quest987 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Taky ještě ne, chodil jsem do Chronoshopu tak dlouho až je někdo koupil a teď po dlouhé době jsou opět k mání, tak jsem z toho takový nesvůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Tak tam zítra zajdi. Ja to mam tak, ze jsem jeste nikdy od tama bez hodinek neodešel A dneska jsem si to potvrdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 pacienti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 ... Hodne vysoka kvalita zpracování, od cifru přes lunetu a její chod az po tah. ... To je ale velmi potěšující zpráva!!! Chod lunety jsem si na jednom exemláři na srazu zkoušel a šla místy hodně ztuha. To mi ostatně potvrdili i v ChronoShopu, když jsem si tam před rokem byl pro Archimedy. Dokonce se to řešilo i tady ve vlákně. Je vidět, že se Steinhart umí poučit. Velmi pozitivní. Tak ať vám ty krásné hodinky dělají radost, kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Tak buď jsem lucky one nebo na těch lunetách soudruzi z Augsburgu zamakali, mám dva letošní modely a na obou se točí na jedničku;-) A radost rozhodně dělají a snad i dlouho budou, díky za přání. Ty zase užívej Certiny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 jj, taky mám bezchybnej kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Dali ste mi chrobaka do hlavy... Sú parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Mám neprekonatelné nutkanie vstúpiť do tej istej rieky po tretí krát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Jsou fotogenické Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Sakra Ondro, jak ty to s tím ufonem děláš? Jak koukám na ty tvé fotky, tak mám skoro nutkání, koupit si ještě jedny:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Sakra Ondro, jak ty to s tím ufonem děláš? Jak koukám na ty tvé fotky, tak mám skoro nutkání, koupit si ještě jedny:-DSám nevím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. května 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Tiez nejake fotky pridam (po vymene lupy za 2.5x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ta lupa se dá vyměnit ze silnější ? Tedy ne ze bych to teď potřeboval ale až časem zeslabne zrak tak se to muže hodit .Ta standardni lupa ma zvětšení kolik, 1,5x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Meopta na to prodava cocky z mikroskopu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Meopta na to prodava cocky z mikroskopu :-)Nekecej . Tys to na tech svejch měl taky ? BTW, mam Torpédo absťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ja clovece nejdriv premyslel ze dam kyklopa dolu a ted mi na hodinkach chybi, vidim to na Rolby ASAP Ja uz hulim predhojejovej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 S Rolbama držím palec . A těm našim hokéjistúm taky, budou to potrebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ta lupa se dá vyměnit ze silnější ? Tedy ne ze bych to teď potřeboval ale až časem zeslabne zrak tak se to muže hodit .Ta standardni lupa ma zvětšení kolik, 1,5x?Ano da sa, dokupil som "generic Rolex" 2.5x a vymenil svojpomocne. Popravde nepotrebujem ani tu original 1.5x, ale ked uz tam je, nech zvacsuje ako ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Ano da sa, dokupil som "generic Rolex" 2.5x a vymenil svojpomocne. Popravde nepotrebujem ani tu original 1.5x, ale ked uz tam je, nech zvacsuje ako ma Tak to je vážně síla. Líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Pěkné to máte. Jenom ta keramická luneta by nemusela být tak stydlivá a mohla by se raději předvést v plné parádě i na fotkách. Trochu to kazí celkový dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se