Akam Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 15 minutami, financ napsal: miluju rozbalovačky. Rozpárat balík, něžně vytáhnout hodinky z krabice, seřídit čas, datum není zatím potřeba řešit a šup na ruku Pěkné sou, taky jsem pokukoval, ale mám ty Dan Henry a je to podobný, tak jsem to odložil
financ Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 39 minutami, Akam napsal: Pěkné sou, taky jsem pokukoval, ale mám ty Dan Henry a je to podobný, tak jsem to odložil Nemáš na mysli kvartzky? Ty jsou podobný. Tohle je mechanika, vyprodaná limitka a docela blbě se to shání https://www.fratellowatches.com/the-fast-and-the-fratelli-yema-rallye-andretti-limited-vs-the-yema-speedgraf/#gref
Akam Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 2 minutami, financ napsal: Nemáš na mysli kvartzky? Ty jsou podobný. Tohle je mechanika, vyprodaná limitka a docela blbě se to shání https://www.fratellowatches.com/the-fast-and-the-fratelli-yema-rallye-andretti-limited-vs-the-yema-speedgraf/#gref jedině kvartz
chief Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Ranger day Sent from my iPhone using Tapatalk
blackhead Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Hanhart 417 ED 1954. Asi bez překvapení Paradni remen, co je to zac? Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mr7 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 5 hodinami, Akam napsal: ten pocit, kdy dám další kousek na ruku, po týdnu si říkám, do prdele, tydle by mně stačily na furt, proč mám toho plnou kabelku? Někdy si prostě nerozumím 007 jsou supr přesně, mám to taky tak
špelda66 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 (upraveno) @blackhead Ten řemen je myslím horween od Zekona, jestli se pletu, tak mě Hondza určitě opraví Upraveno 2. srpna 2022 uživatelem špelda66
špelda66 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Moc pěkný hodinky, sednou fajnove, ani to nevypadá, že Andyho jsou ve skutečnosti větší
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 V zivote bych to nerekl, z fotek zvlast ne, ale jsou to kazde jine hodinky. Nazivo je ten rozdil velikosti je strasne velkej.39 jsou super pohodlne a kompaktni. Pusobi vic vintazne, i kdyz cisla na cifru maji bila. 42 mi prijdou kapku vic moderni a vyvazenejsi v pomeru prumer pouzdra vs vyska, cisla na cifru jsou ale lehce zazloutla. Jsou ale tezsi a zvlast ted v lete mene pohodlne. Oboje jsou kazdopadne super volba.Edit: foto
petr4612 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Zpočátku mi přišly moc velké a teď mi pro změnu připadají malé Formule.
DarylVanHorne Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Z práce jsem dorazil s X-Windy... A na procházku "na dotažení" ChWard Concept A teď klasické dilema... Co zítra na ruku?
villain83 Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Dovolim si odpovedet, nepletes se Zdravim mistni Hanhart buňku.
jankoxxx Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Moony Sent from my iPhone using Tapatalk
financ Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 5 hodinami, Akam napsal: jedině kvartz No trochu je v tom rozdil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se