Exiztence Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Doppely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 včera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Nejsou ty vánoční bonbóny letos o dost dražší než loni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 10 minutami, baza napsal: Nejsou ty vánoční bonbóny letos o dost dražší než loni? Jojo, keramicky zuby se bonbonama nekazej:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 33 minutami, Exiztence napsal: Doppely Doppely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 V 10. 11. 2023 v 20:38, LudvikVanBetoven napsal: Členové fóra @DarylVanHorne, @Kid_A, @Bert, @Lookyn@Street Glide dobrý večer, já su opilé s absolutní kuriozitou na zápěstí v podobě Swiss made, Parmigiani Fleurier - Persing 05. Na zdraví ogaři Koukám, že máš samé zajímavé kousky No já dnes naposledy X-Windy a odpoledne mne čeká dilema, co vzít s sebou na dovolenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 10 minutami, DarylVanHorne napsal: Koukám, že máš samé zajímavé kousky No já dnes naposledy X-Windy a odpoledne mne čeká dilema, co vzít s sebou na dovolenou.... Bud zdráv směrodatné je, že tyhle individualní manufaktury, které nosím, at je to Franc Vila, Graham, nebo Cvstos se nefejkují v míře dokonalosti, jako Panerai a meinstreem. Pro mě meinstreem je pasé, nechci být každý su individualista, solitér. Hamilton se mi libijou, otazka je, kde jedeš na dovolenou, jesi do Monaca zvolil bych značku de Grisogono, jesi do Saint Tropéz zvolil bych manufakturu DeLaCour, pokud do Aspenu jednoznačně Jaermann & Stübi a jesi do Brazilie na karneval tak závodní B.R.M nebo EBEL . Hodně zdraví, hezkou dovolenou přeji. Zdareeeeeec ogare. Ludva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hillbilly Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 7 hodinami, soldier napsal: máš to pěkný, ty stará vraždo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 2 hodinami, hillbilly napsal: máš to pěkný, ty stará vraždo Díky, jsou po pradědovi, včera dostali novej řemen a od ty doby sem je zatím nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 svitici primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Chčije a chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Dnes jsem chytil bronz a pět stehů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Značka mého srdce. Dalšíma komentama vás dráždit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se