Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Snezi :(

To mě taky sejří. Už před 14 dny jsem se objednával na výměnu gum, řada na mě vyšla až 5.11. - budu muset sehnat někoho jiného, tejden v tomhle na letních jezdit nehodlám.

Jinak dnešní pohled z okna byl šok - rosničkám to zase jednou vyšlo...

post-3263-013910900 1351328672.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak dnešní pohled z okna byl šok - rosničkám to zase jednou vyšlo...

U nás hnusně prší,ty máš alespoň hezkej výhled.

Dáš čaj rum a při každém napití pohled na hodinky - pohoda klídek,co bys chtěl :smile_anim:

Upraveno uživatelem hejdik
Odkaz ke komentáři

U nás hnusně prší,ty máš alespoň hezkej výhled.

Na druhé straně bytu už ten výhled tak pěkný není. Každopádně sněží čím dál tím víc a i když už mám pneuservis, tak jsem to raději nechal na zítřek.

post-3263-004773800 1351339231.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Ja som to vyriesiltak, ze som dal v servise vymontovatnzamky a dal tam len zaslepky. Auto ide otvorit len dialkovym. Odvtedy mam pokoj.

to je dobrej nápad - to jsem jednou nechal udělat na služebním a když mi v ovladači došla baterie, tak přijel frajer s vrtačkou a z...vil to stejně :D

Odkaz ke komentáři

ty vole, ja cumim. vcera jsem odjel do Blavy, tam jsem se zepral jak zok, neska dopoledne sem se nechal prevezt do Vidne (ridit jsem jeste nemohl, radsi), zepral se uz trochu min a zejtra dopo navrat do vlasti. V BA navecer poprchalo, ve Vidni odpoledne prselo, ted uz vecer ne, po snehu ani pamatky. Abych drzel notu, co me prave nastvalo, je obligatne rolex. zkousel jsem novy DJII s hladkou lunetou - nuda nuda sed sed, zlata vroubkovana luneta, jak se dostanu dom, vyndam je z vyprodeje - Submariner NoDate - jako dobry, da se, ale 6,2 je darda, to si radsi koupim dalsi s datumovkou od streetglidea. Yachtmaster s modrym cifrem - k dzinam bomba, ale 9,4, to se fakt pomatli, ne? Panerai 392 nemeli ani u Wagnera, ani u Wempe, ani u Habana, proste zero..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...