Návštěvník dlubix Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Hele co se zase bavit o hodinkách, hm? Nebo si založte nasranmag.cz a tam si dejte třeba do huby. Je mi celkem fuk, co Pleva udělal nebo neudělal. Jestli dostal BAN a cítí se ukřivděn, má možnost se tu k tomu vyjádřit. Což zatim neudělal, ne? Nevim, co vás pořád žere. African: sibiř by byl dobrej mod, udělal by tu z toho rolexforum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Nic vracet nebudu, protože mi to přešlapováni v h***ě nebaví a nebudu zveřejňovat soukromou konverzaci = v zásadě to shrnul Honza71 .......a vy ostatní se soustřeďte na nákup vánočních dárku, souložení s manželkami, olizování výloh s hodinkami a hlavně klídek - a nebo založte vlákno,"YPO je blboun" aspoň budu moct dát někomu BAN Zdar a sílu A to je slovo do rvačky....máš recht !!! Já bych dal třídenní BAN všem v tomto vlákně co jsou a ono by to trošku schládlo. Stihnou pomilovat manželky, nakoupit dárky a vše co jinak nestíhají, protože tady plevelí...včetně mě, ocení to i rodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 štve mě to už týden.nevím jakou mám koupit squashovku.to je tak,když někdo nerozhodný má na výběr z více kusů něco od QM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 něco od QM Tak tuhle znacku vidim prvne.Pleje s tim nekdo z profiku svetovych?Me nejvic laka Tecnifibre.Kazdopadne musim vybrat znacku,ktera ma rucku tvarove spis do ctverce.ted jsem mel Head a ta je hodne do obdelniku a to mi nesedi,chudina uz to ma za sebou...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 a ja bych modem udelal sibire, to by byla teprve p.rdel To bude další krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Bez toho, že bych byl na straně Bakera či Plevy, tak si dovolím jen jeden komentář - tohle je pičovina na eNtou.Jak může dostat Pleva banána za zveřejnění soukromé korespondence a Baker pak beztrestně zveřejnit soukromou smsku, kterou od Plevy dostal?Kluci moderátorští, buď měřte všem stejně a nebo běžte do p....e. A jestli je můj příspěvek na BAN, tak mi ho klidně dejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Me dostal vcera pan Bolek Polivka v poradu Ano sefe!Mel by se bud zacit lecit,nebo by mu nekdo mel rict,ze ty jeho trapny vtipky stojej za hov.no.A lituju jeho zamestnance,ktery to musej poslouchat a notabene to jeste obdivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Me dostal vcera pan Bolek Polivka v poradu Ano sefe!Mel by se bud zacit lecit,nebo by mu nekdo mel rict,ze ty jeho trapny vtipky stojej za hov.no.A lituju jeho zamestnance,ktery to musej poslouchat a notabene to jeste obdivovat. Mám stejnej názor. Bylo mi z toho špatně - ani jsem neměl sílu to dokoukat.Do toho jeho madam, která jim při každý příležitosti dala sežrat, že jí přehlídli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 A abych nebyl offtopic. Štve mě, že pár notorických rozesíračů nutí k rezignaci jednoho z nejslušnějších lidí, co tady od začátku znám. A který toho pro fórum udělal nesrovnatelně víc, než všichni minulí, současní i budoucí rejpalové dohromady.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 jo jo jeden z pro me nejvic nasiracich dilu ano sefe, jeste vic me nasralo za na tu farmu dostal Polivka dotaci 24 mega z EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Mám stejnej názor. Bylo mi z toho špatně - ani jsem neměl sílu to dokoukat.Do toho jeho madam, která jim při každý příležitosti dala sežrat, že jí přehlídli ...Taky jsem to v půlce vypnul, bylo mi trapně za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 to byla fakt taková trága? jsem se nedíval... někde to musim sosnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 to byla fakt taková trága? jsem se nedíval... někde to musim sosnout http://www.iprima.cz/anosefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Taky jsem to v půlce vypnul, bylo mi trapně za ně. jo, jo, taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 jo jo jeden z pro me nejvic nasiracich dilu ano sefe, jeste vic me nasralo za na tu farmu dostal Polivka dotaci 24 mega z EUTo není o Polívkovi, ani žádné já na bráchu... Na to se dotace dávají po celé republice, u nás taky postavili hotel s nějakýma trampolínama a bobovou dráhou za naše peníze. Ale s..e mě to taky, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Taky jsem to v půlce vypnul, bylo mi trapně za ně.Hele tenhle pocit,že ti je za ně trapně,to je přesně vono.Já to dokoukal jen kvůli manželce,ale nadával jsem jak špaček.Dyť von už je z toho chlastu úplně vypatlanej. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 to jste ještě nezažili daniela landu... měl jsem to štěstí minulej tejden na jeho unplugged koncertu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 to jste ještě nezažili daniela landu... měl jsem to štěstí minulej tejden na jeho unplugged koncertu..zito44 nebyl ve forme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Já to dokoukal jen kvůli manželce,ale nadával jsem jak špaček.Na velkou pěst byla hlavně ta drzá kuchařka.Ta má štěstí,že Bolek je takové valašské dobračisko.Mám pocit,že stejně bezduché a unylé bude i kurvahoši....II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Na velkou pěst byla hlavně ta drzá kuchařka.Ta má štěstí,že Bolek je takové valašské dobračisko.Mám pocit,že stejně bezduché a unylé bude i kurvahoši....II. Souhlas, ta kuchařka byla fakt na přesdržku...ale on to byl její obranej mechanismus. Bolka mi bylo spíš líto, něco podobnýho mám v rodině...člověk jen kouká, jak se ten druhej ničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky