Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Že jsme prošvihli druhý díl francouzského dokumentu Vies et morts d'Andy Warhol, který vysílala STV2.

Je tu prosím nějaký počítačový mág, který to odněkud dokáže stáhnout, nebo najít správný link ? Děkuji H

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)
  V 15. 7. 2012 v 19:38, 'honza71' napsal:

Že jsme prošvihli druhý díl francouzského dokumentu Vies et morts d'Andy Warhol, který vysílala STV2.

Je tu prosím nějaký počítačový mág, který to odněkud dokáže stáhnout, nebo najít správný link ? Děkuji H

Moc jsem na výběr nekoukal,ale je tam toho dost tak zkus kouknout

http://www.uloz.to/h...d%27Andy+Warhol

https://www.google.cz/webhp?source=search_app#hl=cs&gs_nf=1&cp=27&gs_id=h&xhr=t&q=Vies+et+morts+d'Andy+Warhol&pf=p&sclient=psy-ab&oq=Vies+et+morts+d'Andy+Warhol&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=dbf5e6736cc174dd&biw=1366&bih=643

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Mý devadesátiletý babičce ukradli devět tisíc v pečováku :angry: Já Vím, naše chyba, že jsme ji tam ty peníze nechávali, ale je to jen pouze malý povzdech, že lidi jsou stejně svině"

Odesláno (upraveno)

Umřel Jon Lord :-( Jeho Smoke on the water me dovedl na cestu k jedine spravne hudbě - rocku. Tak RIP Jone!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Email z TZ UK

Dear gougy,

Unfortunately your registration at TZ-UK Forums did not meet our membership requirements. Therefore your registration was deleted.

Sorry,

TZ-UK Forums

Tak jsem jim napsal, že jsem se registroval jen proto, že mi Google ukázal několik mých fotografií na tomto portálu a že jsem byl zvědavý a zůstávám voľaký prinasratý ;)

Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 11:38, 'gougy' napsal:

Email z TZ UK

Dear gougy,

Unfortunately your registration at TZ-UK Forums did not meet our membership requirements. Therefore your registration was deleted.

Sorry,

TZ-UK Forums

Tak jsem jim napsal, že jsem se registroval jen proto, že mi Google ukázal několik mých fotografií na tomto portálu a že jsem byl zvědavý a zůstávám voľaký prinasratý ;)

A jaký požadavky jsi nesplnil? Nejsi anglán, američan, máš hodinky pod jejich úroveň, nebo co?

Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 10:01, 'Jay Doll' napsal:

Antonín Holý, Chemik a virolog světového formátu :rip:

Teď jsem se dočetl...byl to veliký veliký Čech. Trochu despota, ale obrovský dříč. Měl jsem to štěstí ho zažít ještě v plné síle.

V kontextu jeho smrti mě těší následující zpráva

Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 12:12, 'Murphy97' napsal:

A jaký požadavky jsi nesplnil? Nejsi anglán, američan, máš hodinky pod jejich úroveň, nebo co?

co se da cekat od TZ-UK, ze? admin vladne rukou zeleznou, az diktatorskou. nemam je rad, nemam! Posted Image
Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 18:25, 'little_w' napsal:

co se da cekat od TZ-UK, ze? admin vladne rukou zeleznou, az diktatorskou. nemam je rad, nemam! Posted Image

Přesný opak Chronomagu. A proto sem k nám chodím tak rád
Odesláno

...a abych nebyl uplne mimo, tak me vlastne dost nastvalo... nebo spis zamrzelo, ze poslednim hodinkam, ktere jsem tady prodal, dosla ted, tedy po par mesicich od prodeje, baterka (coz se u kvartzu stava), a kupujici si narokoval zaplaceni baterky + vymeny. jako nic proti, chapu a taky by me to nastvalo, ale proste... me zamrzelo, ze se vubec resi takove prkotiny. jo, a toho hodinare jsem teda zaplatil, aby to jako nevypadalo, ze si jenom stezuju.

Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 18:36, 'little_w' napsal:

...a abych nebyl uplne mimo, tak me vlastne dost nastvalo... nebo spis zamrzelo, ze poslednim hodinkam, ktere jsem tady prodal, dosla ted, tedy po par mesicich od prodeje, baterka (coz se u kvartzu stava), a kupujici si narokoval zaplaceni baterky + vymeny. jako nic proti, chapu a taky by me to nastvalo, ale proste... me zamrzelo, ze se vubec resi takove prkotiny. jo, a toho hodinare jsem teda zaplatil, aby to jako nevypadalo, ze si jenom stezuju.

Proto kvarcy nebrat :cheers: Výměna baterky je opravdu prkotina a určitě bych si to zajistil sám a ve své režii.
Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 12:12, 'Murphy97' napsal:

Čéče netuším, možná Face control? :lol2:

V 17. 7. 2012 v 18:25, 'little_w' napsal:

Já nevím, na TZ "normál" jsem 6let? a pár modů znám i osobně a úplně v pohodě. UK asi bude jiné. Každopádně jsem nenapsal ani jeden příspěvek a registrace mi vydržela pár hodin :D Třeba se ozvou :lol2:
Odesláno
  V 17. 7. 2012 v 18:36, 'little_w' napsal:

Tak tohle je ovšem zu viel :suicide_anim: Že by typicky česká povaha? Nebo možná jen nějákej ten lojza no, ale ty jsi se každopádně k věci postavil čelem, a to se počítá :smile_anim: Palec nahoru"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...