Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

GPS mají skoro všichni co znám, od r. 2015 to musí výrobci montovat do aut seriově (eCall), ostatní budou připojeni do systému mýtného na všech silnicích, takže velký bratr přichází. Prostě žijeme ve světě plném sledovací techniky, kterou mimo jiné každý nosíme denně s sebou (GSM) a kamery všude přibývají rychlým tempem. Na druhou stranu každý zaměstnavatel si chrání svoje náklady a po zavedení GPS zpravidla klesnou o 30% (viděl jsem jedince s 50%). Já jsem to vyřešil jednoduše, jezděte si svými auty nebo HMD a světe div se, taky to funguje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..opět Škodofka..stáří 3roky a 15dní..najeto 47315km a jsou v háji obě přední ložiska..NECHÁPU..!! :furious:

..jo a autorizovaný servis..to Vám hučí beztak ty zimní gumy..no nebýt to Contíkys 8,5mm vzorku..tak tomu i věřím..ale.. :eek:

Odkaz ke komentáři

bedja : Jo a pak si přečteš, že vláda chce, aby po velkých bouračkách opravených v "neautorizovaných" servisech muselo auto na STK zkontrolovat, jestli ta příčka ve dveřích je nová. Zřejmě rentgenovým viděním nebo nevím.  

montemar : Nestežuj si, spíš děkuj, že nemáš auto, kde musí náraznik a světlo ven kvůli takové kravině.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Když ono to u nás bez té buzerace bohužel nějak nejde, protože sebekázeň není nějak v módě, vše se hned bere jako porušení práv, svobod a demokracie. Jenže demokracie není anarchie ač se s ní zaměňujete.

A kázeň řidičů u nás je děsná, vždyť to denně všichni vidíme. Stačí si jen všimnout, kolik lidí při řízení telefonuje.

sorry, ale v cem je problem s tim telefonovanim?

pokud se nekdo neumi soustredit na 2 veci zaroven, tak to handsfree neresi .... a pokud se soustredit umis a mas automat, tak HF nepotrebujes, pokud teda nemas ve zvyku mluvit hodne dlouho, pak bez HF boli ruka :)

Odkaz ke komentáři

sorry, ale v cem je problem s tim telefonovanim?

pokud se nekdo neumi soustredit na 2 veci zaroven, tak to handsfree neresi .... a pokud se soustredit umis a mas automat, tak HF nepotrebujes, pokud teda nemas ve zvyku mluvit hodne dlouho, pak bez HF boli ruka :)

Ja telefonuju v aute bezne, protoze se zpravidla nudim. 

Sorry, ale problém je v tom, že to je zakázané a zákazy by se měly dodržovat. Odvádí to pozornost od řízení na které kdyby se každý soustředil, tak by nebylo tolik nehod.

Obecně vzato, nejhorší je to, když si každý uzpůsobuje předpisy podle svého zvážení a řekne si tohle dodržovat budu a tohle ne. To je pak anarchie, která ohrožuje všechny.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale problém je v tom, že to je zakázané a zákazy by se měly dodržovat. Odvádí to pozornost od řízení na které kdyby se každý soustředil, tak by nebylo tolik nehod.

Obecně vzato, nejhorší je to, když si každý uzpůsobuje předpisy podle svého zvážení a řekne si tohle dodržovat budu a tohle ne. To je pak anarchie, která ohrožuje všechny.

Tady skoro nemá cenu reagovat. Jeden má automat a umí se přeci soustředit na dvě věci najednou, druhý telefonováním v autě překonává nudu. Budem doufat, asi marně, že je to myšleno jako sarkasmus. A více ani slovo, ať nevyvolám nějaký flame - to bych nerad. Tohle si každý musí zvážit sám.

Odkaz ke komentáři

V aute taky telefonuju, ridim jednou rukou (druhou mam na pace), taky v aute piju (kafe, vodu), obcas i jim, mam radio na plny koule a zpivam si, bavim se hodne s lidma (i s tema co sedi vzadu), taky se rozciluju a vztekam, vozil jsem i psa..............jo a davam si maly pivo po obede. Jezdim 17 let bez nehody a mam RP A,B,C,E,T.................a nesnasim zbytecnou sikanu!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

V aute taky telefonuju, ridim jednou rukou (druhou mam na pace), taky v aute piju (kafe, vodu), obcas i jim, mam radio na plny koule a zpivam si, bavim se hodne s lidma (i s tema co sedi vzadu), taky se rozciluju a vztekam, vozil jsem i psa..............jo a davam si maly pivo po obede. Jezdim 17 let bez nehody a mam RP A,B,C,E,T.................a nesnasim zbytecnou sikanu!

Ovšem je vědecky dokázáno, že telefonování dokáže od řízení odvádět daleko více než tebou oblíbené činnosti. Ale tak samozřejmě myslet si může každý co chce, i jedinci kteří nerespektují autority. Taky nemám rád šikanu, ovšem zrovna telefonování je v autě opravdu nebezpečné. Nebo jsi snad frantíku expert na tuhle problematiku? :F PS: Seš klikař, že sis v autě ještě nerozbil hubu :)

Odkaz ke komentáři

..myslíš tu šikanu..jak za oranžovou dostaneš 5 bodů a litr pokutu..to mě potkalo v neděli.. :furious:

..jo a ne ve městě..ale téměř na poli na kyvadlovém semaforu.. :death:

Odkaz ke komentáři

Ovšem je vědecky dokázáno, že telefonování dokáže od řízení odvádět daleko více než tebou oblíbené činnosti. Ale tak samozřejmě myslet si může každý co chce, i jedinci kteří nerespektují autority. Taky nemám rád šikanu, ovšem zrovna telefonování je v autě opravdu nebezpečné. Nebo jsi snad frantíku expert na tuhle problematiku? :F PS: Seš klikař, že sis v autě ještě nerozbil hubu :)

Jezdim opatrne, neriskuju, nejsem debil. To ze obcas zvednu telefon nebo si kousnu bagety anebo se napiju proste neni tragedie. Na to nemusim bejt expert, jen si myslim, ze by se ty srouby nemuseli utahovat tak drsne :-)

Odkaz ke komentáři

..myslíš tu šikanu..jak za oranžovou dostaneš 5 bodů a litr pokutu..to mě potkalo v neděli.. :furious:

..jo a ne ve městě..ale téměř na poli na kyvadlovém semaforu.. :death:

No presne tak, nebo kdyz jsem u Hlavaku v zacpe, tak telefon neni snad ani prestupek, protoze nejedu ale "parkuju"  :)

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

No presne tak, nebo kdyz jsem u Hlavaku v zacpe, tak telefon neni snad ani prestupek, protoze nejedu ale "parkuju"  :)

..z keříku opodál na mě vyletělá málem zásahovka..majáky a houkání jak v americkém filmu.. :eek:

..a to jezdím opravdu předpisově..minimálně dva roky jsem neměl vůbec žádný přestupek..a to ani blbé prkování..!!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Pavčo nic ve zlým ale todle slepý adorování všech nařízení a zákonů ti jednou může přivodit újmu - např. když ti policajt nařídí, abys mu vyprásk rákos a stěžovat že si můžeš pak. A plus pak sem budeš psát, že by to musel udělat každej, tak jako co, žejo... :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Pavčo nic ve zlým ale todle slepý adorování všech nařízení a zákonů ti jednou může přivodit újmu - např. když ti policajt nařídí, abys mu vyprásk rákos a stěžovat že si můžeš pak. A plus pak sem budeš psát, že by to musel udělat každej, tak jako co, žejo... :D :D :D

To je věc názoru, ale hlavně osobní sebekázně a disciplíny. Někdo se snaží chovat se tak, aby byl nějaký řád, aby neobtěžoval jiné. A někdo stále jede tak na hraně a zkouší, kam až může zajít. A když mu to neprojde, tak je pak uražený a hovoří o zvůli a šikaně. Pokud jde o věci, kdy případný průšvih postihne toto, kdo se tak chová, tak je to v pohodě. Pokud to odnese někdo nevinný, tak je to průšvih. Je to poslední dobou stále více v módě, stále někde slyšíme o omezování, šikaně, atd. A přitom by stačilo dělat to, co se dělat má a nedělat to, co se dělat nemá. Jak prosté.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...