KAL Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Po dlouhé době větrám Maurice Lacroix Pontos S
grga_pitic Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Zmena je pry zivot….Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Podzim rozehrál barvy a začal strhávat listí ze stromů...
petroniuzz Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 "Tady Ripleová, poslední živý člen posádky. To je všechno."
tarmi Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 před 58 minutami, petroniuzz napsal: "Tady Ripleová, poslední živý člen posádky. To je všechno." Ovšem toto je luxus...
bluman Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 @petroniuzz toto som teda este nevidel, co je to za stroj?
kdojinej Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 před 1 hodinou, grga_pitic napsal: Zmena je pry zivot…. Wow....!
Adamsson Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 před 2 hodinami, grga_pitic napsal: Zmena je pry zivot…. Sent from my iPhone using Tapatalk Krása!!!!
chief Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Kůprofky To je špica Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Právě teď, chief napsal: To je špica Sent from my iPhone using Tapatalk Díky;)
chief Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 Návrat ke kořenům. Nad temahle hodinkama jsem před 32 lety jako student vzdychal vždy o polední pauze u výlohy. Tak jsem si splnil sen ( znovu).Nádhera Jooo, tak v tu dobu na střední jsem krouží kolem Koscomu, tenkrát měli prodejnu menší a blíže Florenci a kupoval jsem tam moje 1. Casia sportovní, vše plastový i sklíčko to se dnes snad už ani nedělá.Sent from my iPhone using Tapatalk
DarylVanHorne Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Odesláno 7. října 2022 (upraveno) Na letiště na otočku jen se stopkami - jak snadno se hlídá těch 15minut a o to víc tečou nervy, když jste druzí před závorou na výjezdu (za vámi kolona) a týpkvi před vámi trvá 5min, než odjede... Jo jo, myslim že tam ta auta troubí ještě teď Upraveno 7. října 2022 uživatelem DarylVanHorne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se