Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Petre, ono to muze byt oboustranny, to otloukani :) Minuly tyden se o jednu mistnost vedle vzteknul jeden jinak strasne hodnej chlapik. Sedi jako usvedceny seriovy vrah a nejak nemel dobej den nebo co :) Ale v podstate to "otloukani" znamena pouze tolik, co "hodinky, ktere kdyz ztratim / 'se ztrati' / poskodi / znici", tak me to nebude az tak stvat. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....Ale v podstate to "otloukani" znamena pouze tolik, co "hodinky, ktere kdyz ztratim / 'se ztrati' / poskodi / znici", tak me to nebude az tak stvat. ;)

Když mi někdo řekne, že je ve službě Jejího Veličenstva, tak si představím toto...;)

James%2BBond%2BSKYFALL.jpg

....a to včetně těch hodinek Omega Seamaster Planet Ocean. A taky neřeší, když o ně přijde. :lol:

Odkaz ke komentáři

James ma rizikovy priplatek, platinovou kreditku MI5 a povoleni zabijet.. :) Todleto je taky ve sluzbe jejiho velicenstva:

jail1.jpg

Jo, a foto je z webu, to nejsem ani ja, ani vezeni kde delam, a ani moje prace ;)

Když mi někdo řekne, že je ve službě Jejího Veličenstva, tak si představím toto...;)

....a to včetně těch hodinek Omega Seamaster Planet Ocean. A taky neřeší, když o ně přijde. :lol:

Odkaz ke komentáři

Štve mě,že už človek ani brzo ráno nemůže koupit křupavé rohlíky.

Prostě je to guma,už když to přivezou do obchodu.

O chlebu ani nemluvě,kde jsou ti pekaři co dělali chleba takovej,že se na nj dalo zvonit jako na zvon a kůrka křupala ještě pomalu druhý den.

Teď - hužva co se nedá pomalu ani ukrojit,jak se to lepí na nůž....

Odkaz ke komentáři

O chlebu ani nemluvě,kde jsou ti pekaři co dělali chleba takovej,že se na nj dalo zvonit jako na zvon a kůrka křupala ještě pomalu druhý den.

V téhle souvislosti si nemůžu nevzpomenout na první díl seriálu "Chalupáři" ,kdy Evžen Huml říká u s snídaně.......rohlíky,jsou jak gumové,to maj prodávat v hračkářství,Já když si vzpomenu na ty rohlíky co byly dřív,když ještě pekařeli měli péči.Ráno,v 6 hodin čestrvé rohlíčky křupaly,na desátku čerstvé rohlíčky křupaly,ještě vodpolední rohlíčky křupaly biggrin.gif..........Bohužel to tak ale je a křupavý rohlík lze dnes koupit pouze hned ráno a to ještě pouze od některých výrobců.O některých už hned ráno,je to guma...vyřeší to jedině domácí pekárna asi:-)

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Je to honička když chceš koupit dobrý pečivo. Chleba kupujeme cvčovickej, a rohlíky beru v Globusu, říkají jim prémium nebo premier, jsou takový zahnutý. Tudle jsem koupil dobrý rohlíky i v hypernově v HK.

Odkaz ke komentáři

.. jsem po dlouhé době viděl zas starou dobrou CRT televizi... ten obraz je živej, přirozenej, dynamickej, zábavnej...  kam se hrabou všechny plazmy, ledy i oledy... 

.. to samý vinylový desky, klasický foťáky... atd...  možná jsem jen sentimentální stařík, ale tyhle starý systémy maj něco do sebe.. 

Odkaz ke komentáři

Montemar,CRT mám pořád a pokud jde o SD rozlišení,tak plazmy a LCD výrazně zaostávají.Mockrát jsem měl na toto téma vášnivou debatu se zastánci první nebo druhé technologie,kteří to nedokážou přijmout a pořád si něco nalhávají(jako by byli úplně slepí)Krásný obraz v obchodech jde z BR a člověk snadno podlehne.Minulý týden jsem si nechal v Electro Worldu pustit do vybrané LED TV Panasonic za 20.000 terestriál(tu televizi kvůli tomu vezli na výdej zboží,protože na place nemají DVB-T signál)a byla to hrůza.

Samozřejmě,že v HD,kam se postupně TV přenos bude ubírat,CRT nemá šanci,takže do toho stejně půjdu taky.

Naše firma dodává a montuje drahou AV techniku a vidím tu samou bídu v SD rozlišení u několikanásobně dražších modelů napříč zvučnými značkami.

Odkaz ke komentáři

V téhle souvislosti si nemůžu nevzpomenout na první díl seriálu "Chalupáři" ,kdy Evžen Huml říká u s snídaně.......rohlíky,jsou jak gumové,to maj prodávat v hračkářství,Já když si vzpomenu na ty rohlíky co byly dřív,když ještě pekařeli měli péči.Ráno,v 6 hodin čestrvé rohlíčky křupaly,na desátku čerstvé rohlíčky křupaly,ještě vodpolední rohlíčky křupaly....

"....a noční rohlíky taky křupaly,dědo?"Dodává drze Schmitzer,čímž rozpoutá hádku.Ten první díl znám nazpaměť.Je úplně nejlepší.

Odkaz ke komentáři

"....a noční rohlíky taky křupaly,dědo?"Dodává drze Schmitzer,čímž rozpoutá hádku.Ten první díl znám nazpaměť.Je úplně nejlepší.

Nemoch by sis pouštět ty detonance jindy???Zas má tu hlavu jak když kopne do drnu:-)))....Já taky,a ne jen první,ale všechny:-)).pro mě český seriálový top:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...