Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no, jestli exburn jeste studuje, jak tu podotkl, tak naprosto chapu, ze ho neposlali na prezentaci. nezlob se na me, ale pokud reknu zakaznikovi, ze jeho zakazku sem nechal na studakovi, ucnovi, apod.. no, nevim, nevim, nakolik by to pusobilo seriozne..

Návštěvník Kamil
Odesláno

este ty s tim vysirej, staci, ze se mi doma posmivaj :)

No nejmladsi uz nejsi. A za chvili priberes par kilo, dve brady, klouby v haji, nezavazes si tkanicky... Znam to.:D

Odesláno

Štvou mě modré Igeny. Od včerejška začaly pádit neuvěřitelným tempem, asi +20 minut za den. Dneska už mám na nich od ranního nastavení půl šesté (cca +45 minut). Asi zjistily, že je chci prodat a rozhodly se, že utečou. Omyl! Nechám jim přeblejsknout sklíčko a pohýčkat strojek. Nikam, doma budou :)

Odesláno

T430s...Levovo a jeho Applizace IBM...svět se v p...l obrací, když už se IBM "učí" u Legobooků :rifle: :sick01: :suicide_anim:

Lenovo-ThinkPad-T430s-ivy-bridge-3rd-gen-core-notebook.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

ta klavesnice! :suicide_anim: proc nenechaj veci, ktery se osvedcily, na pokoji???

Kvuli tomu, ze mi dali jinam Del a prohodili Ctrl s Fn, jsem presel na HP ProBook.

Odesláno

Hmmm, a proto si hýčkám X61 a sháním do zásoby X200 (a rýsuje se mi nepoužitej kus!). Fn a Ctrl je pro mě jenom prkotina oproti chiclet klávesnici. Tu nedokážu vydejchat, na širokoúhlej displej se tak nějak připravuji, ale obyčejné klávesnice se budu držet tak dlouho, jak to půjde.

Další věc je pak ta, že nové ThinkPady mají jenom takovou parodii na rollcage - sice jsou kompozitový až na půdu, ale hořčíkovej rám už proste nemaj. Na X61 (svojí!) jsem si stoupnul, tedy 95kg, když klient nevěřil, že je to odolnej notebook. Na novější bych si asi nettroufl :(

Odesláno

Hmmm, a proto si hýčkám X61...

jojo to ti rozumím. kdyby mi můj X41 neodešel asi po 6 letech tak ho mám dodnes a kdybych nevyfasoval sams 530U tak jsem ho snad nechal i opravit.

Odesláno (upraveno)

..lesenari nedokazu prestavit lesenie tak ako treba lebo im chybaju volake trubky ci co tie maju na nejakej inej stavbe. Elektrikari vyhlasili ze svietidla co sme si vybrali musia zasekavat do steny. Taktne si pockali kym sa urobi omietka a vymaluje a teraz slavnostne odhalili tento fakt.

edit: a kable pre bodaky mali byt v linii a su vyvedene +-10cm horedole.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

..lesenari nedokazu prestavit lesenie tak ako treba lebo im chybaju volake trubky ci co tie maju na nejakej inej stavbe. Elektrikari vyhlasili ze svietidla co sme si vybrali musia zasekavat do steny. Taktne si pockali kym sa urobi omietka a vymaluje a teraz slavnostne odhalili tento fakt.

edit: a kable pre bodaky mali byt v linii a su vyvedene +-10cm horedole.

To je jako nedělali podle laseru? Tak to je banda amatérů,toleruji +/- 1cm jinak už řvu.

Odesláno

Ale delali. Akurat ze to tak nevyzera. Vysledok otrieskam zajtra o hlavu majitelovi firmy a pripadne ho zhodim zo schodov (nie je tam este zabradlie).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...