little_w Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Petre, ono to muze byt oboustranny, to otloukani Minuly tyden se o jednu mistnost vedle vzteknul jeden jinak strasne hodnej chlapik. Sedi jako usvedceny seriovy vrah a nejak nemel dobej den nebo co Ale v podstate to "otloukani" znamena pouze tolik, co "hodinky, ktere kdyz ztratim / 'se ztrati' / poskodi / znici", tak me to nebude az tak stvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Že mi myši, nebo jaký šmejd, sežraly komplet celou úrodu Jalapeňos. Ve skrytu duše doufám, že si to užily dvakrát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 ....Ale v podstate to "otloukani" znamena pouze tolik, co "hodinky, ktere kdyz ztratim / 'se ztrati' / poskodi / znici", tak me to nebude az tak stvat. Když mi někdo řekne, že je ve službě Jejího Veličenstva, tak si představím toto... ....a to včetně těch hodinek Omega Seamaster Planet Ocean. A taky neřeší, když o ně přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Že mi myši, nebo jaký šmejd, sežraly komplet celou úrodu Jalapeňos. Ve skrytu duše doufám, že si to užily dvakrát.... jestli to byly myši, tak na to asi nadosmrti nezapomenou. A že to bude asi velmi brzy, pokud byly pořádně ostré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 James ma rizikovy priplatek, platinovou kreditku MI5 a povoleni zabijet.. Todleto je taky ve sluzbe jejiho velicenstva: Jo, a foto je z webu, to nejsem ani ja, ani vezeni kde delam, a ani moje prace Když mi někdo řekne, že je ve službě Jejího Veličenstva, tak si představím toto.......a to včetně těch hodinek Omega Seamaster Planet Ocean. A taky neřeší, když o ně přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Štve mě,že už človek ani brzo ráno nemůže koupit křupavé rohlíky.Prostě je to guma,už když to přivezou do obchodu.O chlebu ani nemluvě,kde jsou ti pekaři co dělali chleba takovej,že se na nj dalo zvonit jako na zvon a kůrka křupala ještě pomalu druhý den.Teď - hužva co se nedá pomalu ani ukrojit,jak se to lepí na nůž.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 (upraveno) Štve mě,že už človek ani brzo ráno nemůže koupit křupavé rohlíky.Prostě je to guma,už když to přivezou do obchodu.O chlebu ani nemluvě,kde jsou ti pekaři co dělali chleba takovej,že se na nj dalo zvonit jako na zvon a kůrka křupala ještě pomalu druhý den.Teď - hužva co se nedá pomalu ani ukrojit,jak se to lepí na nůž.... V téhle souvislosti si nemůžu nevzpomenout na první díl seriálu "Chalupáři" ,kdy Evžen Huml říká u s snídaně.......rohlíky,jsou jak gumové,to maj prodávat v hračkářství,Já když si vzpomenu na ty rohlíky co byly dřív,když ještě pekařeli měli péči.Ráno,v 6 hodin čestrvé rohlíčky křupaly,na desátku čerstvé rohlíčky křupaly,ještě vodpolední rohlíčky křupaly ..........Bohužel to tak ale je a křupavý rohlík lze dnes koupit pouze hned ráno a to ještě pouze od některých výrobců.O některých už hned ráno,je to guma...vyřeší to jedině domácí pekárna asi:-) Upraveno 14. října 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Filip.J - To jako abys mu dokazal , ze to fakt uchazi tak jsi u toho skrtl zapalovacem jo ? S tebou bych chtel mit dvojdomek :D No co, tak jako tak jsem ty kamna chtěl zapálit...Nemá smysl po netu něco vysvětlovat, když se neznáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Štve mě,že už človek ani brzo ráno nemůže koupit křupavé rohlíky.Prostě je to guma,už když to přivezou do obchodu.O chlebu ani nemluvě,kde jsou ti pekaři co dělali chleba takovej,že se na nj dalo zvonit jako na zvon a kůrka křupala ještě pomalu druhý den.Teď - hužva co se nedá pomalu ani ukrojit,jak se to lepí na nůž.... Je to honička když chceš koupit dobrý pečivo. Chleba kupujeme cvčovickej, a rohlíky beru v Globusu, říkají jim prémium nebo premier, jsou takový zahnutý. Tudle jsem koupil dobrý rohlíky i v hypernově v HK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 .. jsem po dlouhé době viděl zas starou dobrou CRT televizi... ten obraz je živej, přirozenej, dynamickej, zábavnej... kam se hrabou všechny plazmy, ledy i oledy... .. to samý vinylový desky, klasický foťáky... atd... možná jsem jen sentimentální stařík, ale tyhle starý systémy maj něco do sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Rohlíky mají mimochodem nejlepší v Makru. Dodávají je přímo Delta pekárny a jsou fakt jako dříve, křupavé. Žádná guma. Jen to je trošku z ruky na to tam zajet každý den ráno před snídaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Montemar,CRT mám pořád a pokud jde o SD rozlišení,tak plazmy a LCD výrazně zaostávají.Mockrát jsem měl na toto téma vášnivou debatu se zastánci první nebo druhé technologie,kteří to nedokážou přijmout a pořád si něco nalhávají(jako by byli úplně slepí)Krásný obraz v obchodech jde z BR a člověk snadno podlehne.Minulý týden jsem si nechal v Electro Worldu pustit do vybrané LED TV Panasonic za 20.000 terestriál(tu televizi kvůli tomu vezli na výdej zboží,protože na place nemají DVB-T signál)a byla to hrůza.Samozřejmě,že v HD,kam se postupně TV přenos bude ubírat,CRT nemá šanci,takže do toho stejně půjdu taky.Naše firma dodává a montuje drahou AV techniku a vidím tu samou bídu v SD rozlišení u několikanásobně dražších modelů napříč zvučnými značkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 V téhle souvislosti si nemůžu nevzpomenout na první díl seriálu "Chalupáři" ,kdy Evžen Huml říká u s snídaně.......rohlíky,jsou jak gumové,to maj prodávat v hračkářství,Já když si vzpomenu na ty rohlíky co byly dřív,když ještě pekařeli měli péči.Ráno,v 6 hodin čestrvé rohlíčky křupaly,na desátku čerstvé rohlíčky křupaly,ještě vodpolední rohlíčky křupaly...."....a noční rohlíky taky křupaly,dědo?"Dodává drze Schmitzer,čímž rozpoutá hádku.Ten první díl znám nazpaměť.Je úplně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 "....a noční rohlíky taky křupaly,dědo?"Dodává drze Schmitzer,čímž rozpoutá hádku.Ten první díl znám nazpaměť.Je úplně nejlepší. Nemoch by sis pouštět ty detonance jindy???Zas má tu hlavu jak když kopne do drnu:-)))....Já taky,a ne jen první,ale všechny:-)).pro mě český seriálový top:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Sazkaticket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Utekly mě Planet Ocean v prodejním vlákně, ale to nás naštvaných je asi dalších tisíc, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Asijsem ztratil v pátek na squashi hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Asijsem ztratil v pátek na squashi hodinky A jaký pak ty chlapíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 A jaký pak ty chlapíku? Žádné drahé hodinky nemám,ale i tak to nasere,protože to byly každodeňky a byl jsem na ně zvyklý.Jsou to nějaké Casia,typ přesně nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Objeveni povinneho prostredku zvaneho sKarta. Kdo to zase vymyslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky