sibirnaya Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 no, jestli exburn jeste studuje, jak tu podotkl, tak naprosto chapu, ze ho neposlali na prezentaci. nezlob se na me, ale pokud reknu zakaznikovi, ze jeho zakazku sem nechal na studakovi, ucnovi, apod.. no, nevim, nevim, nakolik by to pusobilo seriozne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Vyznam zakazky lze zduraznit i pocetnejsim a u prezentace pritomnym teamem od kreslice po reditele. Mluvit muze ten nejvyssi, ale pusobi to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ja si nehraju na chytryho a sam jsem furt mladoch, ale je to proste tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ale tak nebud skromny jsi uz celkem starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 este ty s tim vysirej, staci, ze se mi doma posmivaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 este ty s tim vysirej, staci, ze se mi doma posmivaj No nejmladsi uz nejsi. A za chvili priberes par kilo, dve brady, klouby v haji, nezavazes si tkanicky... Znam to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 hm, tak me prave nastval B.F.G a Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 nemaji pravdu Honziku, never jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Štvou mě modré Igeny. Od včerejška začaly pádit neuvěřitelným tempem, asi +20 minut za den. Dneska už mám na nich od ranního nastavení půl šesté (cca +45 minut). Asi zjistily, že je chci prodat a rozhodly se, že utečou. Omyl! Nechám jim přeblejsknout sklíčko a pohýčkat strojek. Nikam, doma budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Si je polozil na reprak ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 T430s...Levovo a jeho Applizace IBM...svět se v p...l obrací, když už se IBM "učí" u Legobooků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Žádný flame, ale co je na něm Applovského?Znám jiné adepty na fejk roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ta klavesnice! proc nenechaj veci, ktery se osvedcily, na pokoji??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ta klavesnice! proc nenechaj veci, ktery se osvedcily, na pokoji???Kvuli tomu, ze mi dali jinam Del a prohodili Ctrl s Fn, jsem presel na HP ProBook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Hmmm, a proto si hýčkám X61 a sháním do zásoby X200 (a rýsuje se mi nepoužitej kus!). Fn a Ctrl je pro mě jenom prkotina oproti chiclet klávesnici. Tu nedokážu vydejchat, na širokoúhlej displej se tak nějak připravuji, ale obyčejné klávesnice se budu držet tak dlouho, jak to půjde. Další věc je pak ta, že nové ThinkPady mají jenom takovou parodii na rollcage - sice jsou kompozitový až na půdu, ale hořčíkovej rám už proste nemaj. Na X61 (svojí!) jsem si stoupnul, tedy 95kg, když klient nevěřil, že je to odolnej notebook. Na novější bych si asi nettroufl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ta klavesnice! proc nenechaj veci, ktery se osvedcily, na pokoji???ok, tohle je pod mojí rozlyšovací schopnost, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Hmmm, a proto si hýčkám X61...jojo to ti rozumím. kdyby mi můj X41 neodešel asi po 6 letech tak ho mám dodnes a kdybych nevyfasoval sams 530U tak jsem ho snad nechal i opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 (upraveno) ..lesenari nedokazu prestavit lesenie tak ako treba lebo im chybaju volake trubky ci co tie maju na nejakej inej stavbe. Elektrikari vyhlasili ze svietidla co sme si vybrali musia zasekavat do steny. Taktne si pockali kym sa urobi omietka a vymaluje a teraz slavnostne odhalili tento fakt.edit: a kable pre bodaky mali byt v linii a su vyvedene +-10cm horedole. Upraveno 18. října 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ..lesenari nedokazu prestavit lesenie tak ako treba lebo im chybaju volake trubky ci co tie maju na nejakej inej stavbe. Elektrikari vyhlasili ze svietidla co sme si vybrali musia zasekavat do steny. Taktne si pockali kym sa urobi omietka a vymaluje a teraz slavnostne odhalili tento fakt.edit: a kable pre bodaky mali byt v linii a su vyvedene +-10cm horedole. To je jako nedělali podle laseru? Tak to je banda amatérů,toleruji +/- 1cm jinak už řvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Ale delali. Akurat ze to tak nevyzera. Vysledok otrieskam zajtra o hlavu majitelovi firmy a pripadne ho zhodim zo schodov (nie je tam este zabradlie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky