Chorche Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Pořádně mě s nima dráždíš abys věděl. Pokaždé mám nutkání se nechat ze Subů přepsat na bluesy, to by nemuselo být čekání na 2 roky plus. Jsou peckovní, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 kamarádi do deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 8 minutami, Kostra napsal: Pořádně mě s nima dráždíš abys věděl. Pokaždé mám nutkání se nechat ze Subů přepsat na bluesy, to by nemuselo být čekání na 2 roky plus. Jsou peckovní, užívej veď sú tu aktuálne jedny v predajnom vlákne za retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 1 minutou, furo napsal: veď sú tu aktuálne jedny v predajnom vlákne za retail začínam prehodnocovať svoje asi unáhlené rozhodnutie hlavne keď vidím Tvoje fotky, ale je to ako s autom, motorkou a niekedy aj ženou- proste jedného dňa si to žiada zmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Před hodinou, furo napsal: veď sú tu aktuálne jedny v predajnom vlákne za retail Tak za retail si je vezmu u toho AD, čekačka 3 měsíce a plusové body na další wait list. Tu chvíli to oproti subům vydržím:-) Spíš pořád přemýšlím, jestli je budu mít kam nosit. Ale krásné jsou, o tom žádná a na ruce taky super pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) před 31 minutami, Kostra napsal: čekačka 3 měsíce a plusové body na další wait list. u nás 6 až 12 čo viem a plusové body žiadne, bral som už tretie a na niektoré modely proste "nedosiahnem" Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Marsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 6 hodinami, Radek124 napsal: Lstivého Afghánce... Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 (upraveno) @MíraMíra Jinak přebornice na několikatýdenní schovku, u které mě Nickolas na podzim nařknul že jsem si ji udělal na kari a svedl to na starého hluchého jezevčíka PS: Tady jsou ostře i hodinky ...a na jazyku zbytek červa, kterého se před tím 10 minut hypnotizovala Upraveno 25. dubna 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 4 hodinami, furo napsal: Jsou boží, já jen plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 1 hodinou, Kostra napsal: Tak za retail si je vezmu u toho AD, čekačka 3 měsíce a plusové body na další wait list. Tu chvíli to oproti subům vydržím:-) Spíš pořád přemýšlím, jestli je budu mít kam nosit. Ale krásné jsou, o tom žádná a na ruce taky super pocit. Jsem rád, že v tom přemýšlení nejsem sám, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Úspešnú stredu prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 u mna to bude modre dopoludnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 A zase Lisabon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Tak jsem se rozhodl zkusit být členem Oris gangu, musím říct, že mi opravdu padly do oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se