Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Áno to je niečo podobné. Neviem na čo by som mal čakať na ľudoprázdnej  PREHLADNEJ ceste kvôli dákemu blbému svetlu. Som natolko inteligentný, že sa viem rozhodnúť aj bez svetla...

Ano, ano, silnice máme plné inteligentních řidičů, kteří přece sami nejlépe ví, jakou rychlostí můžou jet, jestli projet křižovatku na červenou, atd... Ono to podle toho taky vypadá.  

Odesláno

Ano, ano, silnice máme plné inteligentních řidičů, kteří přece sami nejlépe ví, jakou rychlostí můžou jet, jestli projet křižovatku na červenou, atd... Ono to podle toho taky vypadá.  

Ano, najlepšie sa argumentuje takto. Všetci sú zlí a majú vymetené hlavy.

Odesláno

Ano, najlepšie sa argumentuje takto. Všetci sú zlí a majú vymetené hlavy.

Ne, ne, ty jsi psal o inteligentních řidičích.

Odesláno

Ono to je také o tom, že hodně lidem se sposta věcí nelíbí a jak to či ono nefunguje. Ale kdyby se dodržovaly pravidla tak jak jsou, tak by těch sposta věci i fungovalo a nebyl by problém.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

......... Změňte téma, nebo to promažu.

:D :D :D Úplně sem si ucvrk strachy.

Odesláno
Včera 12.4.1944 měl narozeniny PAN Karel Kryl. V meinstreamových médiích o tom ani hrubé h...o. Přednost mají falešné modly úpadku a jiné šlapky. Tak Karle všechno nejlepší..  (Alespoň na Chronomagu).  Abych nebyl OT, tak minulý týden mě naštvala euthanasie naší fenky (12let těžká rakovina Am.kokr) Ale už je doma nový čokoládový BEN 2měsíce Americký Kokr. http://www.youtube.com/watch?v=w36PyUxC81w

post-17158-0-04537400-1365889037_thumb.jpg

Odesláno

Tak mě napadlo, že vytáhnu staré zpěvníky a něco od Karla si zase zahraju. Dík za připomenutí tohoto výročí. Jak říkají moudří, člověk žije tak dlouho, dokud je v paměti jiných lidí.

Odesláno

V pondělí se mi dostal zloděj do garáže a ukradl nějaké ptákoviny. Kola a jiné cennější věci nikoliv, ty jsem měl ještě zajištěné řetězem.

Uplynuly 3 dny a zloděj se vrátil pro ta kola. Tentokrát se do garáže ale nedostal, tak aspoň dokurvil ty nové zámky, co jsem instaloval.

To by mě zajímalo, jestli přijde ještě jednou, hajzl.

Odesláno

Sekat ruce ne!!! To bychom je museli živit s invalidním důchodem, ale vytetovat Z (jako "Zoro") na nos, to by stačilo, normálně by mohli makat a každý by si na ně dal pozor.

když ho budem živit na důchodu tak to bude stát pár tisíc a on skoro jistě žádnou další škodu neudělá. Když ho označkuješ, stejně makat nebude. Nic neumí, nikdo normální ho nezaměstná a dát si na něj pozor dost dobře nejde když ti v noci vleze do baráku nebo garáže.

Odesláno

venku konečně azuro a příjemný teploty...a mě skolil nějakej bacil :-/

jsme na tom stejně, v sobotu a v neděli na kole a už je to tady, už ho cítím jak si škrábe v krku zmetek jeden

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...