ricous Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Snezi To mě taky sejří. Už před 14 dny jsem se objednával na výměnu gum, řada na mě vyšla až 5.11. - budu muset sehnat někoho jiného, tejden v tomhle na letních jezdit nehodlám.Jinak dnešní pohled z okna byl šok - rosničkám to zase jednou vyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Tady to same. Ve ctvrtek jsem vyjel z prace na letnich do brutalni chumelenice. Ale nastesti jsem kola mel uz dva tydny pripravene u dealera. Ta chumelenice me jen donutila otocit se na obrtliku a upalovat do servisu na vymenu. Uz jezdim na VikingContact 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 ..já gumy měnil předevčírem..preventivně..a zapomněli mě ti k...ti dotáhnout zadní kolo..začalo to děsně hučet a šrouby jsem dotahoval prstama.. ..no zatrnulo mě dost..co se mohlo stát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 po 14 dnech plány na kolo a ono %&$# !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Jinak dnešní pohled z okna byl šok - rosničkám to zase jednou vyšlo... U nás hnusně prší,ty máš alespoň hezkej výhled.Dáš čaj rum a při každém napití pohled na hodinky - pohoda klídek,co bys chtěl Upraveno 27. října 2012 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 U nás hnusně prší,ty máš alespoň hezkej výhled.Na druhé straně bytu už ten výhled tak pěkný není. Každopádně sněží čím dál tím víc a i když už mám pneuservis, tak jsem to raději nechal na zítřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 debilní sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 debilní sníhZ toho muzou mit radost jen naruseny jedinci... No nebylo by lepsi tam behat v kratasech se Svijanama v ruce a s hambacem na grilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Z toho muzou mit radost jen naruseny jedinci... No nebylo by lepsi tam behat v kratasech se Svijanama v ruce a s hambacem na grilu?Kromě těch svijan do puntíku souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 mestski mrzuti... ja toto vlakno vytrvalo ignorujem, ale po piatku kedy som si rozbil hodinky som si ani dnes neoddychol lebo sokre zacalo tiect cez strechu a doteraz sme ju provizorne reparovali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Z toho muzou mit radost jen naruseny jedinci... No nebylo by lepsi tam behat v kratasech se Svijanama v ruce a s hambacem na grilu?Já jsem už léta narušenej, takže můžu říct, že mně se dneska tenhle pohled moc líbil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 ..to jako máte v tý Praze snížek kluci..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 ..to jako máte v tý Praze snížek kluci..? Snih ? Kde ? V Praze ? Ne, my se tu opalujeme ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Tohle a až do nepříčetna Ja som to vyriesiltak, ze som dal v servise vymontovatnzamky a dal tam len zaslepky. Auto ide otvorit len dialkovym. Odvtedy mam pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Ja som to vyriesiltak, ze som dal v servise vymontovatnzamky a dal tam len zaslepky. Auto ide otvorit len dialkovym. Odvtedy mam pokoj. to je dobrej nápad - to jsem jednou nechal udělat na služebním a když mi v ovladači došla baterie, tak přijel frajer s vrtačkou a z...vil to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 (upraveno) ty vole, ja cumim. vcera jsem odjel do Blavy, tam jsem se zepral jak zok, neska dopoledne sem se nechal prevezt do Vidne (ridit jsem jeste nemohl, radsi), zepral se uz trochu min a zejtra dopo navrat do vlasti. V BA navecer poprchalo, ve Vidni odpoledne prselo, ted uz vecer ne, po snehu ani pamatky. Abych drzel notu, co me prave nastvalo, je obligatne rolex. zkousel jsem novy DJII s hladkou lunetou - nuda nuda sed sed, zlata vroubkovana luneta, jak se dostanu dom, vyndam je z vyprodeje - Submariner NoDate - jako dobry, da se, ale 6,2 je darda, to si radsi koupim dalsi s datumovkou od streetglidea. Yachtmaster s modrym cifrem - k dzinam bomba, ale 9,4, to se fakt pomatli, ne? Panerai 392 nemeli ani u Wagnera, ani u Wempe, ani u Habana, proste zero.. Upraveno 27. října 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 mně se dneska tenhle pohled moc líbil+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 teprf osum a já už straším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 teprf osum a já už straším ..já od 6ti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 ..já od 6ti..Tsss, já od pěti a navíc v práci:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky