hulk Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Ted uz dlouho tohleSent from my iPhone using Tapatalk
Jumbo Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 7 hodinami, Vit napsal: Proto se na ROLEX tak dlouho čeká, máš čas si několik let rozmýšlet, jestli je chceš a zároveň si na ně můžeš u některých modelů zřídit i šestileté stavební spoření ... A myslíš, že když náhodou přijdou dřív, tak stihneš vyřídit překlenovák???
Jumbo Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 1 hodinou, JanP napsal: Udělalo se hezky, tak beru “provětrat” VC! Sent from my iPhone using Tapatalk Věčná škoda nosit je jenom když je hezky.
Gustaf Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 5 hodinami, petr4612 napsal: Bronz mě totálně chytnul... Pecka....i jedno cepovany. Já dnes doma na terasce...#fliegerfriday
shaggy Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Sezona zacala a chrona mam v servise...
Vit Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 1 hodinou, Jumbo napsal: A myslíš, že když náhodou přijdou dřív, tak stihneš vyřídit překlenovák??? Záleží na tom, jak rychlý je tvůj poradce u SS.
Leviathann Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 Tak jsem vstoupil mezi Wardaře. Už dva dny díky místnímu vážnému členovi na zápěstí... Nejsou špatný. Uvidíme..... Takový sympaticky letní. Sice máme březen, ale ono to léto přijde.
Kex Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 V roli pilotek dnes Omega Constellation Double Eagle ... Tak aspoň, že mají v názvu toho orla, jinak by to bylo úplně špatně
Jeronimo Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Odesláno 4. března 2023 Že by se mi chtělo po včerejším večeru, to se říct nedá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se