jacob Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 2Pavlucha: lidé, popřípadě obce, které to přímo "omezuje" dostanou peníze, vstupenky, apod. a musí samozřejmě souhlasit s tím, že kolem jejich domu povede rychlostní zkouška (která mimochodem trvá 2-4 hodin, ne třeba 2 dny). Není to tak, že by se člověk ráno probudil a před domem měl pásku se zákazem vstupu a žádné informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 ... hele, koukal jsem na to, ale řekni mi jednu věc - když tam vede přes vesnici nějaká trasa, to ty lidi maj lítat, aby se dostali přes náves, mají bejt zavřený doma nebo jak se to řeší?Přes vesnici se prostě má jezdit 50km/h a jestli je nutný, aby tudy vedla trasa závodu, tak ať tu rychlost dodržujou i "závodníci", ne? Maj všichni stejný pravidla, tak si není na co stěžovat.Jsem laik a beru to jenom svým mdlým selským rozumem, ale nechápu, proč tím závodem maj bejt omezovaný lidi, který to vůbec nezajímá ... To by jsi se musel zeptat pana Regnera, který BARUMKU pořádá snad od nepaměti, ale mám dojem, že vidíš pouze to co chceš, VŠICHNI lidi ( potencionální oběti) se jsou prostě jen podívat a jestli si myslíš, že v tom lese a nebo ve vesnici šel někdo náhodou na nákup a nebo na návštěvu pleteš se zle. Obec musí dávat svolení a dává je ráda, jelikož potom je tam tolik lidí co tam třeba na privatě bude bydlet a nebo pít pivo z místní hospody až příští rok. Ta tra´t je navíc myslím většinou každý rok stejná a mylými nebo žádnými změnami a jezdí se pouze obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Neber to jako útok - jen mě to zajímá.Nevidím jen to co chci, ale dívám se na to očima člověka, kterej tomuhle sportu prostě nějak nepropadnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 admin/modi - když už mažete OT, tak to smažte všechno. Nechápu jakej smysl má umazat půlku a půlku nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Neber to jako útok - jen mě to zajímá.Nevidím jen to co chci, ale dívám se na to očima člověka, kterej tomuhle sportu prostě nějak nepropadnul. Jak jse psal jsem nestranný a jistě nefandím nějakému ohrožování občanů, ale Tito lidé tam jaksi pochodují hlavně v rozporu se zdravým rozumem !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Jak jse psal jsem nestranný a jistě nefandím nějakému ohrožování občanů, ale Tito lidé tam jaksi pochodují hlavně v rozporu se zdravým rozumem !!!! Z těch videí je tedy opravdu vidět, že některým lidem na životě moc nezáleží anebo je to také určitý styl čerpání adrenalinu, blázni Jinak to mohl být pěkný zážitek, taky bych se někdy chtěl v něčem takovém svézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 asi resite tu rallye.. njn, ja nejsem moc citlivka, ale jak jsem slysel, co se stalo tem divkam, fakt me zamrazilo :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Z těch videí je tedy opravdu vidět, že některým lidem na životě moc nezáleží anebo je to také určitý styl čerpání adrenalinu, blázni Jinak to mohl být pěkný zážitek, taky bych se někdy chtěl v něčem takovém svézt Hm tak já už asi ani neZa prvé mě potom bylo dost , ale dost blbě od žaludku ( ty tři erzety trvaly cca 25,35 a 35 minut) Fakt hroznýZa druhé právě na těch těch třech Erzetách v ten poslední den jsem jel ( se vezl) asi z civilů jako poslední a potom Barumku zrušili ( předčasně ukončili) jelikož i právě zde tragicky a zbytečně zahynul člověk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 nevite jestli opravdu yvaine a g-shock je jedna a tataz osoba? viz prave zamcene prodejni vlakno omega seamaster. chovani obou k tomu opravdu svadi ale nerad bych soudil nekoho nepravem. Tak to je, Milošu, zase průůůůsej, jako profi nakoupil, ale prodat chtěl jako někdo neprofi. Každopádně ty dvě chrono identity mě tu sejřou nejvíc. Ty voe, to je fakt nemohl prodat jako profi? A navíc ty vejmysly kolem, takhle se vodejat. Co na to MODERÁTOŘI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Co na to MODERÁTOŘI? Už to řešíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Už to řešíme.díky i za následné info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Už to řešíme.Takže je to fakt jeden člověk? Ach jo, a ještě ty schizofrení kecy okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Z mého pohledu, a znova opakuji, že vycházím jen z veřejných informací, je to primárně chyba těch holek, v druhé řadě pořadatelů. Pilot za to nemůže, jen se snažil dělat svojí práci.....Nezlobte se, ale jakákoli sportovní aktivita přeci nemůže být považována za činnost stojící mimo právo, tzn. skutečnost právem neregulovanou a trestně právně nepostižitelnou, a to jenom proto, že se jedná o sport, tzn. tedy o specifickou činnost, kdy sportovec "dělá jen" svou práci. I proto musí být posouzena subjektivní stránka daného činu, tzn., zda v případě jezdce nešlo o nedbalostní trestný čin. Pokud by člověk měl ad absurdum přistoupit na podobnou argumentaci, pak by klidně mohl tvrdit, že nevinný člověk, který dostal zbloudilou kulku v důsledku policejního zásahu, měl smůlu a může si za to sám, protože se holt ocitnul v nesprávnou dobu na nesprávném místě, zatímco policista žádnou vinu nenese, protože dělal jen svou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Nezlobte se, ale jakákoli sportovní aktivita přeci nemůže být považována za činnost stojící mimo právo, tzn. skutečnost právem neregulovanou a trestně právně nepostižitelnou, a to jenom proto, že se jedná o sport, tzn. tedy o specifickou činnost, kdy sportovec "dělá jen" svou práci. I proto musí být posouzena subjektivní stránka daného činu, tzn., zda v případě jezdce nešlo o nedbalostní trestný čin. Pokud by člověk měl ad absurdum přistoupit na podobnou argumentaci, pak by klidně mohl tvrdit, že nevinný člověk, který dostal zbloudilou kulku v důsledku policejního zásahu, měl smůlu a může si za to sám, protože se holt ocitnul v nesprávnou dobu na nesprávném místě, zatímco policista žádnou vinu nenese, protože dělal jen svou práci. A jak myslis,ze to u tech policajtu je?presne tak jak napsals.jestli pri zasahu nekdo dostane kulku a prokaze se,ze to jeho jednani bylo spravne a nestrilel si jen tak,tak je bez uhony,tak to proste je a tech pripadu uz bylo i dost docela.kdyby se ukazalo,ze strilet nemusel,tak by mel mozna problem,ale jinak to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) A jak myslis,ze to u tech policajtu je?presne tak jak napsals.jestli pri zasahu nekdo dostane kulku a prokaze se,ze to jeho jednani bylo spravne a nestrilel si jen tak,tak je bez uhony,tak to proste je a tech pripadu uz bylo i dost docela.kdyby se ukazalo,ze strilet nemusel,tak by mel mozna problem,ale jinak to tak je.Obávám si, že glosuješ něco jiného. Reagoval jsem na příspěvek, ve kterém se apriori předpokládá, že řidič za nic nemůže a na vině jsou primárně ty holky. Což je podobné jako by někdo řekl, že nešťastník, který dostal zbloudilou kulku na ulici, si může za svou smrt sám, protože neměl nikam chodit a měl sedět doma. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak jsem překonal svůj vlastní stín a ukecal kolegu o vložení. UF !!!! Jsou tam vložena celkem tři videa a všechna mají docela velkou vypovídající hodnotu, tak skoukněte všechny tři když jsem se s tím musel crcat. A POZOR, nikoho ani v nejmenším neobhajuji, ale udělejte si obrázek sami. ( sorry za kvalitu. ale ten foťák nešel udržet) Hlavně by jsi měl místní informovat o tom, že trať je oficiálně uzavřená až po průjezdu toho auta ve kterém se vezeš - ne před ním . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak jsem překonal svůj vlastní stín a ukecal kolegu o vložení. UF !!!! Jsou tam vložena celkem tři videa a všechna mají docela velkou vypovídající hodnotu, tak skoukněte všechny tři když jsem se s tím musel crcat. A POZOR, nikoho ani v nejmenším neobhajuji, ale udělejte si obrázek sami. ( sorry za kvalitu. ale ten foťák nešel udržet) Hlavně by jsi měl místní informovat o tom, že trať je oficiálně uzavřená až po průjezdu toho auta ve kterém se vezeš - ne před ním . možná si myslíš stejně jako Ti lidé, že od nás jim nic nehrozilo. Jeli jsme poslední tři erzety v den kdy Barumku díky také tragické události uzavřeli a jel jsem v autě, které tzv. uzavírá s majáky trať = Předchozí strana, ale to je jedno viď :-) Ale je zbytečné se o tom dále bavit, jelikož jak říkám NIKOHO NEOBHAJUJI ale UKÁZANÁ PLATÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Takže je to fakt jeden člověk? Ach jo, a ještě ty schizofrení kecy okolo... Tak jsem si to přečetl a zírám.On asi nebude žádný James Bond,ale takhle to odfláknout...To by asi vyřešil i Beavis s Butt-headem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Jeli jsme poslední tři erzety v den kdy Barumku díky také tragické události uzavřeli a jel jsem v autě, které tzv. uzavírá s majáky trať = Předchozí strana, ale to je jedno viď :-) Ale je zbytečné se o tom dále bavit, jelikož jak říkám NIKOHO NEOBHAJUJI ale UKÁZANÁ PLATÍ No tak pokud tomu dobře rozumím tak auto, které uzavírá trať jede první a za ním je trať uzavřena (tzn., že ty lidi co jsi kameroval před autem se až od tebe dozvěděli, že se bude závodit), takže to video dle mého názoru nemá žádnou vypovídací hodnotu. Po skončení jízdy jede opět auto "s majáky", které trať zase otevírá.Alespoň za mých časů se to tak provozovolo a někde jezdili i předjezdci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BalonOK Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Dnes mě nas.... ženská v čistítně v Centro Zlín. Připekla mi knoflíky k obleku :-( Prej se to někdy stává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky