lucid Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Jako povinná literatura to naštěstí ve škole není. Kromě toho ale přeci záleží na rodičích jaké pohádky svým dětem budou kupovat, ne? Spíše aby reakce nebyly opačné. Já byl již v útlém věku velkým konzumentem pohádek všeho druhu, ale šok jsem zažil, až když jsem si začal louskat japonské pohádky. Od té doby chovám úctu k japonským hororům. Upraveno 24. května 2013 uživatelem lucid
kdojinej Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 kdojinej: Jsi stale mimo. Uplne a zcela. Ne, nejsem mimo. Jsem úplně a zcela v.
African Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Kluci, furt ale mluvíme o dětech, to se jako Vaše neopičí? Můj vidí, že v knížce někdo drží telefon, chytne můj a hned dělá že telefonuje, vidí, že někdo chodí v knížce po čtyřech, tak mě hned v obýváku začne běhat po čtyřech, sakra, vždyť mě je úplně jasný, že uvidí jednou prince a hned se začne ve školce oblizovat s klukama, to sand nemyslíte vážně" Ať si je jednou teplej, klidně mu vystrojím svatbu, ale ať ho do toho nikdo nekope. Vždyť homosexualita je tady od pravěku a taky to nikoho neučily.Jo do základních škol bych to klidně dal, tam už mají ty děcka trochu rozum, ale teplý princové? Vy jste se zbláznily
Bob Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 To je fakt postaveny na hlavu, by me zajimalo kdo to kupuje ...Maximalne tak 2 princezny by sly :-)
Návštěvník Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Zaplaťpánbů, že žiju v době, kdy může vyjít knížka o přihřátých princech, Hasňa ji může obhajovat a kdojinej s Horhem se z ní můžou pos.rat. A nikomu se nic nestane Maximálně by si v hospodě dali po hubě. Od 11. stol. byla mj. právně masturbace považována za sodomii a upalovalo se za ni, v 16. stol. byl trest smrti omezen na homosexualitu a zoofilii, v 19. Rakousko jako první země zrušilo trest smrti za homosexualitu. Snad s odbočkou toho magora Hitlera to spěje k toleranci. A bude dál, doufejme.Pánové, tohle téma je tak kontroverzní, že se vzájemně nepřesvědčíte, ani kdybyste se rozkrájeli. A to je dobře. V Paříži kvůli homosexuálním sňatkům hořely ulice. Tady to nehrozí.Tak jen vesele do diskuze, ve vší slušnosti se prosím neurážejte.
kdojinej Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 To je super Romane I. Tys to rozsekl. Zaplaťpámbu.
bandicoot Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Bandicoot: Omyl, sexuální identita se vyvíjí odmalinka.Chceš snad říct, že kniha o dvou princech má vliv na sexualitu čtenáře? Takže homosexualita je něco, co může dítě okoukat ať už z knihy nebo od okolí? Hrůza... edit: a to, že předsudky jsou doménou dospělých taky neni pravda, zaprvé se v dětství vytváří (určitě víc dle vzorů než sexualita) a zdruhé se v dětství projevují Upraveno 24. května 2013 uživatelem bandicoot
lucid Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Mně je to Putna, ale svým vnukům se nechystám číst ani gay pohádky, ale na druhou stranu ani ty japonské, kdoví do jaké skříně by se děcka schovala
kdojinej Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Chceš snad říct, že kniha o dvou princech má vliv na sexualitu čtenáře? Takže homosexualita je něco, co může dítě okoukat ať už z knihy nebo od okolí? Hrůza... edit: a to, že předsudky jsou doménou dospělých taky neni pravda, zaprvé se v dětství vytváří (určitě víc dle vzorů než sexualita) a zdruhé se v dětství projevujíNe, chci říct, že kniha o dvou princech, kteří se do sebe bláznivě zamilují, může ovlivnit vytvážení sexuální identity dítěte. Pakliže máš dojem, že dítě nemůže cokoliv odkoukat z knihy nebo okolí...Bobo Doll hadr.To, že předsudky jsou doménou dospělých neznamená, že je děti nemají. Víc k tomu nemám co říct, Roman I. má recht.
panedge Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 At se budou cist pohadky o teplych princich nebo ne,je to jedno z hlediska sexualni orientace ditete.Ale urcite to ma vliv na toleranci decka vuci ostatnim.Opet je tady krasne videt,ze i generace tricatniku je jeste zasekana a zabrzdena.Nikomu homousi nevadej,ale at to nikdo necpe detem,protoze to neni normalni atd.<br />
bandicoot Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Pakliže máš dojem, že dítě nemůže cokoliv odkoukat z knihy nebo okolí...Sexualita neni cokoliv. Děti mám tři, trochu tuším jak to funguje s tím okoukáváním
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Za chvilku přijdou dva homosexuálové do dětskýho domova, adoptujou si cikáně a že není jejich mu řeknou až v jeho osmnácti letech.
gougy Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Nejsem homofobní (asi těžko, když brácha je jasnej ), ale již zmíněný Bobo experiment je pro mě dostatečnou motivací k tomu, abych nikdy malýmu (do 10ti let) neukázal pohádku o dvou zamilovaných princích, co spolu šťastně žili až do smrti, prostě pohádkově....
African Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Bohužel pravda je taková, že dnes polovička mladých homosexualitu pouze hraje nebo předstírá, jelikož je v módě a oni se tak cítí být vě škole zajímavější. Mě jeden učitelskej říkal, že se tam vodí za ruku kde kdo, holky se cucaj na chodbách a ták, no prostě sranda. Ale jak říkám, nemám s tím jediný problém a ani ta knížka mě žíly netrhá, jen říkám, že se celej svět pomalu ale jistě v prdel obrací :-) Teplý princové v pohádkách pro děti, já mám fakt dost - tady má spíše někdo mindrák a děti to určitě nebudou.
tombed Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) asi tak, razím heslo, žij a nechej žít, tudíž mi nevadí, pokud si nebudou mlsně obhlížet mojí p...l, akorát s tou pohádkou bych u dětí počkal pro sichr, až budou mít ujasněnou orientaci... Upraveno 24. května 2013 uživatelem tombed
geometr Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Zaplaťpánbů, že žiju v době, kdy může vyjít knížka o přihřátých princech, Hasňa ji může obhajovat a kdojinej s Horhem se z ní můžou pos.rat. A nikomu se nic nestane Maximálně by si v hospodě dali po hubě. Od 11. stol. byla mj. právně masturbace považována za sodomii a upalovalo se za ni, v 16. stol. byl trest smrti omezen na homosexualitu a zoofilii, v 19. Rakousko jako první země zrušilo trest smrti za homosexualitu. Snad s odbočkou toho magora Hitlera to spěje k toleranci. A bude dál, doufejme.Pánové, tohle téma je tak kontroverzní, že se vzájemně nepřesvědčíte, ani kdybyste se rozkrájeli. A to je dobře. V Paříži kvůli homosexuálním sňatkům hořely ulice. Tady to nehrozí.Tak jen vesele do diskuze, ve vší slušnosti se prosím neurážejte. Souhlasím. "...kontroverzní, že se vzájemně nepřesvědčíte, ani kdybyste se rozkrájeli." A navíc mám obavu, že žádný nejste ani odborníkem na vývoj dítěte (psychický, sexuální) a ani na lidskou sexualitu (pokud někdo z vás ano, omlouvám se mu) a většina zde publikovaného jsou jen pouhé domněnky.
pebe Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) já si myslím, že to tu zbytečně hrotíteStejně si každý svoje děti bude vychovávat podle svého, heterosexuál jen těžko bude číst svým dětem homosexuální pohádky. A nemá to nic společného s tím, jaký postoj k homosexualitě zastává.Mě třeba ta knížka nevadí, dceři je 10let, ta už svůj názor má a dalším případným potomkům to na vyžádání číst budu :-) Upraveno 24. května 2013 uživatelem pebe
Návštěvník Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Za chvilku přijdou dva homosexuálové do dětskýho domova, adoptujou si cikáně a že není jejich mu řeknou až v jeho osmnácti letech. Seš možná jediněj chlap, u kterýho lituju, že nemám chromozomy přeskládaný jinak a nebydlíme spolu. líbat bych se s tebou teda nemusel, ale docela bych se natlemil, chlastali bysme jedna báseň a vobčas bys mi pučil rolexy
bandicoot Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 ...již zmíněný Bobo experiment je pro mě dostatečnou motivací k tomu, abych nikdy malýmu (do 10ti let) neukázal pohádku o dvou zamilovaných princích...Tam bylo něco o dvou panáčcích jako vzorech pro partnerský vzorec? Nebylo to jen o tom, že budu stejně drsnej jako kámoš?
kdojinej Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Bandicoot: pleteš pátý přes devátý dohromady, abys ukázal, že máš navrch. Mě to neva a v podstatě dobře pro tvoje tři děti, mají asi dobrej mužskej vzor.
Doporučené příspěvky