Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry, nevím co to je pálení žáhy, ale tyto kapky mi zabírají na všechno.

Tak, že i na ten potvrduntý kotník ? :-)))

To: Mondeo , ano to jsou ony,

20 kapek na lžičku zapít poté skleničkou vody a při pálení žáhy a nebo bolesti žaludku ( například z přemíry apřeplácání se jídlem na rodinné oslavě) to je za hodinu pryč.

Odesláno

Včerejší koncert Pražského výběru v Pardubicích. Výběr jako vždy na plno, ale zvukaře bych zabil !!!!!!!!! Musel sem odejít, fakt se to nedalo....

Odesláno

Nedopatřením jsem na youtube shlédnul včerejší výblitek kouzelníka ŽIDO 44.

No nazýval bych to rovnou klidně pravým jménem. Žito obecně a jeho prezentace Landou byl průser a ostuda. Já školit nepotřebuji, už ten koncept se hodně podobá SEKTĚ.

Ani ne tak naštavala mě Nova, ale spíše zklamala, že tohle skoro vymívání mozků, otevřené vulgarity a výhružky okamžitě nezatrhla a nedala tam něco ze záznamu.

Na druhou stranu každému co jeho jest a někdo má rád holky a někdo Žito 88.:smile_anim:

Odesláno

No nazýval bych to rovnou klidně pravým jménem. Žito obecně a jeho prezentace Landou byl průser a ostuda. Já školit nepotřebuji, už ten koncept se hodně podobá SEKTĚ.

Ani ne tak naštavala mě Nova, ale spíše zklamala, že tohle skoro vymívání mozků, otevřené vulgarity a výhružky okamžitě nezatrhla a nedala tam něco ze záznamu.

Na druhou stranu každému co jeho jest a někdo má rád holky a někdo Žito 88.:smile_anim:

tohle jsem poslouchal dvě hodiny. vůbec jsem na to nebyl připravenej a chtěl jsem z koncertu po půlhodině odejít.. bylo to těžký dilema, protože to přece jen prokládal písničkama. a ty se naštěstí nezměnily.

Odesláno

tohle jsem poslouchal dvě hodiny. vůbec jsem na to nebyl připravenej a chtěl jsem z koncertu po půlhodině odejít.. bylo to těžký dilema, protože to přece jen prokládal písničkama. a ty se naštěstí nezměnily.

Mesiášským komplexem trpěl vždycky... jen nevím zda-li se už definitivně zbláznil a nebo je to další mistrná PR.

Odesláno (upraveno)

Mesiášským komplexem trpěl vždycky... jen nevím zda-li se už definitivně zbláznil a nebo je to další mistrná PR.

tipoval bych to na kombinaci obojího Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Naboural jsem si služebního Nissana, zadní čelo v prd.li.Debil

Na copak jsi myslel ty kluku? :D No hlavně, že jsi v pohodě, né, myslím zdravotně?

Odesláno

ze se mi dnes vratil ze servisu kocarek, ktery tu mam v prodejnim vlakne a ma prorizly ten molitan na madlv v delce 3cm. chtel jsem ho dat uplwme do cajku, aby byl pripravenej pro nejakeho noveho majitele na 100%. Neni to tolik videt, ale hrozne me nastvalo. nekam neco poslu a vrati se mi to zniceny.

Odesláno

Na copak jsi myslel ty kluku? :D No hlavně, že jsi v pohodě, né, myslím zdravotně?

No nic vycouvával jsem z řady a protože mám kvůli převozu trhavin neprůhlednou nástavbu tak jsem si tam dal parkovací kameru.No a jak jsem vyřadil zpátečku tak mě to ani nedošlo že mi zhasl monitor a než jsem zařadil jedničku tak rána a bylo to.No přesně na roh zaparkovanýho druhýho tereňáku.Jo člověk nemá v práci pospíchat,naštestí se nikomu nic nestalo jen ten Nissan má nabourané to samé místo jak na jaře když mi ho uplně stejně nabořil kolega. :wallbash: Ale dopravka v pohodě za 400kč a bez bodové újmy a moc sympatická policistka :wub:

Odesláno (upraveno)

Co se s nima stalo?

Asi jako všechny Aquaracery, závit na korunce, nebo krčku v hajzlu. Snad to opravěj zadarmo v záruce, ale spíš ne.

BTW gratulace k IWC!!

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...