Datel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Před hodinou, MaxT napsal: AP - nepřekonatelný kousek Zvědavý dotaz - ty zapuštěné šestihranné hlavice šroubů na lunetě pokračují jak? Je to funkční šroubový spoj s maticí zespoda? Já jen tuším že křídlatka to nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Je to myslím naopak, nahoře je matka co vypadá jako šroub a šroubuje se zespod, tak aby ty matky/šrouby nahoře byly vždy ve stejné pozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Více zde: Hublot vs. AP řešení... https://timeandtidewatches.com/opinion-we-need-to-talk-about-bezel-screws/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 BrunchovkaOdesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Double... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Pepek v zoo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Dobře ty, Marťas️Vždycky dovedeš překvapit Gratuluju ke krásnému dárku od Ježíška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Když už je venku tak hnusně, tak alespoň něco hezkého na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Omluva za double, ale ťapina v telefonu dnes úřaduje:-( Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, tkol napsal: Více zde: Hublot vs. AP řešení... https://timeandtidewatches.com/opinion-we-need-to-talk-about-bezel-screws/ Jasně, dík za odkaz. (Je to takové mini šroubení, kterým jsou sešroubovány nábytkové sestavy) Osobně mi pohled na Hubloty s náhodně natočenými šrouby nedělá dobře, někomu je to jedno ale na tohle jsem citlivka. Jak jsem si četl v příručce o chovu morčat: 1. Morče miluje čistotu a pořádek 2. Morče není schopno čistotu a pořádek udržovat podle pohledu na můj pracovní stůl by člověk taky neřekl, že potočený šroubeček může něčemu vadit ;o) Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambusPS Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 @bambusPS - tebe jsem tu uz dlouho nevidel. Pekny kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 @bambusPS - tebe jsem tu uz dlouho nevidel. Pekny kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 #hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Korunka od Warda už plesnivie Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Seikooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Seikooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se