název tohoto vlákna, mě asi naštval člen tmoris. Své prodeje MM sice tenkrát přesunul na Aukro, ale jeho vyjadřování a reakce tady na fóru přesahují obyčejnou slušnost.

Třeba reakce na komentář YPA k jeho prodejům MM:

ten YPO je opravdu hodne velky kus vola

Další reakce:

moje opovrzeni maji pokrytecti clenove, kteri se usklibaji nad cinskymi mechanikami s casovymi parametry chronometru (jeden ze zdejsich clenu byl sokovan, ze mu ode me koupene MM delaly 1sec denne, coz bylo lepsi nez vsechny jeho swiss made kousky) a zaroven nemaji problem s tim, ze na foru se diskutuji a prodavaji fejky stejneho zrna - precista, rotary apod

Tady na prodej Rotary:

omlouvam se za plevel, ale kdyz vidim vedle sebe tyto hodinky a rolex tak opet a znovu absolutne nejsem schopen pochopit, proc nemuzeme stejne tak prodavat MM. tohle mi proste mozek nebere.

Tady na neslavný prodej spidererových look-like Submarinerů:

to je fakt uz na pobliti tohle forum a vsichni velecteni useri pod vedenim rootadmina kamila.

prodavat fake rolexu je ok, prodavat fake iwc nebo panerai pod absolutnim zakazem a to nejen prodavat, ale vubec se na toto tema zminit. pritom je to vsechno ze stejneho cinskeho webu a neni mezi nimi ani za mak rozdilu.

nikdy jsem vetsi pokrytce nez tady na foru nezazil.

Jeho příspěvek na sbírku na nový server Chronomagu:

..

edit: perly svinim

A moje hodnocení jste asi četli.:)

... ze hlavni gestapak K resi vse mazanim a souslovi "konstruktivni debata" mu zvysuje krevni tlak a intenzitu klikani na tlacitko ban / smazat / anihilovat.

Tak si kladu otázku, proč tady vůbec je. Není to na trvalý ban, co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v návaznosti na název tohoto vlákna, mě asi naštval člen tmoris. Své prodeje MM sice tenkrát přesunul na Aukro, ale jeho vyjadřování a reakce tady na fóru přesahují obyčejnou slušnost.

Třeba reakce na komentář YPA k jeho prodejům MM:

Další reakce:

Tady na prodej Rotary:

Tady na neslavný prodej spidererových look-like Submarinerů:

Jeho příspěvek na sbírku na nový server Chronomagu:

A moje hodnocení jste asi četli.:)

Noo, přiznám se, že zákaz celých značek, pokud svou značkou neporušují dobré mravy jako MM, mi nijak zvlášť neimponuje, ale i nesouhlas se dá vzjádřit lidskou formou. Nevím, jestli je to zrovna na trvalý ban, ale na nějaké umravnění bych to viděl. (Třeba jako v páně Werichově pohádce o Františku Nebojsovi).
Odkaz ke komentáři

Podle mě určitě není Kamile. Jednak si myslím, že tmoris vyjadřování není zase tak šokující a pak si myslím, že má v některých ohledech pravdu. Třeba s tou nejasnou hranicí mezi fejky. Ano, Chronomag označil za nepřípustné pouze dva "výrobce", ale kdo má nos mezi ušima se musí kolikrát dost divit, co všechno se tu prodává. Minimálně to spadá do kategorie Parnis, když ne MM. Takže bych řek, že seš v případě tmorise přehnaně přísnej.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

.... že má v některých ohledech pravdu. Třeba s tou nejasnou hranicí mezi fejky

Souhlasím, hodlám založit na toto téma seriozní debatu, případně anketu. Svůj názor jsem už vyjádřil několikrát a opakoval o pár příspěvků výše:

EDIT: Proti Parnisům nic nemám, to bych musel odsoudit i Steinharty a několik dalších firem. Ať si každý prodává co chce, pokud to nejsou vyloženě okopírované faky. Já už bych si Parnis nebo Alpha rozhodně nekoupil. I když jeden jiný čínský kousek taky mám.

Loňský hon na čarodejnice byl kvůli MM, které jsou úplnou kopií OP. Svezla se s tím i značka Parnis, která vlastně taky nedělá úplné kopie, takže je "zakázaná" do jisté míry neprávem. Asi to bude na další a delší (a doufám, že ne neslušnou) diskuzi. Otázkou je, jestli mít exaktně přesná pravidla pro každou čínskou i nečínskou značku nebo se budeme řídit zdravým rozumem.

Odkaz ke komentáři

Podle mě určitě není Kamile. Jednak si myslím, že tmoris vyjadřování není zase tak šokující a pak si myslím, že má v některých ohledech pravdu. Třeba s tou nejasnou hranicí mezi fejky. Ano, Chronomag označil za nepřípustné pouze dva "výrobce", ale kdo má nos mezi ušima se musí kolikrát dost divit, co všechno se tu prodává. Minimálně to spadá do kategorie Parnis, když ne MM. Takže bych řek, že seš v případě tmorise přehnaně přísnej.

sice Tvůj post směřuje na Kamila, ale pokusím se k tomu si přihřát polívčičku. Hranici mezi fejkem a čistým zbožím budeš mít vždycky nejasnou. Na tom se nikdy neshodne skupina u stolu v hospodě, natož širší fórum. Takže neřešitelná situace. Tím, že se tady udělala virtuální čára, kterou se odfikla MM, se tenhle týpek může posrat. Jestli to nebude tím, že zrovna jedny nosí. Ale nechť. Do toho šňupák strkat nebudu. Podle mě osolit člověka, kterej tady na fóru udělal nezištně kupu práce, leze mezi rozdováděné kohouty, aniž by z toho něco měl, označením gestapák, je nejen na ban, ale na po řádnou pumelici po tlamě. Takhle to vidíme my polabští vidláci.
Odkaz ke komentáři

Jaký je to poučení???? Já totiž nemám auto :D

Tak to mas dobry!

Pouceni je po vzoru 'napodobeniny-lepsi-aspon-origo-neprijde-k-urazu' jasny:

Neporizuj zenu, nehledej praci, nekupuj auto!

Zacals dobre!

Mimochodem ... Kdyz me nic zas tak moc nestve, muzu sem vubec psat?

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že je vhodné udržet jistou slušnou úroveň komunikace, kterou toto fórum má a kterou se docela liší od jiných fór. Každý má právo na svůj názor a může diskutovat a přít se s ostatními, ale mělo by to být věcné a na úrovni slušného jednání a ne sklouzávat do osobních urážek a sprostých výrazů. Osobně bych si podobné jednání nedovolil a kdybych už takto třeba v afektu ujel, tak bych se 1) omluvil, 2) očekával bych, že dostanu právem ban. Omluva tady žádná, nepletu-li se, neproběhla, takže takový výchovný ban by byl jistě za ty osobní urážky na místě.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

jednoznacne jste me naucili jednu vec a to, ze kdyz se dostatecne hlasite a hrube krici, tak se muze neco zmenit. zacalo to tim, kdyz jsem zcela neposkvrnen hodinkami narazil tady na foru na odkaz o MM a protoze mi prisly dizajnove zajimave, koupil jsem je po internetu a protoze jsem v nekterem vlakne objevil Kibiho fotky, domluvili jsme se pres SZ, ze je zkusi nafotit, jake by se k nim hodily remeny, aby se mi lepe vybiralo. pote co postnul fotky se ovsem strhla poradna vichrice. krizacka vyprava pod vedenim ypa pouzivala dost nevybiravych vyrazu a urazela kibiho o 106, jiste by se s nejakym tim hledacim usilim dalo najit v archivu slusne mnozstvi sprostych slov. tato velmi hlucna a sprosta akce se zakoncila zabanovanim mm a parnisu. kdyz jsem se pokusil na toto tema zalozit vlakno s diskuzi co je a co neni fake, zalozit anketu apod, vsechno bylo promazano a jakakoliv diskuze byla ukoncena uz v zarodku s tim, ze se diskuze na toto tema vest nebude. tolik argumentace.

poucen ypovym vitezstvim jsem se tedy pustil do podobne akce ve stylu na hrubou latku hruba zaplata. jak vidim, funguje to, protoze uz vzniklo vlakno se snahou definovat vyse uvedene.

klidne si me zabanujte, pokud se vytvori jasna definice, tak to je presne to, ceho jsem se snazil dosahnout. skoda, ze se tady neda dosahnout normalni diskuze a je nutne vsechno dovest do extremu, nez se tim nekdo zacne zabyvat. jak rika klasik "when in rome, do as romans do."

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

morisi - správně - YPO je zlo - he he - kupuj si ty plechový srágorky - kibi ti to bude fotit a bude vám tu fajn kluci - akorát mě napadá zda by ste to nechtěli naimplementovat na kibiho web - určitě by tam nějakou diskuzi dokázal naroubovat a tady by bylo zase fajn

• Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

posklebovat se samozrejme muzes, nicmene vyvojova linie je u vetsiny velmi podobna. taky jsem po par mesicich upgradovat na archimede a pujde to velmi pravdepodobne casem dal.

jinak je docela tristni, ze prakticky kazdy jen drzi hubu a krok, prestoze se ted zacnou postupne pridavat s tim "ze oni vlastne tak uplne s tim rozhodnutim chmaga taky nebyli az tak docela zajedno". a nemusime pro prvni pripad takoveho chodit zas tak daleko, staci na predchozi stranku vlakna, ze..

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

jinak je docela tristni, ze prakticky kazdy jen drzi hubu a krok, prestoze se ted zacnou postupne pridavat s tim "ze oni vlastne tak uplne s tim rozhodnutim chmaga taky nebyli az tak docela zajedno". a nemusime pro prvni pripad takoveho chodit zas tak daleko, staci na predchozi stranku vlakna, ze..

Mohl bys být konkrétnější?
Odkaz ke komentáři

posklebovat se samozrejme muzes, nicmene vyvojova linie je u vetsiny velmi podobna. taky jsem po par mesicich upgradovat na archimede a pujde to velmi pravdepodobne casem dal.

Jenom pokud jde o mě - ohledně správnosti eliminace perel typu Parnis a MM nemám žádných pochyb. Spíš bych k nim přidal další kamarády. :D
Odkaz ke komentáři

Jenom pokud jde o mě - ohledně správnosti eliminace perel typu Parnis a MM nemám žádných pochyb. Spíš bych k nim přidal další kamarády. :D

naprosty souhlas. bud at tam jsou vsechny tyto kousky (jeden zrovna v prodejnim vlakne krasne zelene sviti), nebo at jsou jasne pravidla co ano a co ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...