Vit Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 9 minutami, Vit napsal: PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná fotka - Ty umíš "vytáhnout" detaily. Když jsem si dělal potápěčský papíry na OWD, tak mi říkala instruktorka že zkratka PADI znamená Pay Another Dollar In Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 28 minutami, michalval napsal: Krásná fotka - Ty umíš "vytáhnout" detaily. Když jsem si dělal potápěčský papíry na OWD, tak mi říkala instruktorka že zkratka PADI znamená Pay Another Dollar In Jj, připomíná mi to vtip: PADI instruktor se jede se žáky potápět a loď se začne potápět a instruktor řekne: tak si připravte 250$, dneska si uděláme "Wreck Speciality" kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Ja som od inštruktora počul, že to znamená Pay and Die Immediately Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Dnes Tissot 516, překvapivě fajn hodinky vzhledem k ceně - velikost, váha, přesnost... Divím se že jich tu není vidět více. Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Daj se… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Dneska Fortis a Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Pepsikancldajving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 @brownwld ty Synchrony jsou brutální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Marathon SAR a Großglockner Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Propisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 11 minutami, ondrejm napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pěkné a dobře ti sedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Najpohodlnejšie hodinky aké som zatiaľ mal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) před 7 hodinami, michalval napsal: Krásná fotka - Ty umíš "vytáhnout" detaily. Když jsem si dělal potápěčský papíry na OWD, tak mi říkala instruktorka že zkratka PADI znamená Pay Another Dollar In Díky, i za poznámku k PADI. Potápění moc nerozumím, já se topím jen v moři kancelářské práce ... Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Díky, i za poznámku k PADI. Potápění moc nerozumím, já se topím jen v moři kancelářské práce ...Nejsem zadny zkuseny potapec, ale PADI a CMAS jsou dve konkurencni organizace a takhle se spickujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 2 hodinami, ondrejm napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nadhera! Pritom zlato na hodinkach velmi nemusim. Ale bicolor DJ, fluted luneta a champagne cifr je vynimka potvrdzujuca pravidlo. Za mna naj Rolady vobec. Skvele to mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Prý je třeba vymalovat… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se