hejdik Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Naštvalo mě,že když už si po delší době zase vyberu hodinky,tak mi nepadnou na ruku
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Čistě technicky - uvažuju o nich taky - jen na gumě - v čem ti nesedly? Nerad bych udělal stejnou chybu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Info u záložny MSD Ajajaj Co na to náš finanční expert Patrik? Bude RUN??
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Jaké?Link by nebyl?Steinhart Ocean 2
adamo Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Vím, že je to ohraná písnička, ale... česká pošta. Ve středu 15.5. kolem 21:30 podán balík do ruky s tím, že má být doručen v pátek. Balík samozřejmě ještě nedorazil a momentálně je v trackingu údaj "Zásilka přepravována k dodací poště". Oni si fakt můžou dělat co chtějí? Všude píšou "garance dodání následující pracovní den". Dá se to nějakým způsobem reklamovat? Požadovat třeba vrácení peněz nebo něco? To přece není možné, aby člověk zaplatil 103Kč za službu, kterou oni nesplní...
gougy Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Vím, že je to ohraná písnička, ale... česká pošta. Ve středu 15.5. kolem 21:30 podán balík do ruky s tím, že má být doručen v pátek. Balík samozřejmě ještě nedorazil a momentálně je v trackingu údaj "Zásilka přepravována k dodací poště". Oni si fakt můžou dělat co chtějí? Všude píšou "garance dodání následující pracovní den". Dá se to nějakým způsobem reklamovat? Požadovat třeba vrácení peněz nebo něco? To přece není možné, aby člověk zaplatil 103Kč za službu, kterou oni nesplní...tady je nějaké čtení edit: ale osobní zkušenost nemám, nemám na to nervy ani čas a to jsem přesvědčený, že takových jsou řady lidí.. Docela zajímavý obchodní model, platba za službu s určitým % chybovosti a s podstatně nížším% vymáhání rozdílu ceny při nesplnění podmínek Každopádně chyby se stávají a vetšinou pak nas-rou - naštěsí se mi ještě nestalo, že by na ČP viselo něco opravdu důležitého (ano, jednou mi do začátku dovolené nepřišly hodinky-pozitivum-důvod navíc si na letišti koupit další kousek ) Upraveno 18. května 2013 uživatelem gougy
ondrej80 Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Rano zmokol na bicykli a teraz azuro... no aspon sa nemotali ludia a ani auta nejazdili....
kdojinej Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Mě obecně sere, když lidi neodepisujou na SZ. A taky když s někým uděláte kšeft, napíšete mu svoje doporučení do hodnotícího vlákna ale obdobné pocty se vám nedostane.
People Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 To poznam. Ja som tu z nulou a to som super predavajuci.
abbot Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Jak vocas jsem minulý týden na stránkách Citibank vyplnil všechny osobní údaje až po číslo bot, abych si online zažádal o kreditní kartu a přišo mi potvrzení o schválení.Dneska jsem otevřel dopis z pátku, ve kterým mi oznamují, že mi kartu zamítají a ponechávají si své právo nesdělit mi žádný konkrétní důvod. Si připadám jak socka a ani nevím proč .Plat mám slušnej, hypotéku platím včas, nikde nic jinýho nedlužím a před důchodem taky nemám. Není to tak dlouho, co ty karty vnucovali na potkání v Globusu komukoliv.
Micey Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 To bud klidnej, taky mi ji neschvalili. Plat neni spatnej, zadna hypoteka, v rejstriku nejsem, jedna prtata pujcka - a nic:)
KFL Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 (upraveno) Hele, mne takhle jednou nedali splatky na vec za 5 tacu (500 mesicne). Zadna hypo, zadnej uver, zadnej vroubek a plat nemalej. To byl teprve pocit! (Jsem tehdy nemel cash a chtel tu vec klasicky hned ). Jinak ta Citikarta je vtipna - kolegyni ji zamitli taky a trvalo mesic, nez jeji muz bance vysvetlil, ze od nich on odejde se vsema svejma penezma, pokud ji ona ke svymu uctu nedostane. Kolegyne samozrejme bez jakyhokoli uveru/pujcky atd. No a nakonec to slo. Upraveno 20. května 2013 uživatelem KFL
montemar Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 to nechapu. jakej maji duvod? jeste tak bych rozumnel, ze nedaj zlatou kartu, kdyz tam clovek proste tech 1o m zustatku nema, ale tohle...
montemar Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 .. na druhou stranu, tuhle jsem byl na pive a kamos zacal pri placeni sachovat s kartou.. rikam : 'ty vole, ty mas zlatou jo?' a on : 'jo, vnutili mi ji a mam ji jen kvuli pojisteni. jinak karty vubec nepouzivam. tohle je vyjimka'
kloubik Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Duvodu muze byt asi vice a treba nemusi mit co delat s bonitou klienta, napada me Rizeni rizik (ALM), ktere treba priskrti kohoutky, docasna potreba tlacit jine produkty, atd. To ze odmitnou sdelit duvod by tomu nahravalo, ale tezko rict....
Doporučené příspěvky