Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A to mažeš SZ i tam, kde někdo někoho odrbal, nepřišel na domluvenou schůzku, atd. ? Pochybuju, že v těhle případech osočovaný souhlasí se zveřejněním SZ.

Tobe prijde normalni cist si tady osobni konverzaci? Chapu, ze je to senzace, ale SZ je soukroma zprava.

Nemazu v pripade, ze je nekdo poskozen.

Odesláno (upraveno)

Co mě právě naštvalo? Todle: hale...ty nakrájený žrádlo a ostatní...nechcete se na to mrmlání fakt vyprdnout. Včetně toho, jak má každej takovej mrmla plnou hubu gentlemanství v dřevních dobách tohodle serveru. Gentlemanství je stav mysli a já jím určitě nejsem. Za tu dobu, co jsem dřív lezl na různý srazy, jsem myslím potkal maximálně snad jednoho člověka, co se k tomuto stavu trochu blížil. Tak sakra, kde jsou ti ostatní?

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Ten ban pro salama, jestli je to pravda, zrus. To se k tobe nehodi. Na zverejnovani SZ si udelaji lidi nazor sami. A capraccio ma s temi milicionari pravdu. Slova, jako "rozesiraci", jsou jak ze slovniku PSVB.

Odesláno

Za zverejneni osobni konverzace.

A proč ho nedostal hned poté, co ji zveřejnil, ale až poté, co jsi ji smazal a pokoušel ses v tomhle vlákně vytvořit nějaký argumentační konstrukt na svou obhajobu?

Osobní konverzace už byla dávno zveřejněná a Pleva sem furt psal... Akorát Tě pak zahnal do kouta nabídkou, že zveřejní konverzaci celou, když jsi reklamoval její neúplnost - a v tu chvíli ban dostal.

Náhoda, žejo? ;)

Pánové, onanujte si tu nad svým gentlemanstvím, já jdu do hospody, byť ne na to místním psychoterapeutem doporučované pivo. Se slušnými lidmi.

Odesláno

pokoušel ses v tomhle vlákně vytvořit nějaký argumentační konstrukt na svou obhajobu?

Nemam duvod se obhajovat, opravdu ne.

a v tu chvíli ban dostal.

Náhoda, žejo? ;)

Napsal jsem mu nejdrive SZ, bez reakce.

Odesláno (upraveno)

Co mě právě naštvalo? Todle: hale...ty nakrájený žrádlo a ostatní...nechcete se na to mrmlání fakt vyprdnout. Včetně toho, jak má každej takovej mrmla plnou hubu gentlemanství v dřevních dobách tohodle serveru. Gentlemanství je stav mysli a já jím určitě nejsem. Za tu dobu, co jsem dřív lezl na různý srazy, jsem myslím potkal maximálně snad jednoho člověka, co se k tomuto stavu trochu blížil. Tak sakra, kde jsou ti ostatní?

Ty nevěrníku, myslel jsem , že jsme k sobě měli blízko a Ty si myslíš na někoho jiného.

Neuděláš nic říkám já.

NĚKOLIK identit, mnoho řečí o ničem a málo o hodinkách. Tak to tady teď prostě chodí Řada lidí se sem chodí jen vycintat a plkat, bo dostali doma od manželky vynadáno, nebo je slečna kopla do p....e a nebo se s nimi kamarádi co měli už nechtějí dál hádat.

Všechno začal Kuba ( Jakubisko) kterému ztrpčuje život člověk, který je na úrovni těch tady u nás. Jak je jejich úroveň vysoká si kámo urči sám. :-))))

Upraveno uživatelem long
Odesláno

To je jako v demokracii... pozor abychom JEDNOU nahodou JEDNOMU malinko neublizili... tak se raději lejnama budeme PORAD vedome brodit VSICHNI.

Muj nazor je ten, ze plati pravidla. V pravidlech je, ze moderator ma pravdu a neobhajuje sva rozhodnuti. Komu se to nelibi at resi odvolani moderatora s adminem. Co je na tom k nepochopeni, ze jsme na soukromem komercnim serveru a ne na facebooku? Komu se to nelibi, at jde jinam nebo zalozi svuj server. Kdyz bude dobrej, rad se zaregistruju.

Kdyz se moderator bude ohlizet na vsechny diskutujici, nikdy neudela rozhodnuti. A co nastane? chaos, bordel. Proto by nemel byt volen, ale jmenovan. Bez represi neznam pripad, kde by se lidi chovali jako lidi a ne jako dobytek. Kdyz nastoupite do prace a sef vam ublizi, taky mate dve moznosti. Bud odejit, nebo se smirit s tim, ze kazdy den neni posviceni...

Odesláno (upraveno)

Dostat ban (a jeste smaznou ty prispevky) od toho, ktery tyto SZ sam psal a usvedcovalo ho to z dost divneho a dle meho podvodneho chovani je vice nez podivne. Se zverejnovanim SZ pokud obe strany s tim nesouhlasi mam taky problem, ale tady jsi figuroval ty, jako moderator a mel to tedy poresit admin.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Dostat ban (a jeste smaznou ty prispevky) od toho, ktery tyto SZ sam psal a usvedcovalo ho to z dost divneho a dle meho podvodneho chovani je vice nez podivne. Se zverejnovanim SZ pokud obe strany s tim nesouhlasi mam taky problem, ale tady jsi figuroval ty, jako moderator a mel to tedy poresit admin.

Píšeš zasvěceně jako kdyby se jejich SZ také zůčastňoval a navíc nešetříš obviněními o podvodnickém chování. ZVLÁŠTNÍ

Mám pocit, že tady jaksi opět začínají vynášet soudy členové kteří vědí buď prdlačku a nebo starou belu a tu ještě z doslechu, ale to jistě nebude Tvůj případ co ?

Myslel jsem si, že vy tam nahoře máte chladnější hlavu a rozmyslíte se než zmáčknete ENTER.

Odesláno

Vim o tom to co ty. Takze stejne nic. Mozna na rozdil od tebe jsem cetl alespon tu konverzaci, ktera byla zverejnena. Pokud to chtel Baker objasnit tak ji bud mel zverejnit celou, neco k ni napsat atd. Ne ji smaznou a jeste zabanovat toho, se kterym si ty SZ psal. I proto jsem tam napsal dle meho - podvodne chovani, protoze jsem nemel moznost to precit cele, jen co jsem se docetl tady. Nechapu, proc se navazis do me, bud je Baker tvuj kamos nebos to necetl. Muzes mi napsat o jaka obvineni jde?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já bych si tipnul, že to bylo tohle, jak vedoucí kamil záměrně udělal takovouhle sviňárnu.

Pro tebe je svinarna, kdyz jedu na sraz do KV? Nemam na to plne pravo? Co je zamerneho na tom, ze chci videt a pokecat s kamarady a dobre se najist z proslavene fazerovy fosny? Neni spis svinarna, kdyz mi Salamio napise tebe neberu?

Odesláno

Pro tebe je svinarna, kdyz jedu na sraz do KV? Nemam na to plne pravo? Co je zamerneho na tom, ze chci videt a pokecat s kamarady a dobre se najist z proslavene fazerovy fosny? Neni spis svinarna, kdyz mi Salamio napise tebe neberu?

Jenom mi to připomíná chování tadeáše. Nebudu to dál řešit, ať si na to každej udělá názor sám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...