Vit Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 10 hodinami, Kid_A napsal: Lonzyn... Podařený kousek, gratuluju Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 10 hodinami, Kid_A napsal: Lonzyn... Obecne me se.ou vokousany indexy, ale tahle hodinka se mi tuze libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 takova neukoukana kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 .. staré dobre B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 54 minutami, Vit napsal: Podařený kousek, gratuluju Jirko. před 39 minutami, honza71 napsal: Obecne me se.ou vokousany indexy, ale tahle hodinka se mi tuze libi Diky moc, panove. Je to moc zajimavy flieger chrono s column wheelem. Snad u me vydrzej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 @Kid_A Kriminalisticki technici by mali radost, tolko daktyliek na mieste cinu Ale vazne, krasne BigEye. Column Wheel strojovne su jedna z veci, pre ktore mam Longines rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 11 minutami, junior300 napsal: @Kid_A Kriminalisticki technici by mali radost, tolko daktyliek na mieste cinu Ale vazne, krasne BigEye. Column Wheel strojovne su jedna z veci, pre ktore mam Longines rad. Jojo, nikdy nesahej na sklicko :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 48 minutami, Kid_A napsal: Diky moc, panove. Je to moc zajimavy flieger chrono s column wheelem. Snad u me vydrzej:-))) Mam tu znacku rad. Na LLDcka vzpominam s laskou. Fligry mi z finalni sestavy jaksi vypadly, ale tyhle by tam klidne mohly byt. Pekny, moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Na vikend klasicky jestrab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Krásnou sobotu spolupacienti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Rádiovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Zima zpět v plné síle, to mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 #skx007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 29 minutami, African napsal: Zima zpět v plné síle, to mám rád Hmm,u nás ráno -5°C.Za týden by prý mělo být přes +15°.Né,že by mně zima nějak vadila,ale spíš ať je teplo,bo covid ho prej až tak moc nemiluje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Hezkou sobotu přeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 22 minutami, michalval napsal: Hezkou sobotu přeju. Budes ich nejako vracat do povodneho lesku, alebo nechas patine volny priebeh az do vecnosti?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Upe spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se